Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ta 1.6 od vw nieje ziadna vyhra...mam snim nejake km odjazdene v octavii...spotreba vysoka a nemal ani 200kkm a uz zral olej...
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 18:05:38
02
Ja ho mam v Golfe, bez zrania oleja a spotreba pod 120km/h v poho.

Na spotrebu treba brat Yarisa.
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 18:08:26
00
arrow_leftpol napísal:
ta 1.6 od vw nieje ziadna vyhra...mam snim nejake km odjazdene v octavii...spotreba vysoka a nemal ani 200kkm a uz zral olej...

no treba samozrejme brať kw podla hmotnosti vozidla, ak je slabý motor a tažke auto tak je jasne že to bude žrať :D ked to chceš jazdiť svižne...
ja som mal v pole 1,4tdi a tiež žiadna sláva... a to bolo lahke auto.
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 18:13:03
01
arrow_leftFeroR napísal:
Nekupuj auto na F!

A ked nepotrebujes stvorkolku, tak pri benzine radsej neries.

To je zas niečo ako zo značkami bajkov na G ? :D Umyješ a sú v prdeli :lol: Ale keď to tak je, potom si radšej Ferrari nekúpim :lol:
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 18:49:59
01
arrow_leftFeroR napísal:
Lepsi ako u Golfa? :o

Jop, kym nevyskusas neuveris. Tiez som neveril. Od kedy ford robil s mazdou, naucil sa robit podvozky. Prijemne na dierach ale zaroven dost tuhe v zakrutach

Naposledy upravil 110mat110 dňa 30.01.2018 - 19:23:22, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 30.01.2018 - 18:58:10
00
imro1
Fiat
Ford
Francúz

No dobre, ale nech niekto nepovie, ze Golf IV na aspon 16” nema super podvozok.
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 18:58:58
00
Keď sme pri tom F :) jazdíte niekto Fiat Freemont? Tou SUV sa mi celkom páči a dá sa kúpiť za celkom dobrú cenu (jazdené) tak by ma zaujímali nejaké skúsenosti, či už pozitívne, alebo aj negatívne, či sa do toho oplatí ísť. Už by sa mi tento alebo budúci rok patrilo kúpiť niečo novšie a väčšie :)
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 19:04:44
00
no neviem, 4kový golf na 17tkach mi moc pohodlný neprišiel :D
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 19:12:48
01
arrow_leftFeroR napísal:
imro1
Fiat
Ford
Francúz

No dobre, ale nech niekto nepovie, ze Golf IV na aspon 16” nema super podvozok.

ako ford nema Ziadna znacka tak dobry podvozok ked nepocitam premiovky . a golf 4 je šit totalny na podvozok .
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 19:25:21
05
Golf 4, okta, leon toledo, bora a neviemčovšetko je na tom podvozku, naozaj nejazdia moc dobre. S ťažkým nafťákom sa predok ponára do zákrut a ťahá za sebou celé auto. A zrovna plavný by som ten podvozok nenazval, aj keď na 15" je to celkom v pohode. A celé je to zapečatené nie dokonale nastavenou torznou priečkou vzadu. Mám v okolí skvelú zákrutu, kde veľa ľudí chybí a už som tam videl letieť oktávku bokom. Na druhú stranu je to ale celkom zábavne naľadené a na tolede 1,9 sa dá len prudkým ubratím plynu a trhnutím volantom odtrhnúť zadok. Na bežné jazdenie úplne okey, ale povedať, že to má dobré jazdné vlastnosti môže iba človek, čo nesedel vo focuse s ľahkým benzínom.
Inak mazda 3 jazdí tiež skvele a páčila sa mi aj 6ka. Dobré sú vraj aj mondeá. Mal som tú česť previesť v novej štvorokej oktávií a tá sa vlnila a nakláňala tiež viac akoby som čakal, ale bola pohodlná a tichá na jamách, na dialnici stabilná, takže fajn.

Freemonta má otcov známy a chváli si, nafta automat. Vyzerá to fajn, prečítaj niečo o nafťákoch. Benzínov je asi máličko. A blbá otázka ale potrebuješ suv ? V predokolke je to zbytočné a v 4x4 to nemá bohvieaké nájazdové uhly. Čo mpv ? Ak má byť na F tak S-max.
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 20:51:34
01
arrow_leftimro1 napísal:
Keď sme pri tom F :) jazdíte niekto Fiat Freemont? Tou SUV sa mi celkom páči a dá sa kúpiť za celkom dobrú cenu (jazdené) tak by ma zaujímali nejaké skúsenosti, či už pozitívne, alebo aj negatívne, či sa do toho oplatí ísť. Už by sa mi tento alebo budúci rok patrilo kúpiť niečo novšie a väčšie :)

Keď Freemont, tak jedine v benzíne 3.6 V6. Predsalen je to preoblečený Dodge Journey, našťastie s hodnotnejším interiérom. V6tka je nepriestreľná v porovnaní s dieslom a keď chceš silou-mocou šetriť, tak to dáš na LPG.

Ford Focus mal lepšie podvozky ako Golf pri prvej a druhej generácií, u tretej to už neplatí bohužiaľ. Škoda, že prvá a druhá generácia Focusov celkom hnili, podobne ako súrodé Mazdy 323 a 3. Nerozmýšľal si skôr nad S-Maxom s 2.5T, alebo novší s 2.0T, samozrejme že všetko benzíny?
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 21:16:11
01
Dik no nepotrebujem SUV, no chcel by som a tie keď už tak 4 kolku Najmä na zimu, ale aj ľahší terén. Je to v štádiu uvah, možno aj nejaký kombik. 😀
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 21:17:19
00
nejak tak podobne uvažujem aj ja :D
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 21:21:39
00
Skús sa previezť v takomto niečom a myslím, že budeš mať jasno ;) Super podvozok a veľmi "bike friendly"
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 21:24:52
00
Freemonta (teda Journey) som mal moznost par tyzdnov jazdit (rozumej cca 2000-2500km). V tej 3,6 V6 :-))) je to velmi slusne zvezenie a spotreba okolo 10-11 je IMHO akceptovatelna, najme ako to das na plyn. V diesli do toho Taliani tusim davali motor z Ducata (ale to si over). V mojom ponimani su dodavkove diesle odolne, lebo su stavane na zataz a velke kilometre. Takze v beznom aute by vydrzat mali.
Automat je ale nic moc, velmi casto sa nevie trafit v stupani do kopca a radi hore dole ako besny v snahe najst optimalny stupen. Detto kazde malicke zosliapnutie plynu v snahe plynule zrychlit sposobi podradenie. Co by som chapal pri 1,4 kosacke, ale nie pri 6 valci so skoro 300 konmi.
Kufor je dnom pomerne vysoky, tretia rada sedaciek nudzova, ale dospely chlap sa na nej na polhodinu zvezie. Interier je pokial viem medzi EU a US verziou odlisny. Americky je cisty tvrdy plast, co vela ludom v EU prekaza.
Ak s tym neplanujes nikam extra jazdit, tak toto neries, ale mne vadil nizky predny spojler, ktorym som v kuse zavadil pri parkovani o obrubnik, resp, stacil prudsi najazd do garaze. Pritom auto ako celok ma slusnu svetlu vysku.

Nevyhodou moze byt u nas, ze na vrakaci to nezozenies a ponuka v bazari je urcite nizsia ako pri oktaviach. Ameriku alebo taliansky hybrid si vsak kupi zvycajne niekto, kto ma k autam vztah, takze moze byt masinka aj v adekvatne dobrom stave. Z talianska by som auto nechcel, hoci tam je mensia sanca na zasolene cesty. No vieme ako spagetariani jazdia. Mamma mia...
Na druhej strane z USA su diely na vela veci za facku, najme druhovyroba.
Zobraziť komentár 30.01.2018 - 21:40:12
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up