kazdy kopec pre mna znamena bolestive svalstvo na nohach pocas celeho vystupu
asi to je dan za to, ze som nemal pohyb v daka vysedavajiu v aute/za pc, no chcem to zmenit co najskor
posledný komentár: 6. 11. 2025 o 9:48
posledný komentár: 6. 11. 2025 o 9:48
Hlavne, aby ta to bavilo.
Len neviem ako dalej, co je lepsie
Radsej si necham poradit a budem jazdit zo zaciatku spravnym sposobom ako po 1000km mi povies ze som jazdil zle a neefektivne
Prvá tréningová fáza je tzv. prípravná. Pre začiatočníka môže trvať aj ´niekoľko mesiacov. Tejto fáze sa hovorí aj "objemová". Objemová znamená najazdiť veľký počet km. Keď sa organizmus dostatočne adoptuje, prejde sa do ďalších tréningových fáz. No a kým aspoň tých 1000 km našlapeš, preštuduj si trochu teóriu tréningu. Napr. "Tréningová bible pro cyklisty" od Joe Friedla.
Naozaj to je malo na to aby si zistil, ze vobec sedis na biku. Ja napr dam na jeden vyjazd 50 - 120kmpodla rozjazdenosti a pocasia prev. cca 180m je pravda, ze kopcov tu moc nemam a tiez mi robia problem. To prevycenie mam pokazde rovnake lebo byvam na kopci a potom je to uz prevazne zvlnena rovina. 50km mi trva cca 1:30 az 1:45 podla vetra 120km nieco cez 5:30 hod. podporujem aj nase bufety.
Poriesil som to po jednej sezone cca 1000km zmenou kazety 12/30 na 11/32 ma to uplne ine odstupnovanie a lepsie mi vyhovuje pri podradeni ak v kopci nestiham. Nevyhodou je, ze ak idem s inymi chalanmi mam co robit aby som im stacil po rovine a v kopcoch im nestiham, oni ma sice pockaju a spomalia ale mam z toho taky zly pocit, ze ich brzdim.
Kazda jazda aj neefektivna ta zdokonaluje a postupne zlepsi jedine co sa ti da poradit je jazdit na lahsich prevodoch a jazdit kadencne. Vydrzis potom ovela viac km ako na tazkych prevodoch.
Ta bolest noh pri stupani do kopca moze byt zle navolenym prevodom a preto pretazujes nohy. Ja som preto menil tu kazetu ale teraz to 32z kolo radim velmi zriedka a je dost mozne, ze ho zase zmenim za povodne alebo ine 11/28z to ukaze cas.
V zasade sa chcem vytrenovat dostatocne aby som vladal davat normalne kopce v lese a stupania na vrchy atd.
Ako tu na videu
Pokiaľ máš celopéro (pozrel som v profile), na oživenie tréningu si zaraď aj technické terénne pasáže.
Tvrdnutie a bolenie stehenných svalov býva zapríčinené spravidla ich " zakyslením" pri neúmernej námahe. (môžeš si to na webe vygoogliť). Teda nezabúdaj, že na 75% výkonu prejdeš napr. 80 km a nebudeš mať svalovicu. Na 95 % prejdeš možno len pár sto metrov a tri dni ťa budú bolieť nohy.
Keď sa telo naučí " chodiť na športový metabolizmus", potom začneš so špecifickým tréningom. Na zvyšovanie vytrvalosti, max. sily, na špurt, na časovku atď.
Skusim nizsie prevody ist to som neskusal
Mal som svalovicu castejsie ako o***** a najhorsia nieje od sportu (2 - 3 dni) ale od pokladania parkiet ta ma drzala 7 dni.
Prvá možnosť, že sedlo máš nízko.
Druha, ak jazdíš bez nacvakávacích pedálov alebo bez klipsní na pedáloch, tak tlačíš na pedál nártom - správne má byť nad oskou pedála ten veľký kĺb, čo je za palcom (čo sa z neho robia haluxy). Veľa začiatočníkov má pedál niekde v strede chodidla - a z toho sú tiež pekné svalové a neskôr kĺbové problémy.
Samozrejme nedá sa to nadobudnúť zo dňa na deň, skrátka si to musíš odjazdiť. Ak máš slabú kondičku tak najprv si dávaj malé kopčeky (tak žeby si ich vyšiel), postupne zvyšuj záťaž a už po mesiaci uvidíš, že tie kopčeky na začiatku doslova vyletíš na biku.
Ak chodíš do fitka tak zapoj drepy, predkopávanie, hyperextenzie, mŕtvy ťah. Sval nadobudne silu a aj určitú veľkosť.
AK budeš kombinovať bike, posilka, behanie tak nedobudneš kvalitnú kondičku (aspoň u mňa to platí a som s kondičkou spokojný ale je čo ešte vylepšovať) ale silná kondička sa aj niekde odzrkadlí: vyťahaná KMCčka po 800km, rozbité ložiská v pedáloch
Prvá možnosť, že sedlo máš nízko.
Druha, ak jazdíš bez nacvakávacích pedálov alebo bez klipsní na pedáloch, tak tlačíš na pedál nártom - správne má byť nad oskou pedála ten veľký kĺb, čo je za palcom (čo sa z neho robia haluxy). Veľa začiatočníkov má pedál niekde v strede chodidla - a z toho sú tiež pekné svalové a neskôr kĺbové problémy.
Mam naslapne pedale, inak su viditelne v profile bicykla
Mna nebolia svaly po jazdeni ale pocas jazdenia do kopca, zacne kopec a pocas celej dlzky kopca ma bolia svaly, takze kazdy kopec pre mna znamena momentalne bolest
A je jedno aky prevod.. ale ako som vravel to bude tym sedavym sposobom zivota, musim vytrenovat svalstvo
Presnejšie:
"When it starts burning, its telling you to stop and 99% people stop when it starts to hurt. 1% will keep going, fight the pain and they will work their way through it." a potom ešte niečo, čím sa riadím v kopcoch aj ja
id do karpat ked su komare a slap do kopca, ta nauci makat