Cvičím s vlastnou váhou, rôzne cviky na oblasti hrudníka, brucha, nôh, tricepsov a bicepsov prevažne do 45 min. Spánok mám prevažne 7 hodín, jem tak by som mal 2g bielkovín na kilogram, približne. Napriek tomu mi ide progress pomaly a často som unavený. A po ťažkých výjazdoch nemám vôbec chuť cvičiť, preto o nejakom naberaní svalov sa nedá hovoriť. No a bodka na záver, raz do týždňa hodinu a pol hrám futbal a do toho všetkého by som ešte rád pripojil plávanie.
Myslím si teda, že buď musím znížiť intenzitu bajkovanie, alebo cvičenie, inak to bude stále na bode mrazu. Prosím, poraďte mi, ako by to mohlo byť najlepšie skĺbené. Za každú radu budem povďačný.
Zacni cvičiť pre bikom. Potom sa to dá...
A hlavne viac jedz keď chces nabrat
http://www.posilnujeme.sk/kategoria/lavice/univerzalne-lavice/posilnovacia-lavica-marbo-mh-l115/
+ 2 jednorucky 25kg kazda, nakladacky. Hrazdu. A bohato postacuje.
Ako vraví volodaj, ak máš posilku v rozumnej vzdialenosti od domu, je blbosť kupovať činky. A ak môžem z vlastnej skúsenosti poradiť, viac ako pučiť činky doporučujem komplexné cviky, napr. výborná vec je kettlebell. Domov si skôr zaobstaraj hrazdu, kruhy a bradielka a pozri si cviky na nich, garantujem po zime výsledky ...
Pripomínaš mi mňa keď som mal 25 rokov ...
Ak chceš pridať plávanie, ideálne je skoro ráno, v KE je plaváreň otvorená od šiestej, sám tak v zime chodievam, a poobede si viem pridať posilku, bajk, hoci čo ...
Ten istý problém riešim aj ja, keďže ma baví aj bikovanie, aj posilňovanie
Ako bolo povedané, záleží na tom, čo od toho fitka chceš. Ak chceš objem, zabudni cez to obdobie na vyšší počet výjazdov alebo si priprav strašné prachy, lebo inak to neuješ a prirodzenou cestou neuregeneruješ. Ak chceš len vykompenzovať disbalancie, zapríčinené cyklistikou, tak ti stačia cviky s váhou vlastného tela.
Ze lavicu nevyuzijem? Tak toto povazujem za pokus o vtip.
Inac ale mam doma hrazdu aj TRX ale praveze chcem a potrebujem cvicit izolovane svaly a preto tie cinky. Mam nesumerne telo a toto chcem napravit.
Osobne som vždy uprednostnil nechať si zostaviť cvičebný program niekym kto sa do toho vyzná. A na mieste vie zhodnotiť, ktoré cviky budú mať pre mňa prínos a rovno mi ukáže správne prevedenie.
Ked som zacinal cvicit, este neboli ani PC beznou zalezitostou ... nie este smartfony s appkami ... vlastne sme vtedy ani nezili ...
Sry asi argumentácia že ju nevyužiješ nebola dosť výstižná ako rada
Mne to ide aj bez nej - http://i.imgur.com/YRmEKmu.jpg
Jasná vec že ju využiješ časom pekne poslúži ako soliter alebo pri umývaní okien nemusíš prekladať stoličku
K jednoručkám určite kovové nie liate z betónu daj si pozor aké budú mať uzávery pri tréningu to vie pekne nasrať.
Za mňa ešte ezetka bez ktorej si neviem predstaviť kvalitné workouty.
Bez ezetky sa určite zaobíde, však zatiaľ neplánuje veľkú nakladačku, len jednoručky ...