Pani, ale ja sa vôbec nehádam o tom žeby nejaká séria motorov Subaru nebola “chybná”, veď o tom sú plne internety

Otázku som položil predsa inak...či reálne niekto pozná v okoli človeka ktorému pri starali sa o auto ( a jeho normálnom používaní ) kľakol Subaru motor.
Mám Subaru vyše 6 rokov - poznám majitelov benzínových verzií, ba aj nejakého kachlového, ale s tými sa nestretávam a teda neviem ako na tom sú.
Ale uznaj sám či by si šiel do takej jazdenky, ked je to všeobecne známa informácia že tam motory končia totálnym KO?
Na CZ Subaru klube mal užívatel "quickly" jedného z prvých dieslových Forestrov, povedzme že sa staral a pri predaji mal vyše 200tkm, ale tomu novému majitelovi klakol motor tušim za 10tkm.
Predstava každého kupca jazdenky predsa je aby to auto slúžilo, aby s ním bolo čo najmenej problémov, ale boxer diesel so sebou prináša privelké riziko.
Ja som vyššie zavesil odkazy kde som si urobil printscreen z inzerátov na bazoši a mám toho viac, tak že aj na SK tiue motory padajú, otázka je len ktorému majitelovi sa to stane
MecoTrance Pozri nejaké Murano, mal ho kamarát a nevedel si vynachváliť. 3,5l V6 benzín...
To je další adept od ktorého treba dať ruky preč ak človek nechce riešiť druhý motor a hlavne CVT prevodovku
To už je ozaj 2x hodnejšia Tribeca 3.6i po facelifte, ale teda by som nechcel živiť také kravy ako Murano či Tribeca. Nemám moc rád ťažké autá