Ahoj
duves, vitaj vo vlakne s najmenej aktivnymi prispievatelmi, ale v poslednych tyzdnoch s poprednymi poziciami v zozname tem

Je trochu specificke tym, ze sice ma iba styroch ( s tebou pat ) aktivnych, ale pokryva celu scenu -
footbike je cisty cestak,
stano3b tak trochu CX/ XC a
CraObs MTB az light DH

cize kazdy z nich ma specifcky pohlad, ale napriek tomu siroky rozhlad. Ja som za novacika, a som im velmi vdacny za rady...
Za seba ako novacika ti mozem povedat, ze v tej predajni na Racianskej zistis hovno, lebo maju uplne makke
kolesa a hlavne, ako uz pisal footbike, v predajni ked sa na nu postavis medzi regalmi, nezistis nic. Bol som tam tiez

Skutocna prevadzka, povrchy, 4,5 kg notebook v ruksaku, 34 stupnov v tieni, osviezujuci protivietor a 10 minut na to, aby si sa dostal z Mlynske nivy 1 na 77, ti ukazu, ako to vlastne je

Takze za mna ak ti nie je luto par € a vies sa tam dostat do vzdy.sk cez pracovny tyzden medzi 9 a 16, chod tam, pozicaj si Hillku, na hradzi si odtial za 5 minut, prebehni sa, pozicaj si Tourku a mozno zistis, 20/16 je sice super, ale 26/20 ti tak nejak vyhovuje viac... Zaroven zistis, ze aj ked mas napriklad 80kg, ked stupis (nie skocis) na Tourku, viditelne a cititelne pod tebou prepruzi a klesne. Ci to budes vnimat ako komfort alebo zruta energie uz je na tebe. Pripadne pojdes opacnym smerom, rozkopes to po chodniku z Bajkalskej doprava dole na Ruzinovsku a zistis, ze je to super, ale mozno sa to trochu pod tebou vlni. A tak dalej.
Tym nechcem povedat ze tie Kostky su zle - ak by mi stacila 20/16 tak Hill 3 je uz doma a ak by som nechcel trochu viac ako priemer, tak Tour 3 je uz doma.
Ak tu kolobku chces naozaj ako sportove
naradie na intenzivny workout, neries a kup Yedoo ( neviem ake maju ceny, ale ak nie o moc horsie kupil by som si ho v Sporteservie, v Podunajskych ich nemali ale uz su a predsa len je to bajkovy obchod, nie vsetkoshop ). Ak teda chces silovo vymakat hore Peknou a potom sa vratit cez Zbojnicku alebo 3 zajace (alebo opacne), je to uplne v pohode. Umakas sa jak hovado, vycitis hlavu a je to. Ale mozno na lepsej kolobke by si bol hore a hlavne potom dole

rychlejsie a bolo by to este viac srandy...
Ako napisal footbike, kolobezka je droga a mozno budes za mesiac posuvat Yedoo dalej... Ja som specificky pripad, kedze nemozem jazdit na bajku, ale stacil mi predlzeny vikend a viem ze tomuto by som sa chcel teraz venovat dlhsie a intenzivnejsie.
Vdaka radam kolegov odtialto a "postrceniu" od stano3b, v priebehu septembra ( a mozno uz najblizsieho tyzdna) pocestujem do Morxesu na navstevu, o nasledkoch samozrejme budem spamovat.