Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pani, ale ja sa vôbec nehádam o tom žeby nejaká séria motorov Subaru nebola “chybná”, veď o tom sú plne internety ;) Otázku som položil predsa inak...či reálne niekto pozná v okoli človeka ktorému pri starali sa o auto ( a jeho normálnom používaní ) kľakol Subaru motor. A to nie som žiadny zástanca a obdivovateľ tejto značky, proste len spokojný užívateľ auta ktoré už malo byt podľa reči ktoré počúvam 3x po veľkej oprave a aspoň raz po výmene motora :)

Subaru ma v našich končinách smolu v tom že veľa ľudí ani nevie co je to za značka a polovica z tých ľudí co ho poznajú zase stále verklikuje o tom ako sa tie ich naftaky kazia a že nekupovať. Pritom ako som napísal, poznám dosť ľudí co majú aj staršie Subaru ( dokonca aj zo sérii ktoré mali byt dávno po smrti ) a tie auta im stále dobre slúžia.

Ale mna ako relevantnú vzorku neberte, ja dokonca aj na biku bez problémov jazdím Sram/Avid brzdy ktoré sa vraj zavzdusnuju atd a moje cestné kufre na pedáloch Time X-Presso vyzerajú aj po 10tis km v poriadku tak na 80% :D ( narážam na fotky úplne zničených kufrov vraj po 1000km co sa objavili aj tu na fóre )
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 12:13:48
01
Ono je pekne pocuvat keci o skodlivosti dieslov a ich vytlaceni z dopravy, ale skusil niekto kupit pick up s 4x4 v benzinovom prevedeni? Ja som ho chcel a pre europu je to nedostupne. Jedina moznost bola individualny dovoz z USA / Kanady co vychadzalo na nehoraznu sumu a problem s pripadnym servisom, lebo su to uplne ine verzie ako pre europu. Dodavkove auta su na tom podobne. Ak aj nieco budu chciet riesit, pravdepodobne to bude kategoria M a N sa to nebude tikat. Velke uzitkove auta s benzinom niesu v ponuke. Plaketu s normou euro4 tam mam uz teraz pre nemcov a casti rakuska a je vymalovane. Co som pozeral mapu ked som riesil plaketu euro4 malo vstup vsade.
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 13:55:41
00
ja som dnes 2 hodiny pozeral autobazar podmienka bola Combi pripadne SUV benzin s nie smiešnym motorom a po 2 hodinach som usudil že cesta je zarubana
dnešna ponuka benzinovych aut je na bode mrazu a ak nie tak je zas cenovo absolutne mimo
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 15:42:01
00
MecoTrance a co Mazda? 6 combi, CX5, CX7? Skyactive benziny su vyborne
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 15:46:35
00
cenovo ale mimo , každopadne mazdy vyzeraju vyborne
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 15:47:30
00
Čo je to "nie smiešny" motor? Čo je už cenovo mimo a čo je cenovo prijateľné? :) Zachytil som len útržkovito nejaké informácie a že si napr. pozeral toto https://www.mtbiker.sk/forum/post1301554.html#p1301554 .
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 16:13:46
00
Pozri každú cx7, fajn auto, mám v benzíne, ale smedne to je ako Zeman
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 16:16:36
00
zatial si len robim obzory cenovy strop mam na 10k eur viac za auto nedam spotreba mi je ukradnuta skrz mojich kilometrov ktore najazdim
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 16:24:13
00
MecoTrance Pozri nejaké Murano, mal ho kamarát a nevedel si vynachváliť. 3,5l V6 benzín...
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 16:35:37
00
arrow_leftmatt napísal:
Pani, ale ja sa vôbec nehádam o tom žeby nejaká séria motorov Subaru nebola “chybná”, veď o tom sú plne internety ;) Otázku som položil predsa inak...či reálne niekto pozná v okoli človeka ktorému pri starali sa o auto ( a jeho normálnom používaní ) kľakol Subaru motor.

Mám Subaru vyše 6 rokov - poznám majitelov benzínových verzií, ba aj nejakého kachlového, ale s tými sa nestretávam a teda neviem ako na tom sú.
Ale uznaj sám či by si šiel do takej jazdenky, ked je to všeobecne známa informácia že tam motory končia totálnym KO?
Na CZ Subaru klube mal užívatel "quickly" jedného z prvých dieslových Forestrov, povedzme že sa staral a pri predaji mal vyše 200tkm, ale tomu novému majitelovi klakol motor tušim za 10tkm.

Predstava každého kupca jazdenky predsa je aby to auto slúžilo, aby s ním bolo čo najmenej problémov, ale boxer diesel so sebou prináša privelké riziko.

Ja som vyššie zavesil odkazy kde som si urobil printscreen z inzerátov na bazoši a mám toho viac, tak že aj na SK tiue motory padajú, otázka je len ktorému majitelovi sa to stane

MecoTrance Pozri nejaké Murano, mal ho kamarát a nevedel si vynachváliť. 3,5l V6 benzín...

To je další adept od ktorého treba dať ruky preč ak človek nechce riešiť druhý motor a hlavne CVT prevodovku
To už je ozaj 2x hodnejšia Tribeca 3.6i po facelifte, ale teda by som nechcel živiť také kravy ako Murano či Tribeca. Nemám moc rád ťažké autá
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 17:11:44
00
Chlopi ked mi obcas sklbne na volnobehu a streli do vyfuku co to moze byt? Sviecky/cievka?
Robi to aj v otackach ked pridam na neutrali. Vynecha a streli do vyfuku.
Otacky drzi, vykon ma. Pri zatazi nepocitujem.
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 20:16:33
00
Tiez by som rad opat poziadal o radu:
Uz som sem pisal o vibrovani volantu pri istych rychlostiach (cca 110+ ). Medzicasom som zohnal a vymenil obe poloosi (skutocne mali obe volu), situacia sa zlepsila, ale vibrovanie nezmizlo, skor sa posunula ta hranica o par km/h. Naprava je pevna, kolesa vyvazene, gumy (zimne, teraz som nahodil) som kupoval minulu sezonu nove, nie tak davno robena geometria. Moze to byt snad diferencial? Nieco s nabojom? (jeden som uz menil par tis km dozadu potom co zacal hucat)
Dochadzaju mi napady...
Honda Accord VI rv. 2000 1.8i 218xxx km
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 21:12:27
00
nebudú to silent bloky? u nás na crome bol problém práve v nich :)
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 21:14:41
00
V ramenach? Tie su ok-> naprava je pevna. Ci ulozenie tlmicov? Motora?
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 21:16:33
00
Budem asi za kvedrulanta, či ako sa to píše, ale máš istotu, že tie kolesá sú fakt dobre vyvážené? Neviem, či mám také šťastie len ja, ale už sa mi minimálne 2x stalo, že si dám prezut gumy renomovanej firme,a hneď prvá jazda, 110km/hod a trasie volant ... Zle vyvážené .
Zobraziť komentár 01.11.2017 - 21:19:36
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up