Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Aj Zsuzsova si objednala iba jednu vrazdu a sedi za to v base. Tiez si mohla prokuratura a justicia povedat, ze je to iba jeden pripad za x rokov a mavnut rukou ako tunajsi medvedi slnieckari.
Lol, trafena hus zagaga jak sa hovori 😀 tak pre teba ty idiotik a tu tvoju logiku. Medved zautoci - zastrelia ho. Zsuzsovu zatvorili. Skus znova dostudovat vysoku skolu zivota skorej nez zacnes davat nejake prirovnania 😀
Ochranári chránia, náš zásahový tím lhasí, ale hasiči robia aj prevenciu pred požiarom. My robíme alebo ideme urobiť čo ? (A netreba o mozgu, pudoch, apod, , len napíš, či ideme niečo robiť potom čo, alebo napíš, robiť nejdeme nič. To je všetko. Vďaka za tvoj čas.)
Môžeš skúsiť vysvetliť poľovníkom aby nekŕmili zver, nech nepovažuje medveď človeka za zdroj potravy. Povedz starostom nech v podhorských oblastiach zamedzia prístup medveďom k odpadu (tiež ľahký zdroj potravy)
Všeobecne známe veci ktoré sa stále nedodržiavajú.
Bohatý zdroj potravy je za populačnou explóziou.
Zvieratá majú schopnosť regulovať množstvo potomstva v závislosti od množstva dostupnej potravy.
logika je taká,že ak by toho chlapca medveď len nedotrhal,ale usmrtil,tak nám tu náš matematik dá zas svoje počty,že sú to len dve obete za 100 rokov.
Toto je tvoja logika.
Skutočnosť je taká, že ak medveď o tebe vie, nevyhľadáva stretnutie.
Snaží sa ľuďom vyhnúť.
Ale keď prídeš do nebezpečnej blízkosti, je v šoku, nejde mu o to človeka uloviť. To by tých mŕtvych bolo viac.
Ja by som bol mŕtvy už niekoľko krát.
Ty si triki už videl živého medveďa vo voľnej prírode?
Cokupit, dobre uvádzaš tie štatistiky, pravdu máš. A pre záchranu života sa prijali opatrenia - bezpečnostne pásy, obmedzenie rýchlosti, dokonca aj mimo obce, ABSy, sledovanie jazdných pruhov atd atd tam toho je. A čo ideme urobiť my ? aby sa situácia nezhoršovala. ...
Len zvyraznim, ze tie cisla su uz PO prijatych opatreniach
Lol, trafena hus zagaga jak sa hovori 😀 tak pre teba ty idiotik a tu tvoju logiku. Medved zautoci - zastrelia ho. Zsuzsovu zatvorili. Skus znova dostudovat vysoku skolu zivota skorej nez zacnes davat nejake prirovnania 😀
Lenze Zsuzsova neutocila si zabudol ty logik a medveda eutanazuju a nestrielaju si tiez zabudol ty inzinier vs zivota.
Nie, moj ta zberba nema a nebude mat. Ani smer ani hlas ani matovic ani kolar. Ale ktorykolvek z tychto povie, ze bude strielat medvede, tak dostane hlasy ludi na ktorych tento stat kasle.
A teraz nam skus vysvetlit, ze co si tymto prispevkom chcel povedat, lebo takto hlboko medzi riadkami ja osobne citat nedokazem… 😀
Vám? A ty si onikáš? Inak fasa, keď si vysvetlenie pýta niekto kto najprv dáva mínuská a potom žiada vysvetlenie. Ale tak dobre, pre nechápavých to bol čisto provokačný príspevok.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Klídek, ešte tu nikomu nedávam do idiotov ako ten, ktorý na mňa reagoval, takže pravidlá si strč vieš kam. Pravidlá sú pre nechápavých, takže dobre že si si ich zopakoval.
aJoN Dobrý argument, (bude ich určite viac) len ja sám málo zmôžem ... my musíme, my tu na SK; možno toto je parketa pre ochranárov, a nie písať, že ich je 1056 a všetko je OK, ak si myslím, že ich je viac, mám si ich spočítať ... Neviem, či je tu v diskusii ochranár, ktorý povie, stalo sa, boli sme aj na ŽP, predkladali návrhy poslancom, združeniam; možno by bolo uviesť, že št. ochrana prírody v tých a tých lokalitách zaregistrovala prikrmovanie, atd atd ... a skľudnilo by sa to trocha. Možno by sme mali vedieť, kde napísať naše postrehy z návštevy prírody ... nejaký manuál, aby sme si s tými medveďmi nezavadzali ... Ak sa aj inde vedie diskusia strán tak ako tu, tak výsledok v nedohľadne .
Tiez nechapem dodo58, nedaval som minusky, ale prosim slusne vysvetlit. Alebo kludne ignoruj a nechaj tak (to len aby si vedel, ze nepochopili viac ludi,co chcel autor povedat).
stále nerozumiem prečo farmári nie su dávno ozbrojení a nechránia si svoje majetky a životy.je naivné si myslieť,že nejakí alibistickí politici budú riešiť ich problémy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Môžeš skúsiť vysvetliť poľovníkom aby nekŕmili zver, nech nepovažuje medveď človeka za zdroj potravy. Povedz starostom nech v podhorských oblastiach zamedzia prístup medveďom k odpadu (tiež ľahký zdroj potravy)
Všeobecne známe veci ktoré sa stále nedodržiavajú.
Bohatý zdroj potravy je za populačnou explóziou.
Zvieratá majú schopnosť regulovať množstvo potomstva v závislosti od množstva dostupnej potravy.
Toto je tvoja logika.
Skutočnosť je taká, že ak medveď o tebe vie, nevyhľadáva stretnutie.
Snaží sa ľuďom vyhnúť.
Ale keď prídeš do nebezpečnej blízkosti, je v šoku, nejde mu o to človeka uloviť. To by tých mŕtvych bolo viac.
Ja by som bol mŕtvy už niekoľko krát.
Ty si triki už videl živého medveďa vo voľnej prírode?
Len zvyraznim, ze tie cisla su uz PO prijatych opatreniach
Lenze Zsuzsova neutocila si zabudol ty logik a medveda eutanazuju a nestrielaju si tiez zabudol ty inzinier vs zivota.
Nie, moj ta zberba nema a nebude mat. Ani smer ani hlas ani matovic ani kolar. Ale ktorykolvek z tychto povie, ze bude strielat medvede, tak dostane hlasy ludi na ktorych tento stat kasle.
Vám? A ty si onikáš? Inak fasa, keď si vysvetlenie pýta niekto kto najprv dáva mínuská a potom žiada vysvetlenie. Ale tak dobre, pre nechápavých to bol čisto provokačný príspevok.
pridavam sa k tej otazke, nech nemas pocit vecnej slavy ;-] btw pravidla fora:
>
3. Príspevok bol pridaný za účelom provokácie alebo vyvolania roztržky (flame).
PS: žiadneho som nestretol 😐
... už bol chudák taký polomŕtvy 😟
https://domov.sme.sk/diskusie/5229725/polnohospodari-vyzvali-rezorty-aby-zacali-riesit-situaciu-s-medvedmi.html