Takze ked uz nahodou pätku mate, tak ju zasadne nechavajte doma a kracajte v tretrach peso aspon 3 hodiny do najblizsej civilizacie. A ked casto nepotrebujete dotiahnut nejaku skrutku, znitovat retaz, alebo opravit defekt, tak zasadne nechavajte doma aj multikluc s nitovacom, dusu, lepenie a pumpu. Ved dokazete prist domov aj po vlastnych, TA NE?
Starsie rocniky:
o-hocicom/hlody-fora-2011-t27480.html
o-hocicom/hlody-fora-2012-t27545.html
o-hocicom/hlody-fora-2013-t30391.html
o-hocicom/hlody-fora-2014-t34656.html
A samozrejme pri behu je správne používať zóny témp v min/km len tempo 7:30 si rovno škrtni. To moja 84 ročná mama ked je v Kauflane akcia na rohliky tak tam ide rýchlejšie.
Pekné prirovnanie 👍😁🤣
Prosim adminov nech pridajú aj to čo predchádzalo môjmu komentu , bo ani mne to nie je vtipne 😳… nech nestrácame kontinuitu .
Dovolím si uchovať pre ďalšie generácie.
Toto ma dnes pobavilo v práci
Dokonca všetky cestné cyklistické preteky, ktoré mali svoj dojazd na Vršatci sa vždy držali trasy Pruské - Vršatec.
Je tu jednoducho vybudovaná tradícia a úcta voči výjazdu na Vršatec. Keď sa cyklista pochváli, že si dal Vršatec, každý aj necyklista vie, že to bolo z Pruského a uznanlivo pokýve hlavou. Trasa z Červeného Kameňa nikoho nezaujíma.
Ale pre tvoje bližšie vysvetlenie.
Ty si vlastne akoby celému Slovensku teraz ukázal, že do Žiliny sa z Považskej Bystrice má správne chodiť cez Rajec a Rajecké Teplice. A odteraz budú chodiť, tí ktorí to nepoznajú po tvojom vzore z Považskej do Žiliny cez Rajec. Aj keď vlastne je tu tradičná, overená a spoľahlivá cesta cez Bytču.
https://www.mtbiker.sk/clanky/125689/vrsatec-koruna-povazia-a-sklon-aj-cez-20-.html#comments
posledny vyjazd na cestaku som siel s Camelom kedze bike je momentalne nepojazdny. nechcelo sa mi vyberat "servisne" veci a mat ich vo vreckach
Keď sa nebojí po ceste 1tr. s kamionmi hoci je vedľa cyklotrasa, jeho vec. Len potom chudák vodič živitel rodiny, pôjde za zmätka do basy. Akurát je smutné keď sa niekto trápi nevhodne zvoleným posedom alebo nevhodne zvolenou kategóriou, ako tá žena v známom videu. Teplo sa naobliekať do bavlny, písať že sa bojí tretier, na rovine hneď na začiatku jazdy si zbytočne minúť energiu prehnane výkonnou jazdou, lebo sa cíti sviežo, a následne v kopci nadávať...