Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zaoxidované čidlo v expanznej nádobke. Dá sa overiť tým, že ho odpojíš a ono by to malo zhasnúť. Teda ak sa nič nezmenilo a sú tam klasicky 2 žily v kábli.

Podľa toho čo som dávnejšie riešil sa dalo vyčistiť, alebo kúpiť celú nádobku novú.
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 00:46:47
04
v nádobke sú dve tyčky,ak je chladiacej kvapaliny dosť,sú ponorné skoro celé,takže tvoria elektrický obvod z malým odporom-ak je chladiacej kvapaliny málo,prechodový odpor sa zvýši,riadiaca jednotka to vyhodnotí a zapne kontrolku-zvýšený prechodový odpor sa zvýši aj vtedy,ak tie kontakty-tyčky zoxidujú,alebo čo je horšie,do chladiacej kvapaliny začne prenikať motorový olej-u týchto motorov bežná vec,tesnenie pod hlavou zostarne a neudrží olej v kanáliku ktorým prúdi olej do hlavy motora na mazanie vahadiel ventilov-to sa dá zistiť lahko-v nádobke sa na povrchu začne tvoriť žltohnedá emulzia(olej z vodou)
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 07:39:33
01
Ja som mal tento problém minulý rok.
Tie kovové tyčky som z ľahka oškriabal tenkým nožíkom ktorým sa tam dalo dostať a odvtedy svätý pokoj (klop-klop)
VW polo 1,2 51kw ( trojvalec )
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 08:29:53
01
Potvrdzujem skusenosti. Problemom su tie kontakty v tej nadrzke. Ja som nadrzku vybral, nalial do nej technicky benzin a poriadne som ju povytriasal. Ked prdne to tesnenie pod hlavou a dostane sa tam olej tak to zaserie cely okruh. Bolo to potom niekolko krat preplachovane cisticom ale po case sa vzdy nejaky bordel este na tie kontakty nalepi.
A este taky detail ze je nova a stara varianta tej nadrzky. Ta stara je dvojita a ku kontaktom sa neda dostat resp ich nevidno.
Treba kupit tu novsiu, lahsie sa udrzuje.
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 08:41:30
01
ano, je to asi normalna vec u 1.4mpi, je to len zaoxidovany kontakt, ale to bude tym, ze zrejme bude trochu oleja v expanznej nadobke, je cista? alebo spinava?,,,pokial neunika chladiaca kvapalina treba len prepojit kabliky ktore vedu do expanzky, a prestane to blikat.
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 08:43:38
01
Nádržka je zvnutra zasrata, su tam usadeniny, ze ledva vidno zvonku uroven hladiny. Ale mastny film som si pri dolievani nevsimol. Vďaka za reakcie, Dano5 - pridem ;)
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 09:13:56
00
Odpoj a zapoj baterku. Mozno treba len resetovat riadiacu jednotku.
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 10:09:33
01
Mne sa sem tam stava ze sa spusti ventilator na chladenie motora aj vtedy ked je to neopochopitelne. Cestujem kazde rano autom do roboty cca 25 km (KE-USS). Plynula jazda po obchvate KE. Teplota cca -5°C zaparkujem na parkovisku v USS, vystupim z auta a pocujem ze bezi ventilator. Vsak pri -5°C musi byt motor velmi dobre chladeny naporom vzduchu aby potreboval este pomahat ventilatorom. VW Tiguan 2.0 TDi na fest velku mriezku chladica. Pred parkovanim ziadne posuvanie v kolone, len jazda cca 3 km v objekte USS rychlostou do 50 km/hod. Volal som do VW servisu, vraj je to OK to asi riadiaca jednota vyhodnotila ze treba nieco ochladit. :( Co vy na to? Je to normalne?
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 10:20:21
00
Daj to na diagnostiku a budeš múdrejší.
Ja som si tiež myslel, že mám nejaké čidlo zničené ale všetky teploty mi sedeli - dá sa to tam pekne odsledovať .
Nakoniec som mal problém s termostatom.

astro sorry za mylnú info ohľadom toho čidla chladiacej kvapaliny. Dano má samozrejme pravdu a ja by som nemal písať kým sa ešte neprebudím, lebo potom vyzerám ako blbec. :-)
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 10:28:39
01
je možné,že počas jazdy sa spustí regenerácia DPF filtra,ventilátor fúka do motorového priestoru vzduch aj ke´d je zima,aby sa teleso filtra ochladilo (kontrolka vypalovania filtra nemusí svietiť-dá sa to spoznať tak,že na volnobeh stúpne okamžitá spotreba)
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 10:29:26
01
Takže otázka ako často je sem-tam. Lebo ak to je raz týždenne, tak to dpf snáď nebude.
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 10:34:48
00
lakko Ventilator chladi klimatizaciu AC. Skus ist rano bez zapnutej AC, potom by sa uz nemal tocit. Podla mna je to normalne.
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 10:37:39
00
V zime klimu nemam pustenu.Pouzivam klasicke kurenie. Sem-tam je asi 4 krat za zimu
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 10:40:57
00
arrow_leftlakko napísal:
V zime klimu nemam pustenu.Pouzivam klasicke kurenie. Sem-tam je asi 4 krat za zimu

Niektore auta maju, ze ked zapnes fukar na predne sklo tak auto. sa zapne aj AC. Mal som to tak na Forde a aj na Dodge. Neviem ako je to u teba.
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 10:53:57
02
Ventilator pri vypnutom motore nema s klimou nic spolocne.
Priklanam sa k tomu co pisal dano, ze sa spustila regeneracia alebo uz aj prebehla. Ventilator ostava potom bezat aj po vypnuti niekolko minut. Ak to robi casto znamena to ze regeneracia neprebehla a snazi sa ju opakovat. Na regeneraciu staci teplota motora 70st. cize sa moze spustit aj na kratkej vzdialenosti.
Ak sa opakovane regeneracie nepodaria rozsvieti sa kontrolka.
Ak sa nepodari ani nasledujuca dalsia sa uz nespusti a motor sa prepne do nudzaku a bude treba navstivit servis aby ju vyvolali cez diag.
Ak sa napriklad s autom jazdi na kratke vzdialenosti aj v zime filter sa zaplni pomerne rychlo a aj castejsie a dlhsie regeneruje. A tiez je vacsia sanca ze clovek vypne pocas alebo tesne po regeneracii a cuduje sa ze preco chladi aj po vypnuti.
Dano5 zvysena spotreba na volnobeh nie je az taky spolahlivy udaj. Napr na forde pocas regeneracie nie je nic zvysene.
Zobraziť komentár 17.12.2016 - 12:22:30
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up