Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftfootbike napísal:
Klídek, veď už som ticho. No a keď sa predsa len rozhodneš sem update nedávať, tak niekomu to možno bude chýbať. Ste nejakí precitlivelí, ľudia. :headbang:

Chybat, lebo nebude potom do koho rypat, co?
Mne je to fuk, vy to chcete vidiet...ale ak chce mat niekto mudre/vtipne recicky, tak si to necham pre seba. Ja o nic neprichadzam. ;)
Zobraziť komentár 12.12.2015 - 00:42:21
00
Co Ti vyoperovali zmysel pre humor? Ci budes davat, alebo nie tie tvoje update, ja Ti ich uz komentovat nebudem. Ked tak nad tym rozmyslam, tak sem radsej uz nebudem davat ziadne komentare, aby som sa ziadneho z Vas nedajboze nedotkol.
Zobraziť komentár 12.12.2015 - 08:35:55
00
To bude cena za siroke stupatko, kamarat. Fakt skus stat na nom co najblizsie k odrazovej nohe.

Hladal som vrciaceho smajlika, ale nenasiel... ;-) Vzdy ked vyleziem na kolobezku, zjavis sa mi v oblaciku ( nieco ako mr. Yoda) a pripomenies mi poucku o sirokom stupatku :-p toto by sa mi asi stavalo aj keby som namiesto stupatka mal len hrubu ruru
Zobraziť komentár 12.12.2015 - 08:38:53
00
Co Ti vyoperovali zmysel pre humor?

Humor nie, ale medzistavcovu platnicku ano :lol: Ja som to vsetko cital aj pisal s usmevom, takze pohoda. Na buduce dam viac smajlikov. ;)

fokel To okopavanie nema nic spolocne so sirokym stupatkom (Siroke stupatko na vendete? To snad nie). Uz aj ja som par krat skrtol o stupatko aj zadnu vidlu a nebolo to nic ine len odflaknuta technika
Zobraziť komentár 12.12.2015 - 18:43:07
00
arrow_leftstano3b napísal:
To okopavanie nema nic spolocne so sirokym stupatkom (Siroke stupatko na vendete? To snad nie). Uz aj ja som par krat skrtol o stupatko aj zadnu vidlu a nebolo to nic ine len odflaknuta technika
Pri jednej jazde sme sa na tu temu bavili, potom som siel za nim par km a vsimal som si jeho postoj. Vendetta nema sice extra siroke stupatko, ale je dost siroke na to, aby stal krivo. Potom sa dialo to, co popisuje. Aj na toto su dobre spolocne jazdy. A nakoniec aj jazdy na inych kolobezkach.
Napriklad stupatko na KB je tak uzke, ze mozes stat presne v strede a topanka Ti precuhuje na obe strany, takze nemas sancu si skrtnut ani o stupatko a vdaka uzkemu naboju ani o zadnu vidlu. Kostka ma vyslovene siroke stupatko a Yedoo ma uz surfovu dosku. Mibo je zase uzky.
Musherske kolobezky maju zase stupatka urobene tak, aby sa topanka za ziadnych okolnosti nesmykala. Na Traczeri som sa skoro zabil. Pri preskoku som ostal tam, kam som dopadol.
Zobraziť komentár 12.12.2015 - 19:19:51
00
Ked skrtam odrazovu nohou, robim nieco zle s odrazovou nohou, nie tou, na ktorej stojim, aj keby som ju mal pod 45° uhlom. Ak clovek skrta o vidlu, je tiez dolezite, ci a na kolko krci nohu v kolene a taha ju k zadku po odraze.
Zobraziť komentár 13.12.2015 - 00:19:13
00
Pravdu mate obidvaja a dokonca aj ja. footbike mi velmi pomohol tym, ze identifikoval vec, nad ktorou som par desiatok km premyslal, ale nejako mi to nezaplo - mal som pocit ze mam pri jazde nohy strasne od seba, ako keby som mal nasrate v gatiach. Uplne podvedome som si stojnu nohu kladol rovnobezne s jej okrajom stupatka ( lavu k lavemu ) co vo vysledku znamena pri mojom zauhleni kolien a) par centi navyse o ktore musim vytiahnut odrazovu nohu od zvislej osi tela von b) odrazova noha sa nepohybovala rovnobezne s pozdlznou osou kolobku, ale mierne pod uhlom - teda smerom do zadnej vidlice (strmena), nie popri. Na toto si davam teraz pozor, staviam sa k druhemu okraju ( lavu k pravemu ), a naozaj to pomaha, este raz diky footbike ;-)

Ale - to co sa mi stalo teraz a vlastne uz aj 2x predtym podla mna tymto neovplyvnim - urobim vykop, polozim nohu na zem a vo chvili, kedy ju mam cca v polovici stupatka ( noha lezi na zemi, stupatko sa sunie okolo nej ), urobm nejakyl hlupy pohyb, ci uz celym telom alebo len riaditkami, to este neviem. Ten sposobi mierne vybocenie kolobky k polozenej nohe, suchnem si stupatko o kotnik ( presne na klbe, nie je tam ziadny tuk, len koza ) a uz <>cujem... Ked sa to stane druhy a tretikrat na tej istej nohe = strhnem si chrastu este odminula, uz ani ne<>cujem, skor dycham aby som neomdlel.

Nie je to sirkou stupatka, je to moja technicka chyba, ale rad by som sa pred nou aspon v zime ochranil
Zobraziť komentár 13.12.2015 - 01:54:51
00
Nieco si nalep na zadnu vidlu a mas pokoj. 8) Ja len zapakujem a aj pridam. Ak skrtas odrazovu nohu, robis nieco na hovno odrazovou nohou. Ked si zlomis pravu nohu, daju Ti do sadry pravu nohu...ci nie? :) Posunutie stojnej nohy o 1-2 cm (a to som prehnal) nemoze ovplivnit ci skrtnes, ci nie. Ja zasadne na kolobezke len preskakujem a keby som posunul nohu o 2cm viac do strany, tak by mi to rozkyvalo kolobezku a mohol by som skoncit na zemi. Neraz sa mi to stalo a nic prijemne. Na kolobezku som cez teplejsie dni nosil stare roztriesjane tenisky, ktore som nemal zaviazane, len mi trcali snurky do stran asi 3cm. Pocas jazdy som pravidelne pocul, ako mi snurky cinkaju o ram/stupatko. Skus sa natocit na kameru, ako stupas na stupatko pocas beznej jazdy, bez toho, aby si sa extra sustredil na polohu nohy. Budes prekvapeny...Preco nikto z Vas nepremysla nad tym, ci nahodou neskrtas aj preto, ze mas/nemas nohu napriklad prilis vpredu, alebo vzadu? Poloha stojnej nohy vie vyrazne ovplivnit to, ako krcis jej koleno. Ci ides rovnobezne s telom/kolobezkou alebo ho vytacas do stran. Cele mi to pride ako keby mal clovek prestat jazdit na biku, lebo uz 3x spadol. Tiez som skrtol x krat. Zaklajem, ak je to moc zle, nejazdim den ci dva a idem dalej.... :)

Edit: pridal som smajlikov, keby nieco... :)
Zobraziť komentár 13.12.2015 - 15:29:12
00
stano3b ak by si nieco nalepil na zadnu vidlu, tak by mu to nepomohlo. On neskrta o vidlu, ale o stupatko. Mozno ma nohy do "O", ale nie az tak. Posunom slapy na stupatko vpred-vzad to nebude. Toto ma vymakane do absolutnej dokonalosti. Toto mu ukazoval vo Viedni na fotografiach Hannes a fokel je neuveritelne vnimavy clovek. Spodna cast nohy od kolena po clenok je takmer kolmo na stupatko. Fakt je jeden, ze ked sme toto rieesili, tak stal slapou dost daleko od hrany stupatka. Viem, co som videl a vie to aj on, lebo si to sam uvedomil. Tento clovek maka ako blazon a svoju jazdu dotahuje do dokonalosti. Ja mu neradim, som len samouk, ale fokel je perfekcionista, ktory musi mat vsetko lepsie ako perfektne. Uz menil predstavec a tam sa mu naskytlo tolko moznosti zmenit postoj, ze az no. Radilo mu kopec ludi, ale tak kazdy clovek je original a vyhovuje mu cosi ine. Skoda, ze nechapes o com som pisal, inak by si ma neopravoval. Jeho problem je niekde inde.
Zobraziť komentár 13.12.2015 - 19:06:55
00
Ja som sa nikoho nesnazil opravovat, ak to tak vyznelo, pardon. Mne sa jednoducho nezda, ze by to bolo koli tomu, ze je na jednej, alebo druhej strane stupatka...ja stojim a kazdemu by som vzdy radil, stat v stede stupatka. Druha vec je, ze fokel ma stupatko zrejme v uplne inej vyske ako my, kedze ma odpruzenu vidlu.
Zobraziť komentár 13.12.2015 - 19:42:33
00
Chalani, vsimli ste si? Niekto nam zmenil nazov skupiny! A ja furt hladam kolobezkarov a tu sa to uz vola Kolobezky a veci suvisiace. Asi sa moderator realizoval.
Zobraziť komentár 13.12.2015 - 21:49:01
00
Pokial len to. :)
Zobraziť komentár 14.12.2015 - 08:02:07
00
Zajtra niekto ? ;-)
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 14:58:02
00
Kedze nam to tu pomaly vymiera, skusim nacrtnut perspektivy

Maly od leta jazdi na stvorkolesovej plastovej kolobezke BIC, pre dvomi tyzdnami dostal k druhym narodeninam trojkolesove Oxelo. Vacsina trojkoliek ma dve kolesa vzadu, alebo su to kickboardy (predna naprava ako na skateboarde ), co som nechcel. Prvy tyzden si jubral aj do postele, takze ked sme vcera isli na vianocne trhy, nemalo zmysel ho prehovarat, ze sa tam bude zle jazdit ;-)

Za kvalitu fotky sa ospravedlnujem, ale mozme sa tvarit, ze to bol naozaj dynamicky panning :-(

Prílohy:

Vianocne_trhy_2015.jpg
Vianocne_trhy_2015.jpg 67.93 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 20.12.2015 - 14:17:39
01
niekto zomrel?
Zobraziť komentár 20.12.2015 - 16:03:49
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu ()
    keyboard_arrow_up