Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ohladne tej vidly co tu dakto splietal: Mam RST a mam ju rok. Jazdim dirt, tvrdsi street, freeride a podobne debiliny a stale drzi. Na dirte som to s nou parkrat zapichol do dopadu z riadnej vysky a nezlomila sa....
Zobraziť komentár 04.07.2005 - 10:09:19
00
no ked sa ti ta RSTecka zlomi tak nam tu sem uz asi nenapises...
Zobraziť komentár 06.07.2005 - 08:18:23
00
RST ma ale jednu vyhodu ze ked ju zlomite tak vas to nesere tak ako keby sa vam stalo neco na vasej milovanej FOXke alebo Marzocke za 30 papierov :D
Zobraziť komentár 06.07.2005 - 10:21:42
00
Cau Jani mam 23r.a bikovaniun sa intenzivne venujem 3 roky,rocne 5-7000km,z toho70 % teren,jazdim aj tam kde nie je vyjadzena cesta,bikujem na hranici svojich moznosti,mam samovrazedne sklony,potrebujem apon raz do tyzdna citit ze zijem
Zobraziť komentár 05.08.2005 - 18:29:57
00
tam kde nie je vyjazdena cesta ??? chces povedat ze si len tak chodis hore dole po lese ??
Zobraziť komentár 05.08.2005 - 22:55:15
00
Vivat Bikeri,
ja vam viem, keď máš V-brake - nie je čop riešiť! Alééééé - nie je to jednoznačné. Originál, bez ohľadu na značku, je super v každom počasí ... až ma nahnevalo kupovať stále nové brzdové špalíky, tak som pristúpil k radikálnemu riešeniu, a lá "A je to". Z gumenej rohože som vystrihol nové, chemoprén silolep to istí. Kámoši hovorily, to ti nezabrzdí, lep to nudrží ... No, mali ste vidieť, čo som na tom bajku jazdil, fajne dolekopce a brzdy? HM, tažko opísať pri pohľade na ne. Ale keď keď si potreboval zabrzdiť, džina z láhve púšťať netrebalo, brzdilo lepšie ako kotúč! Verte, aj pri minimálnej rýchlo vás dokázala prehodiť! Za sucha nemali páru, aj opotrebovanie bolo v norme. Ako všetko na svete, aj tieto brzdy, však mali drobnú chybičku. Mali strašne zlý pocit, keď sa trochu omokreli. To vám bola radosť! Ani za svet nechytali, aspoň predná nie. Ani po 50-tich metroch. So zadnou to bolo lepšie. Tá aspoň zaberala na takých 43% (Zrejme iná zmes. Treba otestovať.). Si predstavte, idete po zasneženej a zladovenej ceste dolu kopcom, po stranách jarky, akoby ta Boeing pristál a ty sa potom aspoň mihalnicami, ako vzdušnou brzdou, snažíš spomaliť naberajúcu rýchlosť svojho bajku :-))
Ale nedám na ne dopustiť. Dobré boli(v lete), vylepši materiál obloženia a ic ho, respa bikuj ho...

Neberte toto ako recept, jednoducho príbeh zo života :-)
Zobraziť komentár 07.08.2005 - 09:59:56
00
Hudba do usi na bajku? Niesom raper... A ked som na bajku tak bajkujem, svistiaci vietor okolo usi to je to co mi dodava adrenalin, sak sa uvedomte chlapci, sa zabijete.
Zobraziť komentár 11.08.2005 - 22:10:48
00
LOL
Zobraziť komentár 12.08.2005 - 09:44:59
00
Stredove zlozenie XT hollotech I sa ukazálo ako zly nakup po 3500 mam volu v oske v tomto ma shimano sklamalo,zial. plaste panaracer xc pro fire 2.1su takmer dokonale pisem takmer prestoze paradne brzdia nesmikaje pri zabere aj horsich podmienkach sice to mam na zadnom kolese takze v vpredu to nemam vyskusane ani nebudem mat pretoze jeho hlavna a prilis velka chyba je v tom ze ma prilis slabe tenke lahko roztrhnutelne bocne steny nebyt toho jedna sa o unikat medzi plastami skoda velka skoda .
Zobraziť komentár 10.10.2005 - 23:14:41
00
...a este som zabudol plaste author wings1.95 za 300 to mam byt ako co,ten plast mi mal mat nazov author suicede a to doslovne to su uz lepsia plaste za 100 a 200.
Zobraziť komentár 10.10.2005 - 23:21:18
00
Takze konec RST-cky. Celkovo vydrzala 1 a pol roka extremnych podmienok... Ale uznavam... bola uz na konci zivota a ked to porovnam s vidlou co mam teraz (Stance) je to riadny rozdiel.... TO CraObs : Marzocchu za 30 papierov nezlomis :-)
Zobraziť komentár 11.10.2005 - 13:08:45
00
Ja jazdím a som rá hudba možno občas chýba (hlavne keď som sám).
Ale HUDBU som na biku ešte vživote neskúšal ani nebudem

A citujem a dávam za pravdu (sori už neviem meno) jednému chlápekovi
"chlapci ras sa ZABIJETE!"
Zobraziť komentár 26.10.2005 - 21:52:44
00
hudba na bike! fijuuuuuuuuuuuu! no to neni dobry napad. sice to moze byt dobry pocit ako v nejakom bike-movie, ale mne jednak zavadzaju kabliky, som na hudbu narocny, tkze ked mi tam svisti vietor, taq ma to dost znervoznuje, a dalej nepocujem okolite zvuky. takze jednoznacne NIE!

a radi na bike? kvalitnejsie veci sa oplatia. davam za pravdu weeman-ovi. prave menim plaste. tie stare nejak nedrzia. :) a to maju za sebou nejakych 1000 km. skoro som sa pred tyzdnom na nich dolamal, ked som potreboval brzdit a oni sa smykali a smykali...
Zobraziť komentár 26.10.2005 - 22:26:48
00
s tou hudbou na bike je to pekna kravina, neviem ci si niekto mysli ze je "super cool" ked pocuva "super cool" hudbu pri tomto super cool sport (uz bez uvodzoviek :) )...nejaky hudobny fanatik co pocuva hudbu stale nech si pocuva co chce, ale mtb fanatik by mal mat usi ciste, aby pocul sum kolies ktore ho dobiehaju, krik kamosa ktory sa prave rozlamal na strome alebo auto prichadzajuce zlava...to je fuk, hudba na bike nepatri, ani do mesta a do lesa uz vobec nie...ja jazdim xc a neviem si predstavit, ze by som mal pocuvat nieco ine ako hukot mojich hutchinsnov :)
Zobraziť komentár 28.10.2005 - 09:29:34
00
2 bobo: Pekne si to napisal, veru pekne... :)
Zobraziť komentár 28.10.2005 - 10:21:57
00
keyboard_arrow_up