Je netvrdím ak ... .Tvrdím čo skutočne je. Do 0,4 % falošne pozitívnych zo skutočne zistených pozitívnych na celoplošnom testovaní nie ako píše nezmysly Kollár že 0,4 % z testovaných.
Nemôže byť výsledkom testovania 27 000 pozitiv. lebo len za sobotu ich bolo 26 000. Rozmyšlaj kus. Ešte furt ti nedochádza že ak by bola viac ako tretina z pozitívnych, falošne pozitívnych, bol by to nezmysel ? ennio. Daj aj mne šerdečko
iron.hide na bike to nosit nebudem - nafotim do telefonu a necham to na prislusnikoch co somnou spravia fakt sa bojim ze to rozmocim - jedina priepustka von
ivan lenže to čaro spočíva v tom, že to nezmysel JE
testy boli použité mimo špecifikácie, v niekoľkých rovinách
Trololo a aj s vlastochom. Antigénový test určuje takmer s istotou že ak vyjde pozitívny tak osoba je skutočne infikovaná korona výrusom. Netrep tu nezmysly ,,použité mimo ...,,.
Antigénový test určuje takmer s istotou že ak vyjde pozitívny tak osoba je skutočne infikovaná korona výrusom. .
LOL ... a to ako popiera co pisem ? ved ty vobec nechapes rozdiel medzi implikaciou a ekvivalenciou ...
"ak vyjde pozitívny tak osoba je skutočne infikovaná korona výrusom"
NEZNAMENA
"ak je osoba skutočne infikovaná korona výrusom, tak vyjde pozitivny vysledok"
ani takto to nefunguje ... tie % falce poz. a false neg. sa pocitaju z inych zakladov ...
Na tebou uvedeny pomer chorych:zdravych v populacii 1:9 by to malo sediet.
Ale na druhej strane mi vychadza, ze ak je z 1mil ludi pocet realne nakazenych 2% (20000) , pri citlivosti 50% a specifite 99,6% test odhali 10000nakazenych a 3920falosne pozitivnych.
Opravte, ked zle pocitam
Kollár v tých výpočtoch píše nezmysly. Falošne pozitívnych je maximálne 0,4 % z pozitívnych nie z testovaných. Napríklad ak 4 000 000 Ag testov zachytí 1 % pozitívnych bude falošne pozitívnych do 0,4 % zo 40 000 to je do 160.
Co už vám úplne nedopína ? Z plošného testovania budeme mat 40 000 pozitívnych a z nich bude viac ako jedna tretina /16 000/ falošne pozitívnych ?
Dr. Jekyll and Mr. Hyde
V prvom prípade si napísal pravdu. Presne tak to je. 0,4% z pozitívne testovaných sú v skutočnosti negatívni. Je to malé číslo, preto sa pozitívne testovaní neverifikujú PCR testami. Tak to zdôvodnilo MZ.
V druhom prípade si napísal bez urážky úplnú kravinu. Z 0,4% si urobil 40%.
Palo TT, veď tak to aj cca vyšlo, vid link čo dal tulenik
Tak aj na príbalovom letáku k tým testom asi vedia prečo píšu niečo takého :
This test is for administration by healthcare workers and labs only, as an aid to early diagnosis of SARS-CoV-2 infection in patient with clinical symptoms with SARS-CoV-2 infection. It provides only an initial screening test result.This product is strictly for medical professional use only and not intended for personal use. The administration of the test and the interpretation of the results should be done by a trained health professional. The result of this test should not be the sole basis for the diagnosis; confirmatory testing is required.
Ako koho o tom zaujíma niečo viac a z odborných kruhov, pod danou analýzou z toho linku je dosť hodnotná diskusia
LOL ... a to ako popiera co pisem ? ved ty vobec nechapes rozdiel medzi implikaciou a ekvivalenciou ...
NEZNAMENA
Rozoberáme skutočný stav tento víkend nie tvoje ,,Keby,, ,,implikácie ekvivalencie,, a dalšie vykrúcanie sa z podstaty toho o čom sa bavíme. Je podľa teba reálne to čo obhajuješ - aby zo 40 000 pozitívnych testov za sobotu a nedeľ bola viac ako jedna tretina z nich /16 000/ falošne pozitívnych ? Ak pozitívny Ag test takmer s istotou odhalí korona vírus v tele ?
Jo, ten link som prehliadol. A unikla mi teda podstata diskusie... ivan Pri malom realnom percentualnom nakazeni obyvatelstva (ako priklad som odhadoval 2%) to zjavne realne je. Pri este nizsom percente realnej nakazy, budu tie cisla este blizsie pri sebe.
iron.hide na bike to nosit nebudem - nafotim do telefonu a necham to na prislusnikoch co somnou spravia fakt sa bojim ze to rozmocim - jedina priepustka von
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1/3? WTF
Ak z 54 pozitivnych je falosne pozitivnych 4, tak zo 40000 pozitivnych to bude cca. 3000.
Nemôže byť výsledkom testovania 27 000 pozitiv. lebo len za sobotu ich bolo 26 000. Rozmyšlaj kus. Ešte furt ti nedochádza že ak by bola viac ako tretina z pozitívnych, falošne pozitívnych, bol by to nezmysel ? ennio. Daj aj mne šerdečko
pises hluposti, koncim
Ak z 54 pozitivnych je falosne pozitivnych 4, tak zo 40000 pozitivnych to bude cca. 3000.
ani takto to nefunguje ... tie % falce poz. a false neg. sa pocitaju z inych zakladov ...
bol som opat mokry jak mys, esteze som dnes to lajstro nechal doma, bol by z toho vechet a ja v prdeli
Ešte chvíľu odomknutý článok...
Trololo a aj s vlastochom. Antigénový test určuje takmer s istotou že ak vyjde pozitívny tak osoba je skutočne infikovaná korona výrusom. Netrep tu nezmysly ,,použité mimo ...,,.
https://lekar.sk/clanok/testovanie-na-covid-19-druhy-testov-ich-vyhody-a-nevyhody-a-kedy-ich-pouzit-kde-sa-otestovat-na-slovensku
vlastoch: nepíšem ak by bolo ale čo skutočne je. 16 000 falošne pozitívnych zo 40 000 je totálny nezmysel.
"Keby sme mali teoreticky región, kde nie je nikto infikovaný, medzi nimi by nám vyšiel presne taký počet pozitívnych testov, aké zodpovedajú tej špecificite. "
NEZNAMENA
Na tebou uvedeny pomer chorych:zdravych v populacii 1:9 by to malo sediet.
Ale na druhej strane mi vychadza, ze ak je z 1mil ludi pocet realne nakazenych 2% (20000) , pri citlivosti 50% a specifite 99,6% test odhali 10000nakazenych a 3920falosne pozitivnych.
Opravte, ked zle pocitam
Dr. Jekyll and Mr. Hyde
V prvom prípade si napísal pravdu. Presne tak to je. 0,4% z pozitívne testovaných sú v skutočnosti negatívni. Je to malé číslo, preto sa pozitívne testovaní neverifikujú PCR testami. Tak to zdôvodnilo MZ.
V druhom prípade si napísal bez urážky úplnú kravinu. Z 0,4% si urobil 40%.
Tak aj na príbalovom letáku k tým testom asi vedia prečo píšu niečo takého :
This test is for administration by healthcare workers and labs only, as an aid to early diagnosis of SARS-CoV-2 infection in patient with clinical symptoms with SARS-CoV-2 infection. It provides only an initial screening test result.This product is strictly for medical professional use only and not intended for personal use. The administration of the test and the interpretation of the results should be done by a trained health professional. The result of this test should not be the sole basis for the diagnosis; confirmatory testing is required.
Ako koho o tom zaujíma niečo viac a z odborných kruhov, pod danou analýzou z toho linku je dosť hodnotná diskusia
NEZNAMENA
Rozoberáme skutočný stav tento víkend nie tvoje ,,Keby,, ,,implikácie ekvivalencie,, a dalšie vykrúcanie sa z podstaty toho o čom sa bavíme. Je podľa teba reálne to čo obhajuješ - aby zo 40 000 pozitívnych testov za sobotu a nedeľ bola viac ako jedna tretina z nich /16 000/ falošne pozitívnych ? Ak pozitívny Ag test takmer s istotou odhalí korona vírus v tele ?
https://lekar.sk/clanok/testovanie-na-covid-19-druhy-testov-ich-vyhody-a-nevyhody-a-kedy-ich-pouzit-kde-sa-otestovat-na-slovensku
ivan Pri malom realnom percentualnom nakazeni obyvatelstva (ako priklad som odhadoval 2%) to zjavne realne je. Pri este nizsom percente realnej nakazy, budu tie cisla este blizsie pri sebe.