Lokalizácia
Formulár sa odosiela
http://nakladni-uzitkove-vozy.hyperinzerce.cz/nakladni-auta-pancerovana/inzerat/2399111-prodam-tank-t-72-sleva-nabidka/

pokial viem, pred par rokmi aj armada predavala tanky a podobnu techniku, ked uz budes mat tie peniaze, tak to bude najmensi problem obstarat tank

Super ďakujem, idem mu rovno zavolať :D
Zobraziť komentár 30.09.2012 - 11:52:04
00
tank je príliš nápadný, radšej toto:
http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfira3o
Zobraziť komentár 30.09.2012 - 16:04:40
00
V práci som na služobnú Octávku vyfasoval na jar tieto "úžasné" letné gumy: http://www.az-pneu.sk/kormoran-runpro-b2-195-65-r15-id43177
Keď som si pre ne prišiel a zbadal ich s hrôzou som vytriešťal oči a márne sa snažil dekódovať čo to je, kto to robí lebo som nikdy nič o takejto "značke" nepočul, našiel som potom na nich, že "Made in Serbia". Na otázku "čo to je" mi skladník odpovedal len: "Najvýhodnejšia ponuka" :^) Našiel som si o nich nejaké recenzie na webe a neboli ani tak veľmi zlé a guma nakoniec celé leto v pohode jazdila. Čo som si však neuvedomil tak vlastne skoro celé leto nepršalo a bolo sucho, resp. som nemal príležitosť za mokra ísť s autom von. Ale včera sa zadarilo a poviem vám, že som mal čo robiť aby som to v niektorých zákrutách ustál a to ja som veľmi pohodový a pokojný vodič a zákruty nijako nerežem. Proste sme plávali ako jachta na Jadrane. Rovnaké to bolo aj pri rozbiehaní, kolesá preklzovali jedna radosť, v zákrutách kde som prechádzal cez priechody pre chodcov mi auto utekalo z cesty von. Ísť na to niekam na dlhšiu cestu za mokra určite si postavím hlavu a zoberiem iné auto. Nič nenarobím, verejná súťaž je jednoznačná, najnižšia ponuka položí všetky ostatné požiadavky, bezpečnosť je v pi***
Zobraziť komentár 17.10.2012 - 13:10:57
00
a to sa priprav že tieto gumy často pekne stvrdnú a len tak ľahko sa neopotrebujú :) takže sa ich tak skoro nezbavíš
Zobraziť komentár 17.10.2012 - 13:19:18
00
Tie sutaze niekedy fakt su nanic :( .. nejake recenzie uzivatelov

http://www.motostrada.pl/opony_osobowe_letnie_Kormoran_RUNPRO%20B2_opinie.html
http://www.opony.autocentrum.pl/lista_opinii/207/z,z,z,q,z,unnkc/opinie_o_oponie_osobowej_kormoran_runpro_b2.htmlx
Zobraziť komentár 17.10.2012 - 13:43:29
00
astro: dobry postreh... svoje auto mam fabiu sedan I zhodou okolnosti aj "najnovsie" sluzobne. auta su motoricky a aj priblizne najazdenym poctom kilometrov rovnake.. ale tam kde moja na drzi v zakrute bez reptania tam sa na sluzobnej uz veziem a to nemusi byt ani mokro. na sluzobnej su nejake matadorky ja mam fulda carat progreso, dokonca su o rok starsie ako matadorky. rozdiel nejakych par na gumu ale ludom nevysvetlis.. na niektorych veciach sa neoplati setrit. ..
Zobraziť komentár 17.10.2012 - 14:32:51
00
Taktiez si vyvazam rit na fabke, ktora je obuta na fulda carat progreso a neviem si ich vynachvalit :y:
Zobraziť komentár 17.10.2012 - 16:21:53
00
za sucha je ich problem dostat do smyku (pri normalnej jazde nie hranim sa s rucnou).. a za mokra drzia ovela viac ako konkurencia a su relativne dobre predvidatelne. co je na nich zaujimave je ze nepiskaju ani pri hranicnych situaciach. matadorky a dunlopky spievaju jedna radost:)
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 07:48:34
00
Kormoran su polske pneumatiky... Uz x rokov su na slovenskom trhu.
Zobraziť komentár 18.10.2012 - 18:03:04
00
celkom slusna vychytavka pre nasho milacika a slusne jazdiaceho majitela :)
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 09:47:36
00
celkom slusna vychytavka pre nasho milacika a slusne jazdiaceho majitela :)

no tak toto je strasna chobotina.

Vodič, ktorý nepočíta pri jazde s niečím takýmto a prekročí rýchlosť v danom úseku, je podľa Kajánka náhle a bez varovania obmedzený vjazdom do štrbiny spomaľovacieho prahu. "Na to bude s najväčšou pravdepodobnosťou reagovať náhlym spomalením vozidla, ktoré za ním idúci vodič vozidla nebude očakávať. To môže zapríčiniť až reťazové dopravné nehody," dodal.

Za ďalšiu nevýhodu tohto zariadenia považuje náhly prejazd vozila cez otvorenú štrbinu prahu pri pomerne vysokej rýchlosti, čo sa podľa Kajánka určite negatívne prejaví na technickom stave vozidla – poškodenie nápravy, odpruženia, pneumatiky alebo disku kolesa.

Čítajte viac: http://auto.sme.sk/c/6572696/retarder-spomali-len-tych-ktori-pojdu-prirychlo.html#ixzz29jIlg0qN

ako keby nestacil stav nasich ciest. ani retardery netreba
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 09:58:45
00
tak tusim si sa nepriamo priznal ze jazdis ako chobot :)
mna osobne nezaujma ci si na takom niecom rozdr** napravu alebo sposobi retazovku. je tam predpisana rychlost pri ktorej sa to neotvori. tie retardery sa tam pre nieco davaju. vacsinou pre zvyseny pohyb chodcov. takze ziadna hmotna skoda nikdy neprevysi zdravie/smrt cloveka...
a s retazovkou to je trochu mimo kedze prve auto prekroci rychlost a pri rychlom brzdeni druhe do neho vrazi znamena to len tolko ze druhe auto tiez tu rychlost porusilo/nedodrzalo.
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 10:58:30
00
Ja jazdim v ramci svojich schopnosti ;)

ale co sa toho tyka stale je to blbost.

Predstav si situaciu. Ide auto dajme tomu 70.
Bez tohto zaraku auto prefrci a frci dalej po rovnej ceste.
S tymto zarakom auto do toho vbehne, poskodi napravu, ulomy koleso alebo podobne poskodenie ktore obmedzi kontrolu vozidla a nehoda je na svete.

Zvyseny pohyb chodcov? Pre nich su urcene chodniky nie snad? Na prechodoch nech su kludne aj tie velke betonove tam moze spomalit kazdy a dat prednost.
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 11:38:24
00
mňa zaujal ten cyklista čo tam prefrčal, takže pôjde dynatom okolo a mne to vyrobí dieru ako slušne jazdiacemu šoférovi?
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 11:51:14
00

Predstav si situaciu. Ide auto dajme tomu 70.

si videl niekde retarder kde je predpisana 70km/h? ja este nie.
si mlady poplaseny sofer. neber to ako urazku, ale chapem ta ja som bol v tvojom veku taky isty :) ja som mal to "stastie" ze som nikomu neublizil. par krat budes svedkom horsej nehody, popripade budes niekomu pomahat von z vraku a zacnes inak uvazovat. toto je jedna z veci ktora niekomu otvori oci a zacne sa inak spravat na ceste. len je skoda ze ludia to pochopia az ked sa nieco stane.
Zobraziť komentár 19.10.2012 - 12:44:43
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up