Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nahodou som narazil na toto veldielo. Myslienka nie je zla, ale to prevedenie - ci sa smiat,
alebo plakat :-)
dealeraccelerate-all.s3.amazonaws.com
dokonca je aj nova verzia
cdn-images-1.medium.com
Zobraziť komentár 27.01.2018 - 14:42:12
01
Doma mi stoji druha generacia Outlandera, ale dostal som moznost si kvalitne pojazdit aj na niecom novsom a viac schopnom...

Nuz, treba uznat ze je to naozaj luxusna obyvacka s viac ako schopnym 4x4 pohonom. Motorcek bol sice "iba" zakladny benzin V6, 290hp s 8st automatom, ale na normalne jazdenie to stacit cca musi. Co nechapem, je system start/stop natrepany aj do takejto motorizacie.
Kozeny interier je dost neprakticky, ale vyhrievanie aj ventilacia tomu trochu dokazu pomoct. Elektricka diera v streche potesi.
Prvych 4-5 prevodov je prijemne kratkych a autu davaju zivost, zvysok je taka dialnicna rychlobezka. Tempomat krasne podraduje a automaticky drzi rychlosti aj dole kopcom.
Volic 4x4 ma viacero rezimov a veruze som ich aj vyuzil a je medzi nimi realny rozdiel v spravani auta. V piesku aj automatika kruzi efektne male kolecka a prenasa silu presne tam kde je nutne a auto je prevazne pretacave, pri krizeni trochu vaha, ale nakoniec zrobi co treba. Redukcia je uz len ceresnicka na torte, hoci sa musi radit pri stojacom vozidle a automaticky vypne trakcnu kontrolu.
Automaticke dialkace viac nefunguju ako funguju a multimedialny system je viac ako schopny vratane navigacie, multimedialneho obsahu a nejakych serepeticiek ako zobrazovanie teploty a tlaku oleja, teploty prevodoveho oleja a tlaku v pneumatikach + offroad statistiky ako naklon. Audiosystem so subwooferom ma podla mojich polohluchych usi viac ako obstojny zvuk.
Kufor je o nieco vyssie, kedze auto ma plnu rezervu.

Za mna: mat na to, tak kupujem. Lebo spotreba na cca 1200km nie prave slusneho jazdenia bola v priemere okolo 14-15 litrov/100 a v nasich podmienkach vie ist do penazi. Vo vysledku svizne cestne SUV s nadpriemernym spravanim v terene.

Prílohy:

cerokez.jpg
cerokez.jpg 492.93 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 28.01.2018 - 19:52:55
02
14-15 litrov menej slušného jazdenia a ako píšeš tak aj nejakého terénu mi príde v pohode. To tak tesne nad 10 kochacím tempom. To mi príde na takéto auto pekné. S radosťou spomínam na naše bývalé WJčko, už to bolo celkom slušné rodinné auto. Toto už musí byť paráda.
Zobraziť komentár 28.01.2018 - 23:57:36
00
Kochacie tempo presne tak, nieco cez 10. A menej ani bohovi.
Nuz, Outlander jazdi momentalne za 8,5 az 9 (nafty) v zime a tiez nepozna len asfaltky. Kochacim je to pod 7. Pri mojom najazde by mi to davalo 70-80 eur mesacne rozdiel len na palive. A to viem investovat inak. A 115kW mi na Slovensku viacmenej postacuje, nejazdim agresivne.
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 08:16:07
01
je tu nejaky majitel
Toyota Rav4 2, 2 D-4D rok od 2009 do 2011?
zaujima a toto autičko, tak ak by mal niekto dlhšiu skúsenosť s ním nech sa podelí :)
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 15:44:24
00
matvej11 to je vysoka pri morave??
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 15:50:22
00
Laro22, nedavno som dostal dobru ponuku na naftove Verso 2.0 D4D obdobneho rocnika, ktoru som zvazoval, tak som cital o 1AD a 2AD motoroch, a nechal som sa odradit. Riziko stretu piestu s hlavou a vstreky... Aj to mne nukane Verso uz bolo vo svojich 160kkm po vymene hlavy... Navyse podla vsetkeho spotreba na naftu nic moc, jedine plus by som videl v rozumne vyzerajucom rieseni DPF so vstrekom do vyfuku. Ak nemas istotu, ze to auto jazdilo iba dlhe trasy po dialnici a ze ty budes jazdit rovnako (a pri Rav4 by som sa tomu cudoval), nesiel by som do toho.
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 17:02:57
00
ved toto je dosť častá porucha tých aut čo je velká škoda lebo inak sa podarili... asi skor dvojliter benzin len tých je ako šafránu...
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 17:05:10
00
A kvoli comu taky stret piest - hlava? U mojho TSI to chapem , pri kazdom starte cakam,kedy mi piest pobozka ventil, ale to je ok , to su nemci , ale u japoncov hentaka blamaz?
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 19:07:36
00
No bola tam vyrobna vada motorov vyrobenych v polsku do roku 2009...ale aj po sa to stavalo
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 19:09:00
00
Tak ako europania nevedia robit 7,6litrove atmosfery tak japonci nevedia robit naftaky :D
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 19:14:55
00
Este dobre, ze mam v tom svojom japoncovi francuzsky naftak z dodavky :-D
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 20:42:44
00
Kto by už len chcel Nissan?
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 20:50:32
01
arrow_leftkajto napísal:
A kvoli comu taky stret piest - hlava? U mojho TSI to chapem , pri kazdom starte cakam,kedy mi piest pobozka ventil, ale to je ok , to su nemci , ale u japoncov hentaka blamaz?
no tak si daj vymenit Kcovy napinak za par €+Mkovu retaz a par drobnosti a hotovo

ale to je pravda,ze japonec a nafta? :tmi:
Zobraziť komentár 29.01.2018 - 21:04:51
00
arrow_leftLaro22 napísal:
je tu nejaky majitel
Toyota Rav4 2, 2 D-4D rok od 2009 do 2011?
zaujima a toto autičko, tak ak by mal niekto dlhšiu skúsenosť s ním nech sa podelí :)

Ja mam sice rocnik 2017 s 2,0 dieslom z BMW, ale uz by som RAVku nekupil. Motoricky nemam problem, ale obcas si v tom aute pripadam ako keby bolo vyrobene pred 10 rokmi. Ako mi viac ludi povedalo, Toyota da nieco do aut az ked si je ista ze je to premakane, radsej aj na ukor vzhladu. Pri kupe sa mi zdalo super, ale po par mesiacoch mam pocit ze je nudne a posobi zastarano. Infotainment hroza a tie "premakane" systemy tiez funguju dost cudne. Momentalne cakam na vyjadrenie importera. Poslal som im zoznam pripomienok s otazkou ci je to normalny stav, alebo to mam reklamovat. Radio chcem vymenit za nieco taketo, ale nie je to origo toyota diel, asi len nejaka cina, tak neviem co od toho cakat.
Príloha:
1-din-car-stereo-for-toyota-rav4-102-inch-display-android-60-bluetooth-wifi-3g-support-octa-core-cpu-2gb-ram-gps.jpg
1-din-car-stereo-for-toyota-rav4-102-inch-display-android-60-bluetooth-wifi-3g-support-octa-core-cpu-2gb-ram-gps.jpg 95.95 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down

Zobraziť komentár 29.01.2018 - 22:38:10
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up