cipovanim asi nic nedokazis, ked to robia na to kvalifikovane firmy, ktore vedia kde je unosna hranica cipovania a co to sposobi motoru. Predsa si nemozes nacipovat motor o 100 koni...to nikto zatial nerobi a myslim si, ze ani nebude, pretoze turbo v motore by to nezvladalo a musela by sa menit aj riadiaca jednotka, coz je uz trosku drahsie. Proste nie je to take jednoduche ako sa zda, len tak prist do nejakej firmy co cipuje a povedat im "ta dajte mi tam 100 koni +"... Oni maju na to nejake tabulky, alebo soft, ktory vie ako moze zaobchadzat s cipom riadiacej jednotky v tom danom motore.
plukovnik: kazde auto ma nejake vady...moze zalezat hoci od kusu a moze byt dokazena cela seria aut
Bol som par dni off,ale ako to citam,tak ste ma asi presvedcili chalani,len ci to bude aj taky rozdiel v spotrebe ako sa hovori
btw.plukovník mam "pazouta" 307SW a okrem par veci co sa vychytali po kupe(na kazdom aute vybehne nejaka ta mucha...) ako 2x menene radio(podrbkana cd mechanika,teraz uz fici ako ma),spinac na park.senzor(vsetko vymenene v ramci garancie) a par interierovych malickosti,co sme si sposobili sami nemozem na to auto povedat nic.Okrem toho na svoju triedu luxusne vela priestoru,povedal by som viac ako len kombik...Motoricky spolahlivost,chyba mi sice troska vykonu na rozbehoch,ale ten kombik je predsa len trosku tahsi.Samozrejme netvrdim,ze je to ta uplne naj znacka a naj auto a ako som cital mali starsie rocniky dost problemov z kadecim,ale ja som spokojny.