Idem po rade, koncne ma presla zlost z prace, tak snad budem aj trochu pozitivny...
JAHMANsvk na teba som zabudol, okolo jazera vacsinou len prebehnem cestou do prace, ale ked budes mat cestu okolo daj vediet dopredu a dohodneme sa
ddemo on paradoxne ten
ram na kolobezke je podla mna este tazsi na navrh ako bike. Pri nich sa vyvojom tvar viac-menej ustalil na roznych kombinaciach trojuholnikov, stvoruholnikov ( mozno aj viacuholnikov ) teda uzvretych tvaorv. Naproti tomu ram kolobezky, ako utvoreny tvar sirokeho J, principialne trpi vyssou pruznostou a nizsou tuhostou, so vsetkym co k tomu patri. Ak sa k tomu prida niekdy nie celkom zvladnuta geometria, su na vyber hupanim stratene watty, kmitanie predneho kolesa, uskakujuce zadne
koleso az po celkovo makku vlniacu sa uzovku. Clovek zvyknuty na
bajk sa moze zrazu celkom cudovat

ja citim rozdiel v ramoch (kolobezkach) uz pri cca 30km/h ked sa pustim z Bajkalskej po chodniku doprava dole na Ruzinovsku (okolo tej prisery Rosum co tam teraz stavaju ). Ma lsom pozicanu kolobezku, na ktorej som sa tam citil neisto, teraz mam taku na ktorj sa tam v pohode pustim a nebojim s,a ze na konci odcstujem az na cestu.
A ano, v Prievoze som byval 5 rokov, potom 5 na Martincekovej a dufam ze po 5 rokoch na Strkovci vyhram v Sportke a vratim sa do Prievozu, do domu s garazou

Prievoz som spominal asi ja - ked som sa rozhybaval na kolobezke - naucit nohy, ale hlavne problemovu chrbticu kratsimi jazdami, jazdil som Prievoz, mam tam par vysnivanych zahrad

A ak si pozries toto vlakno tak poslednych 10 stran dozadu, celu jesen sme s footbike volali ludi, nech sa idu s nami previezt a nikto nic. Takze ak ty hovoris podme spolu, my dvaja urcite neodmietneme. Ja som posledny mesiac pauzoval kvoli celovym dutinam, neposlusnej chrbtici a nakopnutym rebram, ale chodit do prace MHD je este horsie ako praca sama, takze snad uz tento tyzden rozkrutim
kolesa a mozeme dohodnut nieco spolocne
footbike pouzijem prihodu odinakadial - v CZ vychadzaju 2 popredne casopisy o RC modeloch (druhy vznikol osamostanenim sa redakcie prveho ). Vzdy ked sa nejaky citatel postazoval, ze mu tam chybaju clanky o niecom konkretnom, odpoved bola "ked vam nieco chyba, napiste si to, nemozete predsa od nas (redakcie) cakat, ze budeme infromacie a clanky zhanat sami". Cim som chcel povedat, ze je velmi tenka hranica medzi nadsenim pre nieco a suplovanim cinnosti tych, ktori sa tym zaoberaju za ucelom zisku. Ty najlepsie vies co som chcel robit a na rovinu priznavam, ze na to nemam cas ani chut teraz. Kupil som si drahe auto s velkou spotrebou

tak zarabam od rana do vecera na benzin. Ale dufam ze ma ta letargia s prichodom jari prejde. A mozno sa mi potom bude zase chciet vo svojom volnom case suplovat necinnost predajcov...
Inac tie obchody plne Kostka kolobiek... By ma zaujimal jeho distribucny model... Ci to ti ludia klasicky beru na fakturu, alebo im to dava na komis. Lebo ak si spocitam peniaze utopene v skladovych zasobach, k tomu naklady na predajnu ako taku, tak mi to pri cenakch jeho kolobiez a dajme tomu 20% marzi stale nejako nevychadza