Myslim, ze ani jeden z tych patkov nebol o bikoch...
Tak myslis, alebo na beton!
Burda bola z rakuska. Inak vsetko vychod. Nebolo nic specializovane na cyklistiku. V CR vychadzala taka napodobenina cyklonovin, skor to bola statistika, kto co vyhral alebo prehral.
Co ty na to? Suhlasis?
Jasne, to som cakal, taku odpoved. Skoro ako v robote: ...najdi si v predpise!
Ale nech sa vyjadria odbornici, v com je sada 2007 lepsia od 2003. Ma to iny elox, miesto strieborneho zlaty a prehadzovacka je lahsia o 1,2 gramov atd atd.
porovnavam porovnavam a nic som nezistil sak ked si prehodim na aliviu alebo si prehodim na xtrku neni to to iste sak aj jedno aj druhe mi prehodi na to na co chcem ako takto myslim v com je rozdiel
porovnavam porovnavam a nic som nezistil sak ked si prehodim na aliviu alebo si prehodim na xtrku neni to to iste sak aj jedno aj druhe mi prehodi na to na co chcem ako takto myslim v com je rozdiel
My neriesime kvalitativny rozdiel medzi sadami, ale hladame rozdiel medzi rocnikmi. Teraz az 4-ocny. Pricom moj nazor je, ze nie je vyrazny.
tak cim kvalitnejsie, tak tym mas kvalitnejsie materialy, silnejsia pruzina (by ti aj ruku odtrhla) a ked zaradis mas to totalne presne, a sila celkova, a skus zaradit pod tlakom na tourney a na xtr alebo xt, a najprv sa kukaj, potom pocuvaj a potom pri tourney zbieraj to hovoril servismann
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dajme súťaž, kto zoženie a oskenuje starší článok vyhráva.
Môžu byť aj také tituly ako Kamarát, Junyj technik, Burda, Svet socializmu a pod.
edit stulo LOOL..si mu dal
Môžu byť aj také tituly ako Kamarát, Junyj technik, Burda, Svet socializmu a pod.
Pokial budu inspirativne, preco nie!
Len ta Burda, to nebolo o bikoch.
Pokial budu inspirativne, preco nie!
Len ta Burda, to nebolo o bikoch.
Myslim, ze ani jeden z tych patkov nebol o bikoch...
Tak myslis, alebo na beton!
Burda bola z rakuska. Inak vsetko vychod. Nebolo nic specializovane na cyklistiku. V CR vychadzala taka napodobenina cyklonovin, skor to bola statistika, kto co vyhral alebo prehral.
Co ty na to? Suhlasis?
Vies konkretizovat?
Napr. nieco ako elektromagneticke prehadzovacky? Alebo nieco lepsie?
Ale nech sa vyjadria odbornici, v com je sada 2007 lepsia od 2003. Ma to iny elox, miesto strieborneho zlaty a prehadzovacka je lahsia o 1,2 gramov atd atd.
My neriesime kvalitativny rozdiel medzi sadami, ale hladame rozdiel medzi rocnikmi. Teraz az 4-ocny. Pricom moj nazor je, ze nie je vyrazny.
Ultra shit? To na tom cleneni z roku 2003 nieje. To bude asi z novej sady 2012...
http://cycle.shimano-eu.com/publish/con ... dfire.html
Len som stale nepochopil rozdiel medzi starsimi rocnikmi.