Prečo načo sa učíme po slovensky? Keď sa tu užíva angličtina pomaly pri každej možnosti... Potom sú ľudia, čo vedia anglicky dosť dobre ale frajeri nevedia kde aké i písať 😀
LOL ... a to ako popiera co pisem ? ved ty vobec nechapes rozdiel medzi implikaciou a ekvivalenciou ...
"ak vyjde pozitívny tak osoba je skutočne infikovaná korona výrusom"
NEZNAMENA
"ak je osoba skutočne infikovaná korona výrusom, tak vyjde pozitivny vysledok"
Chlapi nie nie, nenakazil sa, on len skopíroval časť vety ivana z príspevku na strane 707😂. Išlo teda citáciu citácie, takže prvenstvo patrí Ivanovi. Prekvapilo ma to, lebo on hrubky nezvykne robiť, je pomerne presný v tomto.
Aha, už sa tu zlietajú gramatické sršne a sršnice😂😂. Prosím aspoň o pár slov nespájaných s koronou, kľudne aj preklepmi, hrubkami. Inak prekvapilo ma, že hrubka v zmysle pravopisná chyba je správne hrúbka.
Konečne sa diskutuje aj v tejto náučno-vtipnej téme 😄 Hrúbka je hrozný výraz. Hrubica sa mi páči viac. Evokuje mi to síce vysávanie ale nevadí Dá sa slovosled nejak jednoducho a efektívne naučiť? Lebo tiež niekedy píšem ako nemec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(keď už ani odpisovať nevieš)
dôvodov
Milos, cert zober tie ypsilony v nominative mnozneho cisla (v inych postoch), ale toto je uz moc
"ak vyjde pozitívny tak osoba je skutočne infikovaná korona výrusom"
NEZNAMENA
"ak je osoba skutočne infikovaná korona výrusom, tak vyjde pozitivny vysledok"
To bude asi kríženec výra skalného a vírusu
Fascinuje ma gradácia tej debaty. Tam sú odpovede na všetky otázky. Aj na tie, ktoré nikdy nikto nepoložil😂
Začni robiť hrubky, bez nich tu nemôžeme prispievať😂. Sme v okienku predsa👍
a slovosled je moja špecialita
Vtipný aj náučný obsah tomu musíš dať ty. My sme tu len účastníci😂
Tak ale toto je už originál vlastoch-a
Už som to tu párkrát písal, tvrdý nevisí