no tak tu hudbu by som si moc nepustal... ani pri slapani do kopca a uz vobec nie z kopca... pretoze ak vas nahodou chce obehnut rychlejsi bajker tak nechytite sok ze sa nieco zpoza vas vyrutilo... to viem z vlastnej skusenosti ze staci aj nekomu zakricat ze idem z lava a aj tak sa chuda mikne ze skoro spadne a aj tak vam skrizi cestu. a to ani nema CD len si funi a nic nepocuje... takze hudba uz vobec ne a okrem toho radsej vychutnavajte cvirikanie vtakov a krochkanie diviakov...
co sa tyka uvodneho prispevku tak ja jazdim na authorovych kotucovych nabojoch uz 3 roky a stale idu jak nove bez hocakej udrzby... akurat vlani som nechal cistit
orech ale to len preventivne ked uz to islo do servisu. kdezto bracho rozbil zadne deorecko za 1,5 musiaca, a kamos zadne LX za pol roka ale totalne na sracky... (obaja Vcka) takze asi to zalezi od kusu... a to jazdim dost divoko

jedine co sa mi na tych authoroch nepaci je vaha a hlasny cvrcok na zadnom naboji, sice je to namiesto zvonceka celkom v pohode...
inak
komponenty shimano na shimano mozem len suhlasit!