Takze ked uz nahodou pätku mate, tak ju zasadne nechavajte doma a kracajte v tretrach peso aspon 3 hodiny do najblizsej civilizacie. A ked casto nepotrebujete dotiahnut nejaku skrutku, znitovat retaz, alebo opravit defekt, tak zasadne nechavajte doma aj multikluc s nitovacom, dusu, lepenie a pumpu. Ved dokazete prist domov aj po vlastnych, TA NE?
Starsie rocniky:
o-hocicom/hlody-fora-2011-t27480.html
o-hocicom/hlody-fora-2012-t27545.html
o-hocicom/hlody-fora-2013-t30391.html
o-hocicom/hlody-fora-2014-t34656.html
To nie je môj názor, to som len skopíroval od iného človeka z diskusie.
48)...Servis Felicie prebieha štýlom, že za 100€ si v kufri dovezieš kľudne celý "nový" motor a za ďalšiu stovku ti ho miestny servisák v garáži vymení...
(Dat cokolvek, s cim nesuhlasim?, z anonymnej stranky bez autorov, na ktoru sa odvolavam/cerpam z nej a len tak mimochodom priznam, ze som tam aj niecim prispel, haha)
Ked na nejakej stranke najdem blbost, nepravdu (atd, v zmysle 'zem je plochá'), tiez to nebudem papagajovat ďalej, nie?
V téme Elekrohejteri sem ide občas už o život, teda pardón, o zdravý rozum
"Kremžská horčica je slabota bez chuti. To taká dijónska horčica je omnoho lepšia a tú ja preferujem ako top. A to nie iba z dôvodu ostrosti ale aj z iných dôvodov. Napr. Dijón je kraj šampanského a to značkového ale najdôležitejšie je že je to tiež kraj Ebikov Lapierre."
Jeden prispevok za vsetky