V práci som na služobnú Octávku vyfasoval na jar tieto "úžasné" letné gumy:
http://www.az-pneu.sk/kormoran-runpro-b2-195-65-r15-id43177Keď som si pre ne prišiel a zbadal ich s hrôzou som vytriešťal oči a márne sa snažil dekódovať čo to je, kto to robí lebo som nikdy nič o takejto "značke" nepočul, našiel som potom na nich, že "Made in Serbia". Na otázku "čo to je" mi skladník odpovedal len: "Najvýhodnejšia ponuka"

Našiel som si o nich nejaké recenzie na webe a neboli ani tak veľmi zlé a guma nakoniec celé leto v pohode jazdila. Čo som si však neuvedomil tak vlastne skoro celé leto nepršalo a bolo sucho, resp. som nemal príležitosť za mokra ísť s autom von. Ale včera sa zadarilo a poviem vám, že som mal čo robiť aby som to v niektorých zákrutách ustál a to ja som veľmi pohodový a pokojný vodič a zákruty nijako nerežem. Proste sme plávali ako jachta na Jadrane. Rovnaké to bolo aj pri rozbiehaní,
kolesá preklzovali jedna radosť, v zákrutách kde som prechádzal cez priechody pre chodcov mi auto utekalo z cesty von. Ísť na to niekam na dlhšiu cestu za mokra určite si postavím hlavu a zoberiem iné auto. Nič nenarobím, verejná súťaž je jednoznačná, najnižšia ponuka položí všetky ostatné požiadavky, bezpečnosť je v pi***