Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ale no taak, pani :-)

Za toho "cestaka" ( footbike) mozem ja, snazil som sa to vtipne odlahcit segmentaciou podla zvysku sveta resp.mtbiker.sk... Ak som netrafil ospravedlnujem sa.

Kazdopadne ja chapem obidve strany. duves aj CraObS maju naozajstne bicykle, kolobezka je iba doplnok. Preto im je jedno ako moc je dobra, pozaduju presne vymedzenu obalku funkcnosti. Nebudu ju rozmanavat, ani jej kupovat lepsie diely, lebo cena/vykon/racio nepusti.

My ( uz sa pocitam na tuto stranu), ktori vnimame kolobezku ako to primarne ( mozno zase zle vnimam footbike alebo stano3b a mate chalani aj bajky a riesite ich), to berieme uplne inac. Ja napriklad konecne zase mam o com spekulovat, riesit ake brzdy, gripy, nove tacho atd. a to ju este ani nemam kupenu :-)
A narovinu priznamvam, ze keby som mohol dalej jazdit na bajku, zaregistroval by som ze cela rodina ma kolobezky teraz, kupuil si nejaku 12/12 Intreu alebo Worker a obcas sa prebehol s rodinou okolo Strkovca :-) A zo te, ye duves riesi ci nieco pruzi mozeme zase my, lebo z toho naseho specializovaneho pohladu riesime vec, ktora je dolezita, vnimatelna, ovplyvnujuca celkovu efektivitu, cokolvek tak na 1,456% ( pre bezneho cloveka)
Zobraziť komentár 07.09.2015 - 14:48:09
00
Ak si odmyslim prevody ako na biku a argumentujem, že použitelny MTB je tak od 500€, tak kolobka za 200€ by tomu mala zodpovedať

Kiezby veci fungovali tak jednoducho :) Kolobezka nema s bikom, okrem kolies, nic spolocne. Prepac, ale ak Ti je draha aj najobycajnejsia kolobezka, tak Ti tu neporadime.
Zobraziť komentár 07.09.2015 - 15:15:35
00
Kiezby veci fungovali tak jednoducho :) Kolobezka nema s bikom, okrem kolies, nic spolocne. Prepac, ale ak Ti je draha aj najobycajnejsia kolobezka, tak Ti tu neporadime.

a ake su neobyčajne? Lebo sixteen nie je obyčajna, kopec kolobežiek za 500-600 už su mi drahe. Ano priznavam, že naozaj za to nemienim tolko vysolit.
Zobraziť komentár 07.09.2015 - 16:01:20
00
Ta prva fotka je dost komicka. ;))) Inak aky to zmysel, preco uz nekupit hned bike? Malu kolobezku rozumiem, ze je skladna.
Zobraziť komentár 07.09.2015 - 16:15:38
00
Ta prva fotka je dost komicka. ;))) Inak aky to zmysel, preco uz nekupit hned bike? Malu kolobezku rozumiem, ze je skladna.

A ty si myslis, ze sme dementi, ktori sa este nenaucili jazdit na bicykli? Kazdy z nas na bicykli jazdil, alebo este jazdi. Ja tiez jazdim aj na bicykli, ale uprimne, bicykel mi neda tie formy pohybu ake dosiahnem na kolobezke. Je to narocnejsie, zapojim ovela viac svalov, prekrvim si komplet cely organizmus, spevnim a posilnim celu postavu, ked potrebujem aj schudnem lebo za hodinu spalim viac kalorii ako na bicykli. Po rovine som sice pomalsi ako cyklisti v priemere, do kopca som vyslovene pomaly, ale dolu kopcom pojdem tak rychlo, ako mi to pud sebazachovy dovoli, ale uplne bezne predbieham cyklistov. Skus si to a potom kritizuj, alebo sa vysmievaj ked nic ine nevies.

Naposledy upravil footbike dňa 07.09.2015 - 17:45:11, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 07.09.2015 - 17:01:07
01
a ake su neobyčajne? Lebo sixteen nie je obyčajna, kopec kolobežiek za 500-600 už su mi drahe. Ano priznavam, že naozaj za to nemienim tolko vysolit.

Tieto Mibo kolobežky sú napríklad veľmi slušné.
http://www.kolobezky-plzen.cz/canard-zero-cz/eshop/58-1-BAZAR
Keby ste zavolali Vaškovi Junovi, tak určite by ste našli spôsob ako ich dopraviť sem.
Zobraziť komentár 07.09.2015 - 17:41:13
00
Tieto Mibo kolobežky sú napríklad veľmi slušné.
http://www.kolobezky-plzen.cz/canard-zero-cz/eshop/58-1-BAZAR
Keby ste zavolali Vaškovi Junovi, tak určite by ste našli spôsob ako ich dopraviť sem.

OK, už to riešim. Dik. ;)
Zobraziť komentár 07.09.2015 - 17:52:30
00
DaDo.Bzz ja mam bajk zakazny zo zdravotnych dovodov - chrbtica :-( este na jar som mal 6 bicyklov, teraz su mi na dve veci... Na kolobezke (vraj) mozem, cely zivot som jazdil, tak hladam moznosti
Zobraziť komentár 07.09.2015 - 18:00:03
00
A este som zabudol, nech si hovori kto chce co chce, footbike ma pravdu, kolobezka je ***** vacsia makacka nez bicykel
Zobraziť komentár 07.09.2015 - 18:22:06
00
A ty si myslis, ze sme dementi, ktori sa este nenaucili jazdit na bicykli? Kazdy z nas na bicykli jazdil, alebo este jazdi. Ja tiez jazdim aj na bicykli, ale uprimne, bicykel mi neda tie formy pohybu ake dosiahnem na kolobezke. Je to narocnejsie, zapojim ovela viac svalov, prekrvim si komplet cely organizmus, spevnim a posilnim celu postavu, ked potrebujem aj schudnem lebo za hodinu spalim viac kalorii ako na bicykli. Po rovine som sice pomalsi ako cyklisti v priemere, do kopca som vyslovene pomaly, ale dolu kopcom pojdem tak rychlo, ako mi to pud sebazachovy dovoli, ale uplne bezne predbieham cyklistov. Skus si to a potom kritizuj, alebo sa vysmievaj ked nic ine nevies.

A co sa hned certis? Normalne som sa spytal, ake to ma plusy oproti bajku.
Zobraziť komentár 07.09.2015 - 18:48:10
00

A povedz, ze neni komicka, ten maly troll vyzera, akoby mu kukal do zadku, a ten posledny vyzera ako photosopovana tvar. ;)))
Zobraziť komentár 07.09.2015 - 18:51:59
00
Čo sa s tym da robiť? Videl som niekde na nete, že chlapik tam pripevnil nejaky hlinikovy plech

tak práve som narazil na kryt http://www.intrea.cz/eShop/d-lizina-ochranna-lizina-podvozku-pro-mezeq-city-ox/zbozi.aspx ale nič to podla mňa nerieši :^)

Inak aky to zmysel, preco uz nekupit hned bike?

a prečo nie rovno elektrobike? lebo motorku? prečo niekto chodí keď môže behať? :^) každý šport je proste iný a čo sa týka fyzičky tak na kolobežke zapájaš telo ovela viac a hlavne časti ktoré sú pri biku "mŕtve"

Kiezby veci fungovali tak jednoducho :) Kolobezka nema s bikom, okrem kolies, nic spolocne

a podla mňa práve veľmi veľa ;) a to nemyslím preto že 80% komponentov je v podstate zamenitelných..
rýchlosť a obratnosť určujú kolesá (klasika zloženie plášť, náboj, ráfik) a ich veľkosť -> ako bike 24-26-29" s plášťami od 1,x slickov po 2,x traktorov
pohodlie určuje geometria ktorá je u každého modelu iná a treba si nájsť tú svoju, tak ako pri bikoch rôzne slopingy, dĺžky sedlovej či hornej rámovej trubky, alebo uhly vidlice a sedlovky..
a nakoniec je cena ktorá odráža materiál a kvalitu komponentov..
ale je možné že sa zasa mýlim a vymýšlam si a pre kolobežky platí iná fyzika :lol:
Zobraziť komentár 08.09.2015 - 08:27:52
00
diky za typ na tu lyžinu. zajtra idem otestovať mezqa do požičovne tu v centre BA
Zobraziť komentár 08.09.2015 - 09:40:24
00

Tomu rozumiem. To je cena slusnej velkej kolobezky. Ale medzi tymi malymi kolobezkami do 300€ moc velke rozdiely nie su. Moc toho nenavymyslas. Jednu jednoducho vyber a jazdi. :)

CraObs Stym vsetkym suhlasim. Blbo som to napisal. Ja mam pri kolobezke v hlave predovsetkym ram, komponenty su druha vec. A aj som porovnaval ram biku a kolobezky.
Mysliet si, ze pozvarat par trubiek dohromady je brnkacka, je velky omyl. Samozrejme, da sa to aj doma v garazi ako pokus, ale ako to bude jazdit a hlavne, ci to nepraskne, alebo uplne nezlomi, je ina vec.
Zobraziť komentár 08.09.2015 - 09:47:57
01
veď len to je zas to isté ako pri bikoch :) tiež proste pár trubiek ale alchýmia jak hovado :D každý výrobca sa snaží byť originálny ale nie každému to výjde, jedny praskajú, ďalšie sú ťažké, krútia sa, ďalší je úplný fail geometriou atď.. ale ono to trh odfiltruje, resp si treba nájsť to svoje..
ono pri kolobkách už len to že je len jedna veľkosť spraví svoje.. výška alebo sklon riaditok spraví síce niečo, ale nedorieši všetko..
Zobraziť komentár 08.09.2015 - 09:54:41
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu ()
    keyboard_arrow_up