Tak pani kolobezkari, dalsie kolo "Rene mlaďenca, prihody a skusenosti"
Cez vikend Hillka, vcera rano do prace este na nej, z prace do DSI a odtial uz na Tourke...
Co dodat - Hillka je super, bez
kolies sa zmesti do kufra Octavie kombi nalozeneho kocarom, odrazatkom, detskou kolobezkou a este milionom dlasich veci, ktore tam musia byt. Viem na nej v obyvacke nahanat maleho, ktory tam ma plastovu motorku detsku. Ked veziem dceru (3,5r), moze sa pekne drzat hrazdy na BMX riadtikach a ani
predstavec jej nephrozuje tvar. Paci sa kazdemu kto ju videl. Jazdi sa na nej super. Moj plan bola kupa Hillky, spokojne pojazdenie, v case predaj mojho Specialized FSR fulla a nakup druhej, vacsej kolobky ( pocitovo Morxeska 26') s tym ze Nillku posuniem zene alebo namiesto BMX riaditek dam obyc a mala bude mat za dva roky Hill Kid.
Potom som vcera prestupil na Tourku a... Je to uz kus bicykla. Pruzi celkom vyrazne. Postoj je iny, zrazu
riaditka az moc vysoko a vzadu. Opreta o stojan vyzera super ( signalna oranzova). A potom trh, trh, trh a zrazu cely svet inac

Pocitovo ide o polovicku rychlejsie, nerovnosti zehli a hlavne ide tak nejak plynulejsie, ma iny flow, ta zotrvacnost velkych koloes je citit. Doma jednu podlozku spod predstavca nad neho a znova von. Este lepsie. Mozno by to chcelo este jednu, alebo predstavec do negativu, ale uz som to neriesil. Len sa vozil a tesil

Zene sa nepaci, malej sa stoji horsie, nema sa coho drzat a predstavec ma rovno pred zubami. Do auta som ju radsej ani neskusal davat. Ale stale mam pocit, ze oproti tej Hilke llietam...
Nepodarilo sa mi ani raz ist na Kolibu a skusit ich prehnat po lese, takze ten moj pocit je ovplyvneny prehananim sa po meste, neviem posudit ich obratnost v terene. Kedze som sa nesnazil prejst Euroveu po nabrezi, necitil som ani handicap Tourky v manevrovatelnosti.
S tymto mi nikto ( traja aktivni prispievatelia tejto temy ani
JoKo-va vnucka nepomoze), ale je to tazke

a hlavne je to celkom silno navykove, taka kolobezka...
Dobru noc a kolobezkam zdar !