Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
posledný komentár: 16. 8. 2020 o 13:17
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
savings SKS X-Blade zadný blatník, 27,5"-29", čierna/sivá
17,69 €
savings
MOC 29,13 €
Jedna z najvacsich vciel na svete - telo ma 3cm.
Horarov Šarik to asi nebou!
Či?
to len tamade bezal Ramon1 v berfutoch
Jedna z najvacsich vciel na svete - telo ma 3cm.
to som vcera videl, ale nestihol odfotit, riadny turbo nazivo
..a povedzte Kefalín čo si predstavujete pod takým slovom "buďte opatrní" ???....
Ze ked som v lese a stretnem medvedicu s mladymi, tak ako sa mam zachovat ? Lebo do lesov chodim a chcem chodit aj nadalej. Ale neviem, ako si mam vysvetlit to "byt opatrny".
Za posledny tyzden som vyplasil 2 srny. Vzdy cestou do kopca po ceste popri huciacom potoku. Asi ma nepoculi. Tak dufam, ze srny su nahluchle a nasrate medvedie matky maju sluch lepsi.
Za posledny tyzden som vyplasil 2 srny. Vzdy cestou do kopca po ceste popri huciacom potoku. Asi ma nepoculi. Tak dufam, ze srny su nahluchle a nasrate medvedie matky maju sluch lepsi.
Raz som sedel s jedným poľovníckom na posede, došiel mu "jeho" srnec a on strelil trikrát s asi 20 sekundovým odstupom (vždy minul, lebo mal nový kuker a nenastrelil si to) a srnček až po treťom výstrele odišiel kľudným krokom... Podľa mňa má srnčia slabý sluch.
čím skôr odídu tyto trotli tým lepšie pre všetkých.
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/232878-dalsi-utok-medveda-v-strazovskych-vrchoch-napadol-lesneho-projektanta-ten-skoncil-v-nemocnici
V Domanizi ziju rodicia. Roky chodievali do lesov na huby - a casto. A nielen tu ale aj na Polane (a tam je medvedov este vyrazne viac). Otec sa aj s medvedom stretol a bol v kontakte - zarevali na seba a usli - jediny krat pred 50 rokmi a bola z toho dobra rodinna historka. Odvtedy sme medveda nestretli, aj ked sme videli ich stopy alebo hovna. Takto to fungovalo a pocitali sme s tym, ze nahodou sa s medvedom stretnut mozes ale pravdepodobnost je veeelmi mala. Status quo.
Teraz je vsak zmena. Toto je vsak hadam treti utok pri tejto dedine za poslednych par rokov - dvaja ludia skoncili v nemocnici. Uz to neni normalne. Medvede sa prestavaju ludi bat a utocia. Ale stale su tu ludia, ktori tvrdia, ze sa nic nedeje a ze je za tym len zvyseny medialny zaujem. Nie je.