Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Na kolobezkovych majstrovstvach Europy v Salzburgu sa mi tento vikend podarilo v kategorii veteranov vyhrat Uphill kriterium a na maratonskej trati na Salzburgringu som chytil bronz... teda nie ten zo slnka ale na bedni...
zopar foto z majstrovstiev sveta v sportovom kolobehu v Holandskom Losseri... v kategorii veteranov ako jediny Slovak siroko daleko v sobotnajsom kriteriu piate miesto, v nedelnajsom velmi rychlom maratone takisto piaty... Bedna to sice nebola, ale ciele aj tak splnene...
Dnes dokoncena celokarbonova kolobezka na zakazku, ram z trubiek vyplneny penou a pokryty 3 vrstvami tkaniny., vrchna z plocheho 16K twill-u. Hmotnost aj s pomerne tazkymi kolesami s 28 mm plastami 7,2 kg. Ram samotny ma nieco cez 3kg a je vdaka kombinovanej konstrukcii mimoriaden pevny v ohybe aj v krute. Tak dufam ze dlho posluzi...
..hojte, dnes som bol na kontrole. Udajne je to teda preč, ta tromboza. Večer som dal 8 kilakov. Posledne dni som dost chodil peši, aby som mal aspon nejaky pohyb.
Dnes sme boli so synom na hradzi, ani nohy, mozno dokopy 5 bikeri. Bolo pomerne teplo lebo fukal teply vietor. Na ceste domov som sa uz ale zapol, zacalo sa stmievat a ochladzovat. Myslel som, ze ked je tak fajnove pocasie, ze vas niekoho stretnem.
Dnes mal Mibík prvu dlhsiu turu po bufet mala viza cca 26.1km.
Tak dnes som konecne pokoril svoju vnutornu vyzvu, a to postavit kolobezku pod 4 kg. Tu je, dnes poskladna bez nalepiek ci laku. Takze pankacsky matna cierna s flakmi po predchadzajucom bruseni... Je pre mojho syna, takze nost urcite nie je 120 kg, ale mojich 82kg v pohode zvlada. Prva kolobezka co som vyrabal metodov laminovania na pozitivnu EPS formu. Celkova hmotnost je 3975 gramov vratane cca 40 gr. olovenych pasikov na dovazenie kolies. Ale dovazenie moznio pojde prec a namiesto toho nejaky polomatny lak.. Kolesa ktore su na foto su pouzitelne akurat tak na uphill kriteria, pretoze su tak lahke ze nemaju takmer ziadnu zotrvacnost, a teda v zjazdoch stracaju rychlost. Na sutaze nasadim 50 mm Equatory a odhadujem ze hmotnost bude niekde na urovni 4,3 - 4,4 kg. Juj ako sa z nej tesim.
Tak chlapi, mojim minulym vyjazdom sa uzatvorila jedna vyznamna kapitola, a to celkova "prekolobezkovana" vzdialenost za obdobie nieco cez tri roky co som registrovany na Strave..
Tak finalny dizajn, cierna polomatna farba a fotene este pred vymenenou brzdy. Formula uz dosluhuje a tak ju nahradi lahsia Magura MT8. S tymito aero kolesami a sirsimi galuskami vyskolcila hmotnost na 4720 gramov.
Tak som ju poskladal. Chybaju mi este podlozky pod predstavec, a finalny polep, ale to uz je len detail. Revoo ma 7,2 kg a je osadene komponentami z tchajpeju. Naboje Novatec 171 vzadu 28D vpredu 24D priamy vyplet. Rafiky Remerx Alcyon.
Mipo netusim nejaku znacku to ma. Su od aliho ja som ich zobral pretoze su cervene a maju iba 32gr. ddemo ak sa rozhodnem pre dalsiu tak uz iba full karbon povodne som mal v umysle dat tam karbonove rafiky, ale aj tie z ciny boli nad limit Mam teoriu, ze ak schudnem 7kg tak kolobezka nebude vazit nic Ja vie ma to svoje medzery takato teoria, ale budem sa tvarit ze funguje
Dnes bolo krasne pocasie, tak som sa vybral so synom na kolobezke k bunkrom v Petržalke. Okolo Dunaja bol riadny fičák, tak sme sa len pomaly presuvali. Ale trasu kmtam aj nazad statocne zvladol. Bol to jeho prvy dlhsi vylet. Povodne som chcel ist k vojenskemu cintorinu, ale kedze nas protivietor dost unavil, radsej sme sa vratili nazad. Ale bolo super.
Tak som MIBO Revolution dnes konecne otestoval. Slniecko ale take falosne kedze vonku bolo iba 3°C mi nedalo nepostavit Mibo konecne na asfalt. Bola to testovacia jazda s troskou opatrnosti, lebo este si sadali niple s tym peknym pukanim a samozrejme brzdy nesadnute so slabsim ucinkom. Ked to porovnavam s Crussisom je tam obrovsky rozdiel uz pri prvom postaveni. Ram Mibo je pocitovo o nieco makksi ako ram Crussis. Ale uz po prvom kopnuti sa ten pocit vytratil, pretoze kolobezka az nezvycajne lahko reagovala na pohyb. Hned prve stupenie som vybehol pocitovo lahsie a po rovine som videl, ze idem rychlejsie ako zvycajne. Prvy kratky zjazd bol tiez o nieco rychlejsi. Na co si musim zvyknut je zadne koleso o ktore som si skrtol zadkom ked som v zjazde zalahol na riaditka. Vysledok je priemerka rovnych 20km/h. https://www.strava.com/activities/2185946052
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.