Clovek je dva dni v ***** ( rozumej trosku intenzivnejsie pracuje ) a tu kopec prispevkov

Cez vikend sa ukazalo, ze najvacsim nepriatelom kolobezkara nie je vietor, ale vlastna rodina... Takze som nikde nebol, ale o to viac sa tesil v pondelok do prace.
Ja?No! Mibo by mali poziciavat tu: bonyplus.sk skusekost nemam, mam rad priestorove ocelove ramy, ale pacia sa mi gulate trubky, "jokle"'ma neberu.
stano3b mozno bude mat lokalne info o tej firme.
Inac zlozena ta kolobka vyzera hrozne

. Ked som mal pozicanu Hillku, stacilo z nej odmontovat
kolesa a zrazu to bol taky sliz, ak by sa este povolili a sklopili riaditka - vacsina kolobiek v tejto velkosti pouziva BMX riaditka a prestavce, povolit alebo aj vybrat je otazka 4 srobov a pomer tuhost / vaha bude na pevnej vzdy lepsia
A na zaver este maly osobny postreh - dnesny den som okrem utesovania manzelky, zabezpecovania noveho okna, blokovania kariet, obzerania krasneho auta ( ktore ma bide stat obi2 ladviny ) a kricania po policajtoch ( ktori su schopni presvedcit zosypanu matku s deckom, ze to roz....e okno na aute, ukradnuta
taska so vsetkym, ze to staci spisat ako stratu dokladov :-/ ) stravil tym, ze som do pol dvanastej prehladaval kazdy kut na Ostredkoch, ci tam nahodou nenajdem ten
ruksak aspon s vecami, ktore pre fetaka nemaju hodnotu. A neviem si na takuto cinnost predstavit lepsi dopravny prostriedok ako kolobku. Je omnoho rychlejsia ako chodza, ale zase omnoho pruznejsia, pohyblivejsia a agilnejsia nez bike. Netreba z nej vystupovat, staci zastavit a clovek rovno moze vbehnut do krika, bezdackeho obydlia, posvietit si pod strom, cokolvek...
Takze ak by vam niekto tvrdil, zu nich pred polnocou somroval v smetaku niekto na kolobke za liter a blikal pri tom ako vianocny stromcek, mozete mu to verit. Tacho ukazovalo ku koncu 2,6 pod nulou, ale nebolo to ani citit. Nemam presne cislo, ale najazdil som cez 9 km, ruksak som nenasiel