Jezus, po motorickej stránke bolo úplne super. Ale bolo tam veľa drobností, ktoré jednoducho "nasierali". Najviac mi vadili stierače, boli neskutočne hlučné. Škríp-škríp. Potom nefunkčné výškové nastavovanie svetlometov, ktoré aj slabo svietili. Haluze elektroniky, boj s prevodovkou (nikdy si presne nevedel, či zaradíš 1, 3 alebo R, bolo to také Kinder vajco pri púšťaní spojky, spiatočku som cítil v ruke ešte pred rozbehom, ale 1/3 až púšťaním spojky), to boli banality. Všetko som vedel prehryznúť, dalo sa s tým žiť a jazdiť, keď človek vedel, ako na to. Nové auto som nemal vyslovene v pláne, len keby sa vyskytla ponuka, ktorá sa neodmieta (pozeral som primárne Imprezu, ale tú som vzhľadom na finančné možnosti vylúčil z výberu). No a jedna prišla, tak som kúpil generačne vyspelejšie auto, vhodnejšie na dlhé trasy a ktoré sa ľahšie dá do top stavu. Auto inak úsmev od ucha k uchu pri jazde, len tieto drobnosti... Chcel som si ho nechať, lebo 306-ka je síce lepšia, rýchlejšia, ale Véčko bolo živelnejšie, surovejšie.
large, to ani nie, zase som len počúval srdce namiesto rozumu.