No bolo to ako ten stary vtip - kolko kolobezkarov treba, aby namontovali jeden Marathon Racer ?

ale dvom chlapom, jednemu decku co davalo hlupe otazky a druhemu co sa pchalo kam nemalo a tretiemu psovi co
footbike-ovi stupal po rukach v kritickej chvili, sa to podarilo...
Ja som bol z toho potom taky namotivovany, ze som si v nedelu vecer po navrate z celodennej Koliby aspon komplet oservisoval Morce. V preklade to znamena, ze som dofukal kolesa, skontroloval loziska, ci sa tocia a odmastil (pre istotu) kotuce. Toto je krasne na kolobezke, ze nic viac netreba, ziadna retaz, ziadny olej, ziadne prehazdovace, presmykace, saltovania,
sedlovky vrastene do ramu, nic...
Potom som sa este pre istotu povenoval zadnemu blatniku. Footbike sa za mna hanbi, lebo na hradzi medzi Lafranconi a SNP moja kolobka vydava divne klepave zvuky. Tak som zistil, ze ani Morxes nie je dokonaly, chybala mi na spodnom uchyteni blatnika jedna velka podlozka, takze sa plech blatniku mierne strihol o
ram a vdaka tomu mohol klepat

Podlozka doplnena, vsetky sroby podotahovane. Ak to neprestane, su to platnicky v strmeni ( Avid BB7 ), ktore maju miernu volu a pri natriasani na priecnych nerovnostiach klepu hranami do strmena.
stano3b tebe sa nieco take nedeje ?