uups a uz som v hlodoch fora aj ja...
No neviem, videl som aj niektoré svetové XC trate, (NMnM) a iné v TV napríklad Pietermaritzburg, kde máš kamenné polia. V Offenburgu máš zas drop, čo jazdili iba prví muži. Rohatka je tomu veľmi podobná, dokonca miestami ľahšia
pieskovisko/bajk-filipa-polca-t22473-30.html
najviac ma pobavila fotka filipa polca na CTMku od Epa
Toto bola odpoved toho urcite najskusenejsieho uzivatela tych sortiek:
A este dovetok z kategorie "si zabil":
Mam rad toto forum, toto nikde inde kazdy den nezazijem.
Tie nesmrtelne hlasky z BF sem dat proste musim kvoli dalsim generaciam. Su sice z ineho fora, ale od nasho foristu. Pekelnik, neber to osobne.
1. Novy styl pre bajkerov co miluju chodzu.
2. Hmm, ked sa nieco vola Verejna cyklisticka zjazdova trat Rohatka (http://rohatka.bikemagazin.sk/), tak to asi nebude downhill trat. To bude len zjazdova trat, downhill je asi nieco ine.
ju veducu zahlasujes.
To nemôžeš mať z vlastnej hlavy, to ti musela pošuškať vedúca!
BTW
prvý krát som poradil v inej téme Exe ja, tam bola na môj príspevok odpoveď že je to *****
druhý krát chcel chlapec street do 450€ a Macroo poradil to čo pred pár dňami nazval *****u
1. pripad bol bicykel do 600€ a tam sa da rozpravat uz o inych bicykloch a je toho viac na vyber
2. chalan chcel vyslovene singlespeed na s3t a hlavne DO 450€ a to uz je trochu ina situacia
Turbi, mozno bolo slovo "shomaňáskych", ktore sme riesili predtym preklep (aj ked ja s tym nesuhlasim vzhladom na to "s"), ale slovo "drzdi" uz naozaj nazvat preklepom nemozes.
BTW
prvý krát som poradil v inej téme Exe ja, tam bola na môj príspevok odpoveď že je to *****
druhý krát chcel chlapec street do 450€ a Macroo poradil to čo pred pár dňami nazval *****u
ale jemu to pruzi