Lokalizácia
Formulár sa odosiela
...no a čo sa týka druhej časti tejto témy, tak vačšina mojich známych mala problémy s renaultom laguna 1,9 dci...rok vyroby 2001,2002...odchadzala elektronika+ostatné veci-turbo atď....no zle referebcie mám ešte na Pažouta 307, len neviem ktorý rok výroby.........ináč teraz vedla mňa parkuje .....nová mazda 6....tak toto sa japoncom fakt podarilo...
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 20:15:28
00
cipovanim asi nic nedokazis, ked to robia na to kvalifikovane firmy, ktore vedia kde je unosna hranica cipovania a co to sposobi motoru. Predsa si nemozes nacipovat motor o 100 koni...to nikto zatial nerobi a myslim si, ze ani nebude, pretoze turbo v motore by to nezvladalo a musela by sa menit aj riadiaca jednotka, coz je uz trosku drahsie. Proste nie je to take jednoduche ako sa zda, len tak prist do nejakej firmy co cipuje a povedat im "ta dajte mi tam 100 koni +"... Oni maju na to nejake tabulky, alebo soft, ktory vie ako moze zaobchadzat s cipom riadiacej jednotky v tom danom motore.
plukovnik: kazde auto ma nejake vady...moze zalezat hoci od kusu a moze byt dokazena cela seria aut
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 20:18:24
00
ziadny japonec nakonec, ja fandim japoncom odjakziva :)
ako ja by som nechcel skodofku uz len zozasady, proste to ma kazdy, za tu cenu ako je oktava kombi z 2.0benzinom a 4x4 moze mat clovek napriklad Subaru Legacy KOMBI= JAPONEC, Stály pohon 4x4, boxer motor, neni to tuctovka
ale je to vec vkusu, ze kto si co vybere, PS : my sme sa rozhodli pre SUBARU

moja rec. Tento fesak z fabriky Fuji Heavy Industries to je trocha ina liga. ja som sa tiez rozhodol a nelutujem ani sekundu.. ;)
carsmedia.ign.com
carsmedia.ign.com
carsmedia.ign.com
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 20:29:02
00
.......hm, len tá spotreba u tej MPS....ale je to delo ...z diaľky vyzerá ako klasická mazda3, ale pod kapotou 260 koní (192 kW).....z 0-100 km/h za 6,1 sekundy...

a tak nie vzdy musis jazdit na 5.5k otackach. aj na MPSku sa urcite da jazdit na spotrebe ktoru si clovek ktory vysoli takmer mega za male auto a potom plati poistku moze dovolit :)

bez problemov uznavam ze za tie prachy je nova 6tka lepsi choice pre racionalne uvazujuceho cloveka ale pre chlapcov je MPS MPS :oops: (pricom nechcem zvrhnut tuto temu smerom RX-8 a jej podobnym do nich uz nevojde bike :lol: )
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 20:46:06
00
a tak nie vzdy musis jazdit na 5.5k otackach. aj na MPSku sa urcite da jazdit na spotrebe ktoru si clovek ktory vysoli takmer mega za male auto a potom plati poistku moze dovolit :)

bez problemov uznavam ze za tie prachy je nova 6tka lepsi choice pre racionalne uvazujuceho cloveka ale pre chlapcov je MPS MPS :oops: (pricom nechcem zvrhnut tuto temu smerom RX-8 a jej podobnym do nich uz nevojde bike :lol: )

.
......suhlas, ja som mal ponuku na mazdu 3 GT dvojliter, ale zobral som tuto modrú 1,6 SVTI 105 koni....je ekonomickejšia z hľadidiska poistky a spotreby....ináč predcdchádzajúci majiteľ ju faceliftoval a dokupil tam všetko ako na GT(predná maska, sportový tlmič, zadné diodove svetlá atď).....ale poistka sa mi vyrátala ako zo serie touring, teda lacnejšie.....fakt som mal štastnú ruku pri výbere ....super techn stav, a musím zdôrazniť super cena 8)
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 21:16:06
00
Ja som so svojou Mazdou nadmieru spokojna, aj by som nieco viac napisala, no nasla by som tu sprsku kritiky ohladom jazdy.. Na to, ze je to 6ka kombik, jazdi uzasne. Obcas mam pocit, ze sedim v sportaciku. Vrele odporucam!
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 21:37:22
00
moja skusenost s japonskymi autami/znackami: ak su made in japan - super, ak su made in europe - shit, vsetko sa kazi. :roll:
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 21:43:43
00
takze taky Nissan sa oplati kupit? :)

jazdim Lagusu r.v.2002 1,8 benzin a absolutne bez problemov ( jedine som musel menit stahovanie predneho laveho okna )...dokonca spotrebu mam nizsiu ako uvadzaju jej ostatni uzivatelia

...zivotnost auta zalezi ( ako sa 1000x pisalo ) aj o to ako sa clovek k nemu sprava a u dieslaka dvojnasobne...znamym tiez odchadzali turba ( nie na Renaultoch ) - ale tie auta si bohuzial z ich strany zazili nemalo studenych startov
Zobraziť komentár 07.10.2008 - 09:39:26
00
takze taky Nissan sa oplati kupit? :)

oplati, ale skusal som marne do 350Z nacpat bajk :twisted:
Zobraziť komentár 07.10.2008 - 10:21:10
00
moja skusenost s japonskymi autami/znackami: ak su made in japan - super, ak su made in europe - shit, vsetko sa kazi. :roll:

no moja mazda3 je made in Japan, konkrétne v Hirošime, takže je to "bombové" auto. 8)
Zobraziť komentár 07.10.2008 - 21:09:15
00
kedze kazdy ma rad svoj bicykel, treba mu dopriat prijemnu jazdu 8)

Prílohy:

W124-E60TAMG.jpg
W124-E60TAMG.jpg 173.68 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 07.10.2008 - 21:46:46
00
Dudo nadhera mas to pekne vyskladane, na moj vkus sice zbytocne nizkoprofilove kolesa ale vidim ze koli brzdam tam asi mensie nedas. Predpokladam ze je to E500ka.
No ako tu niekdo pisal do RX8 sice bajk das ale kompletne rozobraty a je to jak jezek v kleci.
Ako dalsie auto chcem kombik.
Zobraziť komentár 07.10.2008 - 22:56:49
00
Dudo nadhera mas to pekne vyskladane...

trosku mi lichotis, ale dal by som si povedat :oops:
Zobraziť komentár 08.10.2008 - 01:10:46
00
Heh my fault.
Nejak som rychlo scrolloval, tak komu to tu patri, Derailleur?
Ked ano prosime si viac info/foto. Tieto auta v peknom stave uz zacinaju stupat na cene.
8)
Zobraziť komentár 08.10.2008 - 11:08:29
00
Stupat na cene ? Prdlajz pocul so o svetovej ekonomickej krize ? :mrgreen:
Zobraziť komentár 08.10.2008 - 11:11:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up