Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Potrebujem radu. Mám kolobezku so 16" kolesami, no zisli by sa mi nove. Šírka vidlice aj zadnej stavby je 82mm, naboje su ok. Čo som guglil a aj sa pýtal v shopoch, tak síce majú takto malé kolesa, ale naboj je 100mm. Kde zohnať potrebné kolesa? Alebo to mám dať prepliest? Neviem, či sa to oplatí. Dik.
Nakoniec Coconi v trojici vybojovali prestížnu tímovú Trofej zubatej žaby na najťažšom etapovom cestnom kolobežkovom závode (358 km, 4723 vm, navyše v nepríjemnom počasí). Tom absolútne 1., ja 4., Michal 7. Bol to nervák do posledného kilometra.
Zdravím, poradí mi niekto s výberom skladacej kolobežky, nosnosť cca 80 kg, pre dospelého? Niečo, čo môžem voziť v kufri v aute a používať na presun po meste(asfalt) na krátke trate, nech to chvíľu vydrží. Vôbec sa v tom nevyznám. Ďakujem.
Včera turistika na skladačke MIBO.
Sabinov-Kysak
Celkom dobrá destinácia, mierne klesajúci profil Možno nabudúce sa zaveziem do Lipian a skúsim potiahnuť až do Košíc.
V Prešove som stretol veľkú kolobežku.
Ahoj,
ja mám Mibo Royal a som nadmieru spokojný. Min. rok som ho mal na dovolenke a pobehal som okolie Štutgartu, Modeny a Rimini - okolo 200km dokopy. Teraz počas "Do práce na bicykli" jazdím denne cca 2x6km a bez problému. Ak vieš, že budeš jazdiť aj dlhšie výjazdy alebo po nespevnenom teréne, oplatí sa mať radšej väčšie kolesá (min. 20"). Tam je ale potrebné nájsť kompromis do akej veľkosti kolies ísť, aby to bolo pohodlné, obratné a ešte aj vošlo do kufra.
Osobne ak by som menil Royal tak asi len za Royal disc kvôli dizajnu
Partia kolobežcov ide Vueltu.
O etapu pred cyklistami.....
Vuelta a España. Již zítra. Tento prestižní závod spolu s Giro d'Italia a Tour de France tvoří svatou trojici cyklistických závodů. Jenže už dnes ráno za kuropění vyrazilo 8 statečných na koloběžkách na stejnou trasu. Vždy o den dříve, než peleton na kolech. Vše oficiálně provázané s pořadateli vuelty. A za tím vším pořadatelé akce z Turnova - Tomáš Hájek a Blanka Hájková. Držme palce nejenom závodníkům, ale i pořadatelům.
Osm statečných - Leoš Kafka, Marčáno Marčáno, Tomáš Zíma, Bolek Žemlík, Karel Cvalin, Michal Veselsky, Václav Obrtlík a Ivan Urban.
Tak smola, rekord sa nekonal.. Andreasovi po 983 kolach a 17hodinach na stadione prislo nevolno, extremne vysoky cukor, zazivacie tazkosti a krce... Musel odstupit.
Ale ma v plane pokus zopakovat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mibo.cz/vsechny-kolobezky
a este aj Kostka ma nieco...
https://www.kostkakolobezky.cz/30-skladaci
tot nedavno tu bola skaldacka v inzercii... pozri na FB stranku kolobezky-bazar...
Sabinov-Kysak
Celkom dobrá destinácia, mierne klesajúci profil
V Prešove som stretol veľkú kolobežku.
ja mám Mibo Royal a som nadmieru spokojný. Min. rok som ho mal na dovolenke a pobehal som okolie Štutgartu, Modeny a Rimini - okolo 200km dokopy. Teraz počas "Do práce na bicykli" jazdím denne cca 2x6km a bez problému. Ak vieš, že budeš jazdiť aj dlhšie výjazdy alebo po nespevnenom teréne, oplatí sa mať radšej väčšie kolesá (min. 20"). Tam je ale potrebné nájsť kompromis do akej veľkosti kolies ísť, aby to bolo pohodlné, obratné a ešte aj vošlo do kufra.
Osobne ak by som menil Royal tak asi len za Royal disc kvôli dizajnu
O etapu pred cyklistami.....
Vuelta a España. Již zítra. Tento prestižní závod spolu s Giro d'Italia a Tour de France tvoří svatou trojici cyklistických závodů. Jenže už dnes ráno za kuropění vyrazilo 8 statečných na koloběžkách na stejnou trasu. Vždy o den dříve, než peleton na kolech. Vše oficiálně provázané s pořadateli vuelty. A za tím vším pořadatelé akce z Turnova - Tomáš Hájek a Blanka Hájková. Držme palce nejenom závodníkům, ale i pořadatelům.
Osm statečných - Leoš Kafka, Marčáno Marčáno, Tomáš Zíma, Bolek Žemlík, Karel Cvalin, Michal Veselsky, Václav Obrtlík a Ivan Urban.
https://kickspain2025.eu/
Ale deje sa este jedno zaujimave podujatie. Prave prebieha pokus o svetovy rekord aj so zapisom do Guinesovej knihy rekordov - halova 24 hodinovka v nemeckom Erfurte.
Andreas Bohm je aktualny majster DE v kolobehu a pokusa sa zdolat 13 rokov stary rekord holandana Pieta Groenvelda (545,9 km..) a po 9 hodinach uz ma odkrutenych 630 kol a viac nez 200km.. mimochodom tiez jazdi na mnou vyrobenej karbonovej Ultime... pre online sledovanie tu su linky...
----------------------------------
https://my.raceresult.com/356368/?fbclid=IwdGRjcAMcF61jbGNrAxwXB2V4dG4DYWVtAjExAAEeHo8NwLLqB5NLvLvfO_voUfzOP5ov0ilKmokEW7Rrjh6hnTpkqvN2EJFC2i4_aem_M0Q45sykNJ4h_cm4IxaXJQ
----------------------------------
https://www.facebook.com/groups/1118678323655745/?ref=share
Ale ma v plane pokus zopakovat...