Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftfokel napísal:
Zaroven mi Velky ucitel povedal, ze ak som taky optimista a volam na kolobezkovy vyjazd aj verejne na fore, mal by som zavolat nielen kolobezkarov, ale aj bajkerov, ktori sa nehanbia, su zvedavi a ten "aha aky cudny bicykel, nema pedale" ( takyto koment asi 3x za 3 hodiny od okoloiducich ) by chceli predsa len vyskusat. Takze nabuduce volam aj bajkerov ! ( nejaki sem asi chodia podla poctu zobrazeni fotiek ;-) )

Ja len doplnim pre kamaratov cyklistov, ze aj my sme vsetci cyklisti, len sme chceli skusit iny pohyb. Nemusite sa hambit sa aspon s nami stretnut, popripade, ked nas uvidite, tak oslovit a vypytat si vyskusanie. 8) Odmietol som pozicat iba jediny raz, kedy dotycny pan mal na nohach cyklisticke tretry a s tymi kuframi by to bolo dost nebezpecne. :rock:
Keby ste si chceli s nami zajazdit, tak Vam dame naskok. :lol:
Co sa vyletu tyka, bolo fakt super, len ten protivietor pri Dunaji a Mlynskej doline mi dal zabrat. V tom protivetre sme sli ledva 10-11km/h, co je naozaj veeelmi malo a nijako sme sa neulievali.
Zobraziť komentár 16.11.2015 - 11:03:19
01
Takže páni kolobežkári aj návštevníci :-)
Dnes som po dlhých týždňoch vymäkol a išiel do práce MHD a nie na kolobežke, bol to smutný zážitok (uveril som predpovedi, že bude chcať ráno aj večer ). Predpoveď na zajtra nie je tiež nič moc, ak nebude pršať-bude fúkať, ale možno by to za pokus stálo.
Mal by niekto záujem ?
S footbike-om komunikujem, ale možno zahlodá iskierka aj v niekom inom ? Keby niečo, napíšte sem, termín dohodneme, Keďže najväčším nepriateľom kolobežkára ja vietor a "zasrané náledí", vyzerá to že idú smutné časy, tak by bolo dobré využiť ešte tento víkend.

K tej hádanke z minulého týždňa - ako správne napísal duves, zlatá platňa letí na Voyagerovi v ústrety niekomu, kto tam je, vníma našu komunikáciu, ale ešte sa neprihlásil. A v tej chvíli ( OK, bol som unavený :-/ ) mi to pripadalo ako vtipná paralela k našim pozvánkam na výjazd a následným reportom - píšeme ich, aj keď nevieme komu, ale veríme že si ich niekto prečíta a raz sa aj ozve ;-)
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 16:32:59
01
arrow_leftfokel napísal:
Takže páni kolobežkári aj návštevníci :-)
Dnes som po dlhých týždňoch vymäkol a išiel do práce MHD a nie na kolobežke, bol to smutný zážitok (uveril som predpovedi, že bude chcať ráno aj večer ). Predpoveď na zajtra nie je tiež nič moc, ak nebude pršať-bude fúkať, ale možno by to za pokus stálo.
Mal by niekto záujem ?
S footbike-om komunikujem, ale možno zahlodá iskierka aj v niekom inom ? Keby niečo, napíšte sem, termín dohodneme, Keďže najväčším nepriateľom kolobežkára ja vietor a "zasrané náledí", vyzerá to že idú smutné časy, tak by bolo dobré využiť ešte tento víkend.

K tej hádanke z minulého týždňa - ako správne napísal duves, zlatá platňa letí na Voyagerovi v ústrety niekomu, kto tam je, vníma našu komunikáciu, ale ešte sa neprihlásil. A v tej chvíli ( OK, bol som unavený :-/ ) mi to pripadalo ako vtipná paralela k našim pozvánkam na výjazd a následným reportom - píšeme ich, aj keď nevieme komu, ale veríme že si ich niekto prečíta a raz sa aj ozve ;-)

Veru bolo to fajn teple obdobie. Sice som sem-tam použil aj rukavice a pod prilbu čiapku z funkčnej textilie, ale na +15 počkame velmi dlho, asi tak do marca. V stredu som urobil rekord v priemerke: http://utrack.crempa.net/report/saved_report.php?ident=72c706a4f48676aae0af56ccfd7f2954
Dnes nejazdim, o chvilu je rodinny štart na zimny štadion na muzikal s Hulkom (drakulu čičo to je).
Zobraziť komentár 20.11.2015 - 17:42:48
00
ahoj vospolok. Chcem sa opýtať, či poznáte niekoho s MIBO mastr. Rád by som ju vyskúšal, páči sa mi skladacie riešenie. Díky.
Zobraziť komentár 23.11.2015 - 07:09:36
00
V Bratislave som raz stretol na jednej jazde chlapika na Mastri, ale to bol este ten starsi ram a kolesa boli 16/12. Trosku som sa previezol, ale na hodnotenie to nie je. Navyse ten novy ram je iny, podla mna krajsi. Kedysi som nad nim rozmyslal ako o druhom stroji do mesta, ale potom som to nechal tak. Nebolo to kde vyskusat. Mna Mibo prekvapilo svojou vahou, ale aj tuhostou. Fakt je, ze treba to vyskusat, lebo su ludia ktorym vadi uhol stupatka, ako aj nizka vyska. Ale asi neporadim. Neviem, ci ich niekto vobec predava, alebo aspon poziciava na Slovensku.
Zobraziť komentár 23.11.2015 - 13:17:56
00
v akom zmysle prekvapilo? Dúfam, že v dobrom. Lákajú ma dlhé Nízkotatranské a Veľkofatranské doliny s prípadným prechodom hrebeňa, preto uvažujem o skladačke. Do vlaku mi tiež príde lepšia.
Zobraziť komentár 24.11.2015 - 07:57:00
00
Tuhost u kolobezky ja osobne povazujem za kladnu vlastnost. Nejako som si zvykol, ze ked sa odrazim, tak kolobezka nepohlti cast energie, ktoru som vydal na odraz. Na druhej strane na je jazda na tuhej kolobezke nie az tak pohodlna, lebo su citit uplne vsetky nerovnosti.
Ta vaha ma prekvapila skor negativne. Podla mna su Miba dost tazke vzhladom na pouzity material. Je to zvlastny pocit, ked prejdem z velkej na pohlad robustnej kolobezky na mensiu a ta je citelne tazsia.
Zobraziť komentár 24.11.2015 - 08:15:09
00
tuhosť bola dostatočná? alebo zbytočne veľká? Máš nejaké tipy na ľahké skladacie pevné s blatníkmi?
Zobraziť komentár 24.11.2015 - 08:24:04
00
Ked je tuhost, respektive pevnost konstrukcie velka je to podla mna vyhoda. Da sa to "zjemnit" vyberom pneu s vacsim rozmerom. Co neznasam je, ked sa kolobezka podo mnou pohupuje, ktore je sposobene ramom. Tych skladacich kolobeziek nie je az take velke mnozstvo a vacsinou su urcene pre dochadzanie do mesta a jazdu po nom. Mibo ma hned dva druhy, jeden ma Kostka, ale o tom vela neviem, jeden ma Kickbike a potom je tu Swifty, len ta urcite nema moznost blatnikov.
Dovolil by som si odporucit tento clanok: http://priblizovadla.cz/nez-koupite-prvni-stroj-nejrozsirenejsi-myty-a-famy-kolem-kolobezek/ , je tam i cast venovana skladacim kolobezkam. Nakoniec na tej istej stranke su recenzie skladacich kolobeziek. Neviem nakolko potrebne je mat skladaciu kolobezku. Ja som nad nou uvazoval, ale po urcitom case som od toho upustil.
Zobraziť komentár 24.11.2015 - 09:19:24
00
Pevna a skladacia neide moc dokopy. :) Bud je jedno, alebo druhe. Ked skladaciu, tak do mesta kazdy den do busu.
Zobraziť komentár 24.11.2015 - 09:30:04
00
arrow_leftstano3b napísal:
Pevna a skladacia neide moc dokopy. :) Bud je jedno, alebo druhe.
Podla reakcii tych, ktori ich pouzivaju neboli problemy ani s kolobezkami, ani so skladacim mechanizmom. Jedina skladacia kolobezka, ktora mala problemy bol Kostkov Rubik. Tam bol udajne problem priamo so zamkom. Pouzivatelia Miba hlasia spokojnost a Mastr je jeden z tych oblubenejsich modelov.
Tu je este jedna recenzia na Mibo Mastr: http://zkuskolobku.cz/2015/kolobezku-za-recenzi-monika-mibo-mastr/
Zobraziť komentár 24.11.2015 - 19:49:27
00
Clovek je dva dni v ***** ( rozumej trosku intenzivnejsie pracuje ) a tu kopec prispevkov :-)

Cez vikend sa ukazalo, ze najvacsim nepriatelom kolobezkara nie je vietor, ale vlastna rodina... Takze som nikde nebol, ale o to viac sa tesil v pondelok do prace.

Ja?No! Mibo by mali poziciavat tu: bonyplus.sk skusekost nemam, mam rad priestorove ocelove ramy, ale pacia sa mi gulate trubky, "jokle"'ma neberu. stano3b mozno bude mat lokalne info o tej firme.
Inac zlozena ta kolobka vyzera hrozne ;-). Ked som mal pozicanu Hillku, stacilo z nej odmontovat kolesa a zrazu to bol taky sliz, ak by sa este povolili a sklopili riaditka - vacsina kolobiek v tejto velkosti pouziva BMX riaditka a prestavce, povolit alebo aj vybrat je otazka 4 srobov a pomer tuhost / vaha bude na pevnej vzdy lepsia

A na zaver este maly osobny postreh - dnesny den som okrem utesovania manzelky, zabezpecovania noveho okna, blokovania kariet, obzerania krasneho auta ( ktore ma bide stat obi2 ladviny ) a kricania po policajtoch ( ktori su schopni presvedcit zosypanu matku s deckom, ze to roz....e okno na aute, ukradnuta taska so vsetkym, ze to staci spisat ako stratu dokladov :-/ ) stravil tym, ze som do pol dvanastej prehladaval kazdy kut na Ostredkoch, ci tam nahodou nenajdem ten ruksak aspon s vecami, ktore pre fetaka nemaju hodnotu. A neviem si na takuto cinnost predstavit lepsi dopravny prostriedok ako kolobku. Je omnoho rychlejsia ako chodza, ale zase omnoho pruznejsia, pohyblivejsia a agilnejsia nez bike. Netreba z nej vystupovat, staci zastavit a clovek rovno moze vbehnut do krika, bezdackeho obydlia, posvietit si pod strom, cokolvek...
Takze ak by vam niekto tvrdil, zu nich pred polnocou somroval v smetaku niekto na kolobke za liter a blikal pri tom ako vianocny stromcek, mozete mu to verit. Tacho ukazovalo ku koncu 2,6 pod nulou, ale nebolo to ani citit. Nemam presne cislo, ale najazdil som cez 9 km, ruksak som nenasiel :-(
Zobraziť komentár 25.11.2015 - 02:52:10
01
díky. keď pôjdem cez Žilinu, tak sa tam zastavím.
Zobraziť komentár 25.11.2015 - 07:09:29
00
Klasicka sprava - zajtra je sobota, prsat by nemalo, fukat trochu ano a dokonca ma byt aj teplo - niekto na spolocny vyjazd ? Zamerne nepisem ze pri River Parku ako vzdy, lebo ja, a verim ze aj footbike ( ak bude mat priepustku ) sa radi premiestnime v ramci BA a okolia za vyskytom tohto vzacneho druhu - Homo Tretrolleris.

Minule mi footbike vynadal, ze na vyjazdoch kecame a nesportujeme, narozdiel od duves-a, ktory vytrvalo zlepsuje svoju priemerku, Takze ak niekto pride, bude zase dobry dovod sa vykecavat, v opacnom pripade budeme musiet makat ;-)
Zobraziť komentár 27.11.2015 - 10:35:45
01
To bolo dobre, ze ak budem mat priepustku. :-) Ja sa poslusne hlasim, mozeme ist. Trasu si vyber sam. Mozeme ist na slovnaftacku hradzu, alebo mozeme ist do cokoladovne v Kittsee na Mikulasa, certa a likerove gulky. Mozeme ist aj za duvesom, len neviem, ci mu budeme stacit. Mozu sa prihlasit aj cyklisti a skusit si, co nas tak bavi na tych kolobezkach. Aj cyklistky sa mozu hlasit. ;-)
Zobraziť komentár 27.11.2015 - 16:25:24
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu ()
    keyboard_arrow_up