Prerábka sklápača od DeAgostini + nadstavba 3D tlač. Bohužiaľ nadstavba došla nekompletná - chýbal napr.zadný rebrík a kedže pánko čo to dodal sa nemal k tomu aby to doposlal, tak som musel improvizovať a rebrík vyrobiť sám. No a kedže 706ka už má nejaký ten rok za sebou, tak jej bolo treba aj trochu patiny
subaroSti fakt skvelá robota, neber to ako kritiku - kontajner pri Tatre 815 by bolo fajn "omlátiť" a aspoň "zodrať farbu na základný odtieň" na miestach kde sa reťaze upevňujú ku kontajneru, nebál by som sa tam dať aj hrzdu a dorýpať kontajner skalpelom (škrabance) a tie miesta pretireť striebornou farbou a/alebo hrdzou (na niektorých miestach hrán kontajnera), inak patina, prach, tieňovanie super robota
foolybear aj mňa už tie veci napadli (a aj iné vylepšenia). Raz sa k tomu vrátim a dorobím, keď sa aj môj skill posunie...tá Tatra je môj model č.3 a tá Liazka č.4 - takže som modelár, začiatočník 😀
Tento bol takmer hotový skôr ako ten modrý ťahač. Ale nemal som správne kolesá, tak som urobil ťahač. Totiž zle som objedal kolesá (na ťahač, nie na agro) a keď už boli doma tak som sa rozhodol že ho postavím ako prerábku z vojenskej 8x8. No a v piatok došli správne kolesá, ktoré stačilo začistiť, nastriekať, zložiť dokopy a namontovať. Včera večer som ju už len "zašpinil" a bolo hotovo ?
Toto síce nieje moja stavba (jedná sa o hotový zberateľský model od Hachette v mierke 1:43) ale ja som si ho zašpinil aby nevyzeral ako hračka. Jedna foto je aj pôvodná, ako to vyzerá, keď to človek kúpi 😀
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Klobúk dole ( no a že začiatočník 😁 )
No ozaj ešte ten nápad s tou cestou a ja to "úplná šleha"
Na tú 138čku som zvedavý, ja som ju robil kedysi z Lega, aj keď to je celkom iný šport