Ak členovia Hamasu neprestanú s popravami, zabijeme my ich, uviedol Donald Trump. V Pásme Gazy v týchto dňoch dochádza k prestrelkám medzi teroristickým hnutím a malými militantnými frakciami.
„Ak bude Hamas pokračovať v zabíjaní ľudí v Gaze, čo nebolo súčasťou dohody, tak nebudeme mať inú možnosť, len ísť a zabiť ich. Ďakujem za vašu pozornosť venovanú tejto záležitosti!“ napísal Trump bez toho, aby objasnil, ktoré konkrétne zložky by boli proti Hamasu nasadené.
Americký prezident ešte v utorok hovoril, že Hamas len zakročil voči „veľmi, veľmi zlým gangom“, čo bolo podľa neho „v poriadku“.
Na sieti X však bolo zverejnené video, na ktorom bola zachytená poprava ôsmich ľudí zastrelením južne od mesta Gaza. Očití svedkovia agentúre DPA potvrdili, že Hamas popravených vinil z kolaborácie s izraelskou armádou. (tasr)
Som rád, že vytknutím týchto dvoch akože chýb, považuješ svoju dennú agendu za splnenú
( ktorá obnáša napadnúť každý jeden jeden príspevok, ktorý neglorifikuje palestínu )
a v podstate k obsahu videa nemáš výhrady
mam a velke, je to taka zbierka historickych nepresnosti, polopravd a klamstiev, ze na to ani nema zmysel reagovat, len v tom svojom prvom priklade povie 3 blbosti a jedno klamstvo a to som este nesiel nejako do hlbky
mne nezmyselne vycitas nejaku glorifikaciu Palestiny, pricom si tu tesne predtym postol velmi fajn rozhovor s Irenou Kalhousovou, s ktorou inak moc nie som na rovnakej strane, ktory som ti este aj lajkol
a potom mas potrebu tu vytiahnut tohto blazna a bigotneho extremistu, len preto, lebo ti to sedi v ramci konfirmacneho skreslenia, fakt nerozumiem, ale to uz je tvoj problem
ale v kazdom pripade som nakoniec rad, ze si to tu vlastne dal, lebo na nom je krasne vidiet, kam az siaha moc US evanjelikanov, je dobre dokazane ich financovanie skupin ako Aliancia za rodinu a podobnych stredovekych spolkov u nas, a ze tlacia aj svoju agendu ohladne Izraela (v ich ponimani vykladu Biblie nutnost vycistenia Izraela, aby doslo k armagedonu a prichodu JK), to som uplne nevedel
však by si sa rád pridal k pokojne demonštrujúcim španielským hrdinom a sem ta niekoho zlynčoval na verejnosti ? ešte prípadne opráš gardistickú uniformu po predkovi
jasne, banda orzratych amikov otvorene provokuje na kludnom proteste a potom sa stazuje, ze “dostane na budku” a kto je tu rozumovo slabsi ze?
Len aby som tomu rozumel správne - to akože keď rozumovo slabší protestujúci váľali zábrany a prispeli k zrušeniu záverečnej etapy GrandTour podujatia, polícia a organizátori reagovali úplne zle? Lebo čo viem išlo o pokojné preteky organizované už 80. rokov a ako tak pozerám, za provokáciu mohli narušitelia úplne legitímne dostať na búdku a ešte aj schytať výsmech, že už je na sťažovanie neskoro ...
Že Vás to tu baví debatovať donekonečna s týmto plastelínovým panákom 🤔🤔🤔
Hmm, to vyzerá tak, že iný názor si tu nepraješ.
Prečo je podľa teba dobré mať v debatách len jednu farbu keď svet je ich plný?
Farba predsa nie je pravda, a tú "svoju pravdu" každý najlepšie uvidí len keď zavrie oči pred okolím. No ale s otvorenými očami, a s otvorenou mysľou bez predsudkov je to ťažké všade, vždy a u každého.
To akože narušovanie pokojných podujatí je nejako delené podľa situácie a neplatia všeobecné pravidlá? Keď je v tomto prípade (veľká skupina mávačov cudzou vlajkou voči malej skupine mávačov s cudzou vlajkou na tablete) reakcia davu aj polície očividne primeraná, nedáva mi tá úzkoprsosť v prípade Vuelty absolútne žiadny zmysel - a to vynechávam fakt, že tí aktivisti majú napriek vyjadreniam o mieri a porozumení akúsi krátku zápalnú šnúru ...
Farba predsa nie je pravda, a tú "svoju pravdu" každý najlepšie uvidí len keď zavrie oči pred okolím. No ale s otvorenými očami, a s otvorenou mysľou bez predsudkov je to ťažké všade, vždy a u každého.
… další s “ kľúčikom od miešačky “ . Mám už pokkt ľudí s “ názorom “ . Názor na kovid , na Ukrajinu , na plastelinovych ľudí s károvanymi uterákmi na hlavách , na genocidu páchanú Izraelom voči mieruchtivym Arabom , na Trumpa , na bradavičnateho a jeho už štvrté úspešne vládnutie a etc . Názor ako názor Pekovej , Kktlára , Huliaka , Šimkovičovej , Michelku , Okamuru , Tureka , Mirec16 a tvoj mám na 🍆. Nehnevaj sa za explicitnejšie ladený príspevok , len som vyjadril svoj názor .
Kosicky sedlak sa znova ukazal. Nehnevaj sa za explicitnejsie ladeny prispevok, len som vyjadril svoj nazor 😉 Chod radsej pisat do temy o kave, tam sa aj celkom vyznas a obcas si to aj rad precitam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neblokujem si bežne témy, ale táto je horúci kandidát
„Ak bude Hamas pokračovať v zabíjaní ľudí v Gaze, čo nebolo súčasťou dohody, tak nebudeme mať inú možnosť, len ísť a zabiť ich. Ďakujem za vašu pozornosť venovanú tejto záležitosti!“ napísal Trump bez toho, aby objasnil, ktoré konkrétne zložky by boli proti Hamasu nasadené.
Americký prezident ešte v utorok hovoril, že Hamas len zakročil voči „veľmi, veľmi zlým gangom“, čo bolo podľa neho „v poriadku“.
Na sieti X však bolo zverejnené video, na ktorom bola zachytená poprava ôsmich ľudí zastrelením južne od mesta Gaza. Očití svedkovia agentúre DPA potvrdili, že Hamas popravených vinil z kolaborácie s izraelskou armádou. (tasr)
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/irena-kalhousova-gaza-izrael-mir-trump-netanjahu-rozstrel.A251016_123656_pred-100-lety_vov
predpokladam, ze tou Ottomanskou myslel Osmansku risu a pan Pil ma byt Peel
( ktorá obnáša napadnúť každý jeden jeden príspevok, ktorý neglorifikuje palestínu )
a v podstate k obsahu videa nemáš výhrady
mne nezmyselne vycitas nejaku glorifikaciu Palestiny, pricom si tu tesne predtym postol velmi fajn rozhovor s Irenou Kalhousovou, s ktorou inak moc nie som na rovnakej strane, ktory som ti este aj lajkol
a potom mas potrebu tu vytiahnut tohto blazna a bigotneho extremistu, len preto, lebo ti to sedi v ramci konfirmacneho skreslenia, fakt nerozumiem, ale to uz je tvoj problem
ale v kazdom pripade som nakoniec rad, ze si to tu vlastne dal, lebo na nom je krasne vidiet, kam az siaha moc US evanjelikanov, je dobre dokazane ich financovanie skupin ako Aliancia za rodinu a podobnych stredovekych spolkov u nas, a ze tlacia aj svoju agendu ohladne Izraela (v ich ponimani vykladu Biblie nutnost vycistenia Izraela, aby doslo k armagedonu a prichodu JK), to som uplne nevedel
https://www.instagram.com/p/DPU09EniN5M/?utm_source=ig_web_copy_link
Len aby som tomu rozumel správne - to akože keď rozumovo slabší protestujúci váľali zábrany a prispeli k zrušeniu záverečnej etapy GrandTour podujatia, polícia a organizátori reagovali úplne zle? Lebo čo viem išlo o pokojné preteky organizované už 80. rokov a ako tak pozerám, za provokáciu mohli narušitelia úplne legitímne dostať na búdku a ešte aj schytať výsmech, že už je na sťažovanie neskoro ...
… další s “ kľúčikom od miešačky “ . Mám už pokkt ľudí s “ názorom “ . Názor na kovid , na Ukrajinu , na plastelinovych ľudí s károvanymi uterákmi na hlavách , na genocidu páchanú Izraelom voči mieruchtivym Arabom , na Trumpa , na bradavičnateho a jeho už štvrté úspešne vládnutie a etc . Názor ako názor Pekovej , Kktlára , Huliaka , Šimkovičovej , Michelku , Okamuru , Tureka , Mirec16 a tvoj mám na 🍆. Nehnevaj sa za explicitnejšie ladený príspevok , len som vyjadril svoj názor .