Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Ccko som videl a je velmi pekne ale na tu cenu ako s Mondeom sa asi nedostanem. Este sa mi paci BMW 320D, sice mensie ale ide to velmi pekne... btw, auto nekupujem ja : )
neviem kolko stoji to mondeo ale na C-eckove MB-ecky v akcii sa mi zda ze boli ceny :
cca 800tis - 1,8 benzin
cca 850tis - 2,0 diesel
ceny s dph ...tak to snad stoji za zvazenie...blizsie info poskytne dutchman
ziadny japonec nakonec, ja fandim japoncom odjakziva
ako ja by som nechcel skodofku uz len zozasady, proste to ma kazdy, za tu cenu ako je oktava kombi z 2.0benzinom a 4x4 moze mat clovek napriklad Subaru Legacy KOMBI= JAPONEC, Stály pohon 4x4, boxer motor, neni to tuctovka
ale je to vec vkusu, ze kto si co vybere, PS : my sme sa rozhodli pre SUBARU
PS2 : hrozna skoda ze mondeo nerobia ako 4kolku
PS3 : vklude ma mozete brat ako zasrana, co sa nerozumie, ale ja viem svoje
.......hm, len tá spotreba u tej MPS....ale je to delo ...z diaľky vyzerá ako klasická mazda3, ale pod kapotou 260 koní (192 kW).....z 0-100 km/h za 6,1 sekundy...
...no a čo sa týka druhej časti tejto témy, tak vačšina mojich známych mala problémy s renaultom laguna 1,9 dci...rok vyroby 2001,2002...odchadzala elektronika+ostatné veci-turbo atď....no zle referebcie mám ešte na Pažouta 307, len neviem ktorý rok výroby.........ináč teraz vedla mňa parkuje .....nová mazda 6....tak toto sa japoncom fakt podarilo...
cipovanim asi nic nedokazis, ked to robia na to kvalifikovane firmy, ktore vedia kde je unosna hranica cipovania a co to sposobi motoru. Predsa si nemozes nacipovat motor o 100 koni...to nikto zatial nerobi a myslim si, ze ani nebude, pretoze turbo v motore by to nezvladalo a musela by sa menit aj riadiaca jednotka, coz je uz trosku drahsie. Proste nie je to take jednoduche ako sa zda, len tak prist do nejakej firmy co cipuje a povedat im "ta dajte mi tam 100 koni +"... Oni maju na to nejake tabulky, alebo soft, ktory vie ako moze zaobchadzat s cipom riadiacej jednotky v tom danom motore.
plukovnik: kazde auto ma nejake vady...moze zalezat hoci od kusu a moze byt dokazena cela seria aut
ako ja by som nechcel skodofku uz len zozasady, proste to ma kazdy, za tu cenu ako je oktava kombi z 2.0benzinom a 4x4 moze mat clovek napriklad Subaru Legacy KOMBI= JAPONEC, Stály pohon 4x4, boxer motor, neni to tuctovka
.......hm, len tá spotreba u tej MPS....ale je to delo ...z diaľky vyzerá ako klasická mazda3, ale pod kapotou 260 koní (192 kW).....z 0-100 km/h za 6,1 sekundy...
a tak nie vzdy musis jazdit na 5.5k otackach. aj na MPSku sa urcite da jazdit na spotrebe ktoru si clovek ktory vysoli takmer mega za male auto a potom plati poistku moze dovolit
bez problemov uznavam ze za tie prachy je nova 6tka lepsi choice pre racionalne uvazujuceho cloveka ale pre chlapcov je MPS MPS (pricom nechcem zvrhnut tuto temu smerom RX-8 a jej podobnym do nich uz nevojde bike )
a tak nie vzdy musis jazdit na 5.5k otackach. aj na MPSku sa urcite da jazdit na spotrebe ktoru si clovek ktory vysoli takmer mega za male auto a potom plati poistku moze dovolit
bez problemov uznavam ze za tie prachy je nova 6tka lepsi choice pre racionalne uvazujuceho cloveka ale pre chlapcov je MPS MPS (pricom nechcem zvrhnut tuto temu smerom RX-8 a jej podobnym do nich uz nevojde bike )
.
......suhlas, ja som mal ponuku na mazdu 3 GT dvojliter, ale zobral som tuto modrú 1,6 SVTI 105 koni....je ekonomickejšia z hľadidiska poistky a spotreby....ináč predcdchádzajúci majiteľ ju faceliftoval a dokupil tam všetko ako na GT(predná maska, sportový tlmič, zadné diodove svetlá atď).....ale poistka sa mi vyrátala ako zo serie touring, teda lacnejšie.....fakt som mal štastnú ruku pri výbere ....super techn stav, a musím zdôrazniť super cena
Ja som so svojou Mazdou nadmieru spokojna, aj by som nieco viac napisala, no nasla by som tu sprsku kritiky ohladom jazdy.. Na to, ze je to 6ka kombik, jazdi uzasne. Obcas mam pocit, ze sedim v sportaciku. Vrele odporucam!
jazdim Lagusu r.v.2002 1,8 benzin a absolutne bez problemov ( jedine som musel menit stahovanie predneho laveho okna )...dokonca spotrebu mam nizsiu ako uvadzaju jej ostatni uzivatelia
...zivotnost auta zalezi ( ako sa 1000x pisalo ) aj o to ako sa clovek k nemu sprava a u dieslaka dvojnasobne...znamym tiez odchadzali turba ( nie na Renaultoch ) - ale tie auta si bohuzial z ich strany zazili nemalo studenych startov
Dudo nadhera mas to pekne vyskladane, na moj vkus sice zbytocne nizkoprofilove kolesa ale vidim ze koli brzdam tam asi mensie nedas. Predpokladam ze je to E500ka.
No ako tu niekdo pisal do RX8 sice bajk das ale kompletne rozobraty a je to jak jezek v kleci.
Ako dalsie auto chcem kombik.
Heh my fault.
Nejak som rychlo scrolloval, tak komu to tu patri, Derailleur?
Ked ano prosime si viac info/foto. Tieto auta v peknom stave uz zacinaju stupat na cene.
W124 E500AMG urcite, v dobrom stave s jasnou historiou. teda moja teoria nepocita s ekonomickou krizou vacsieho charakteru to je pravda
Uvidime co na nas sudruhovia nachystali a jak sa s toho trh spameta.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem kolko stoji to mondeo ale na C-eckove MB-ecky v akcii sa mi zda ze boli ceny :
cca 800tis - 1,8 benzin
cca 850tis - 2,0 diesel
ceny s dph
PS2 : hrozna skoda ze mondeo nerobia ako 4kolku
PS3 : vklude ma mozete brat ako zasrana, co sa nerozumie, ale ja viem svoje
plukovnik: kazde auto ma nejake vady...moze zalezat hoci od kusu a moze byt dokazena cela seria aut
moja rec. Tento fesak z fabriky Fuji Heavy Industries to je trocha ina liga. ja som sa tiez rozhodol a nelutujem ani sekundu..
bez problemov uznavam ze za tie prachy je nova 6tka lepsi choice pre racionalne uvazujuceho cloveka ale pre chlapcov je MPS MPS
bez problemov uznavam ze za tie prachy je nova 6tka lepsi choice pre racionalne uvazujuceho cloveka ale pre chlapcov je MPS MPS
.
......suhlas, ja som mal ponuku na mazdu 3 GT dvojliter, ale zobral som tuto modrú 1,6 SVTI 105 koni....je ekonomickejšia z hľadidiska poistky a spotreby....ináč predcdchádzajúci majiteľ ju faceliftoval a dokupil tam všetko ako na GT(predná maska, sportový tlmič, zadné diodove svetlá atď).....ale poistka sa mi vyrátala ako zo serie touring, teda lacnejšie.....fakt som mal štastnú ruku pri výbere ....super techn stav, a musím zdôrazniť super cena
jazdim Lagusu r.v.2002 1,8 benzin a absolutne bez problemov ( jedine som musel menit stahovanie predneho laveho okna )...dokonca spotrebu mam nizsiu ako uvadzaju jej ostatni uzivatelia
...zivotnost auta zalezi ( ako sa 1000x pisalo ) aj o to ako sa clovek k nemu sprava a u dieslaka dvojnasobne...znamym tiez odchadzali turba ( nie na Renaultoch ) - ale tie auta si bohuzial z ich strany zazili nemalo studenych startov
oplati, ale skusal som marne do 350Z nacpat bajk
no moja mazda3 je made in Japan, konkrétne v Hirošime, takže je to "bombové" auto.
No ako tu niekdo pisal do RX8 sice bajk das ale kompletne rozobraty a je to jak jezek v kleci.
Ako dalsie auto chcem kombik.
trosku mi lichotis, ale dal by som si povedat
Nejak som rychlo scrolloval, tak komu to tu patri, Derailleur?
Ked ano prosime si viac info/foto. Tieto auta v peknom stave uz zacinaju stupat na cene.
Uvidime co na nas sudruhovia nachystali a jak sa s toho trh spameta.
p.s. to su tie vase lizingy