Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
z aaa je este fajn kupit, no a to by som si isto so sebou vzal nejakeho mechanika so sebou, lebo uz neraz som pocul, ze vydavali vrak za auto v tip top stave. najhorsie su u nich tie zmluvy. su tak vyskoleni, ze vas zabavia a potomprakticky ani neviete, co ste podpisali
Tak ale asi im chce lapalko predat taky crep, ze keby to predaval ako sukromna osoba, tak by sa bal, ze mu niekto pride po tyzdni rozbit hubu. Vtedy ma predaj do AAA vyznam - zbavis sa zodpovednosti. Teda ak akceptujes tu nizku cenu.
Toto ma vzdy zaujimalo, ci za rezervou je este nejaka "rezerva"....ale podla mna to je individualne od auta ako pise matko.....ale 100 km to dali dost s prazdnou:-)
Auto s dieslom a 75l nadrzou. Dojazd je vyratany podla aktualnej spotreby, K tomu pridaj psychologicky efekt "prazdnej nadrze", trtkanie sa po dialnici 80kou a vysledok ma az tak neprekvapuje.
Najlepsie je vyjazdit nadrz do posledneho deci na diesli. Odporuca 9 z 10 blbeckov tociacich YouTube kraviny. Som zvedavy, kolko majitelov kachli to bude skusat po ich vzore.
Svokrov sused si namontoval na obrubníky stĺpiky a na ne dal reťaz, aby si oplotil plochu medzi cestou a samotným plotom na pozemku. Dosť pochybujem, že to je legálne, navyše na tom miniatúrnom plôtiku, ktorý je slabo viditeľný, si niekto ľahko oderie auto. Nemáte niekto vedomosť o tom, kto je správcom cesty v obciach? Radi by sme totiž cez nich presadili demontáž tej "okrasy". Nedávno tam opravovali cestu a donútili ho odmontovať to a po pár mesiacoch to potichúčky vrátil späť.
Svokrov sused si namontoval na obrubníky stĺpiky a na ne dal reťaz, aby si oplotil plochu medzi cestou a samotným plotom na pozemku. Dosť pochybujem, že to je legálne, navyše na tom miniatúrnom plôtiku, ktorý je slabo viditeľný, si niekto ľahko oderie auto. Nemáte niekto vedomosť o tom, kto je správcom cesty v obciach? Radi by sme totiž cez nich presadili demontáž tej "okrasy". Nedávno tam opravovali cestu a donútili ho odmontovať to a po pár mesiacoch to potichúčky vrátil späť.
nemyslim si, ze to celkom splna naroky na ciernu stavbu, ale ak to nie je jeho pozemok urcite sa obratit na stavebny urad, stavebny urad v obci = obec, pripadne iny nadriadeny stavebny urad (okres).
väčšinou hlavý ťah v obci býva štátna cesta a bočné sú obecné, určite sa to dá niekde dohľadať, ale dá sa to aj vypozorovať, tie o ktoré sa starajú cestári, zimná údržba atď sú štátne a tie o ktoré obec sú obecné. každopádne ak je v obci normálny starosta tak ten by sa mal postarať o to či už je cesta "jeho" alebo štátna..
najprv skús pozrieť na kataster portál koho je to pozemok ....
a potom postupovať ďalej,
predpokladám, že na všetko čo je pevne spojené so zemou treba aspoň ohlásenie
(a začať tak ako radia vyššie na obecnom úrade, kopia príslušný stavebný úrad a správca komunikácie, to si už ťažšie skúsia odignorovať)
Spravcovia ciest:
dialnice - NDS
cesty 1. tr. - SSC
cesty 2. a 3. tr. - vyssie uzemne celky, samospravne kraje
obecne cesty - obec, mesto
ostatne cesty (ucelove, lesne, polne, rozne sukromne a pod.) nie su pravdepodobne zaradene do cestnej siete. Ak ano, spravuje ich majitel, alebo podla zmluvy.
lto fajnovy jutuber to je. Par drobnosti som skusal podla jeho kanala, a podarilo sa to. Tak na jar skusim ogytovat hrdzu na par miestach. Som celkom zvedavy na vysledok.
do roka to máš späť, treba uznať spravil to celkom fajn, ale pokiaľ sa úplne nezbavíš všetkého hrdzavého objaví sa to opäť, nehovoriac o tom, že chalan má určite nejaké skúsenosti takže na prvý krát to v takomto rozsahu niekomu môže dopadnúť katastrofálne, celkovo má ale fajn videa a dá sa od neho pobrať veľa vychytávok
Jasne, ze necakam zazraky. Ani ich nepotrebujem. Napriklad nastriekanie zimnych plechacov dopadlo nad moje ocakavania aj ked nie uplne dokonale a co som opravoval skrabanec a zly lak na narazniku tak pohladom nerozoznas ktoru stranu som robil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toyota Auris ma tych 80 po nule a rezerva sa rozsvieti pri 20km od nuly, ale moj Galaxy ma len cca 10.
Tak ale asi im chce lapalko predat taky crep, ze keby to predaval ako sukromna osoba, tak by sa bal, ze mu niekto pride po tyzdni rozbit hubu.
Toto ma vzdy zaujimalo, ci za rezervou je este nejaka "rezerva"....ale podla mna to je individualne od auta ako pise matko.....ale 100 km to dali dost s prazdnou:-)
nemyslim si, ze to celkom splna naroky na ciernu stavbu, ale ak to nie je jeho pozemok urcite sa obratit na stavebny urad, stavebny urad v obci = obec, pripadne iny nadriadeny stavebny urad (okres).
a potom postupovať ďalej,
predpokladám, že na všetko čo je pevne spojené so zemou treba aspoň ohlásenie
(a začať tak ako radia vyššie na obecnom úrade, kopia príslušný stavebný úrad a správca komunikácie, to si už ťažšie skúsia odignorovať)
dialnice - NDS
cesty 1. tr. - SSC
cesty 2. a 3. tr. - vyssie uzemne celky, samospravne kraje
obecne cesty - obec, mesto
ostatne cesty (ucelove, lesne, polne, rozne sukromne a pod.) nie su pravdepodobne zaradene do cestnej siete. Ak ano, spravuje ich majitel, alebo podla zmluvy.
http://youtu.be/C_fN1JNcZLQ