Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftCraObs napísal:
kam do zadného pásu? nemáš foto namontovaného? lebo veď zadné pásy sú tiež mimo tvoju stredovú os

Asi sa to len zacvakne do upinacieho mechanizmu dole na zadnom sedadle, to vyzera najlogickejsie (lahka montaz/demontaz). Ale to by asi neudrzalo... Sakra, aj ja som zvedavy. :)
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 13:03:02
00
no zacvaknúť dole na sedadle je tak +1m popruhu a to teda hento na foto nedá.. jedine teda mi príde reálne že som vlastne pripútaný zadným pásom? t.j. do krabičky na fotke tu zacvaknem pás zadného pasažiera a teda o bezpečnosť sa stará zadný pás.. ale teda vhodné je to potom len na mechanické pásy
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 13:11:20
00
arrow_leftJezus napísal:
Ale ved v tom Peugeote musis mat trojbodove pasy.
on nema peugeute ale ♢
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 13:14:45
00
arrow_leftCraObs napísal:
no zacvaknúť dole na sedadle je tak +1m popruhu a to teda hento na foto nedá.. jedine teda mi príde reálne že som vlastne pripútaný zadným pásom? t.j. do krabičky na fotke tu zacvaknem pás zadného pasažiera a teda o bezpečnosť sa stará zadný pás.. ale teda vhodné je to potom len na mechanické pásy

No ale stale mi chyba, kam zacvaknem spodnu lavu pracku z tej fotky. Pravu zacvaknem tam kde by som normalne zapol klasicky pas, hore to zacvaknem do zadneho pasu, ale co ta lava spodna pracka?

A ake su este ine pasy nez mechanicke? Nerozumiem.

large, nesledujes vyvoj, uz ma 2. :)
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 13:15:27
00
to mas pravdu nestiham vsetko :)
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 13:17:25
00
tu to montujú na skrutky http://www.autotuning.sk/tuning/montaz/3-bodove-bezpecnostne-pasy/
no a pásy máš mechanické alebo s náložou.. ten mechanizmus ktorý ti ho zastaví pri nehode.. a nálože riadi elektronika, neviem či aktivuje zadnú nálož ak tam nikto nesedí..
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 13:24:46
00
Nieco podobne, ak nie rovnake som mal .. na zadnom sedadle samozrejme nemoze sediet nikto .. a kto by uz len tam sedet chcel, ak ich potrebujes vyuzit :D .. nie je to moc dobre riesenie, ale inak len vymena sedacky.
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 14:06:37
00
arrow_leftlarge napísal:
to mas pravdu nestiham vsetko :)

Ani ja. :) Aktualne uz ♢ nema, takze uz ma zase len jedno. :)
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 15:35:53
00
Nesprávne som sa rozhodol, unáhlil a predal ho. Čo už...
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 16:27:17
00
Preco nespravne? A ake to vlastne malo tie chyby, ktore Ti vadili?
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 17:01:58
00
arrow_lefttmax napísal:
Nesprávne som sa rozhodol, unáhlil a predal ho. Čo už...
a co si mal vianocne premie a nevies co s eckami? :)
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 17:40:24
00
Jezus, po motorickej stránke bolo úplne super. Ale bolo tam veľa drobností, ktoré jednoducho "nasierali". Najviac mi vadili stierače, boli neskutočne hlučné. Škríp-škríp. Potom nefunkčné výškové nastavovanie svetlometov, ktoré aj slabo svietili. Haluze elektroniky, boj s prevodovkou (nikdy si presne nevedel, či zaradíš 1, 3 alebo R, bolo to také Kinder vajco pri púšťaní spojky, spiatočku som cítil v ruke ešte pred rozbehom, ale 1/3 až púšťaním spojky), to boli banality. Všetko som vedel prehryznúť, dalo sa s tým žiť a jazdiť, keď človek vedel, ako na to. Nové auto som nemal vyslovene v pláne, len keby sa vyskytla ponuka, ktorá sa neodmieta (pozeral som primárne Imprezu, ale tú som vzhľadom na finančné možnosti vylúčil z výberu). No a jedna prišla, tak som kúpil generačne vyspelejšie auto, vhodnejšie na dlhé trasy a ktoré sa ľahšie dá do top stavu. Auto inak úsmev od ucha k uchu pri jazde, len tieto drobnosti... Chcel som si ho nechať, lebo 306-ka je síce lepšia, rýchlejšia, ale Véčko bolo živelnejšie, surovejšie.

large, to ani nie, zase som len počúval srdce namiesto rozumu. :-)
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 19:51:35
00
Ja len tak ze ked skripaju stierace tak treba kupit nove :D a nie z tesca...
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 19:53:34
01
Veď jasné. Zamýšľal som sa nad použitím financií na generálku Véčka. Ale to nakoniec neprešlo. A neboli tam z Tesca.
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 19:55:34
00
No jo, taku tu ozajstnu surovost a jednoduchost uz v novsich autach nenajdes, v nich uz si prilis odizolovany...
Zobraziť komentár 20.01.2016 - 20:03:04
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up