ked som kupoval nove auto, tak mi odporucili vylepsene palivo tam davat bud skoro po kupe, alebo potom uz radsej nie (uvolnenie usadenin). najazdenych mam uz cca milion km po rozlicnych krajinach a s benzinmi/naftou z rozlicnych cerpaciek a ked citam vasu diskusiu, tak sa nestacim cudovat. asi nemam pre auto cit, ked som doteraz ziadne rozdiely nezbadal.

rozhodne sa teraz citim stastnejsi!

dtto problem merania spotreby. uzasne, ako presne niekto dokaze zmerat spotrebu podla tankovania.
p. s. chapem a plne akceptujem, ze kazdy "sa bavi" vlastnym sposobom a ze pre kazdeho je dolezite nieco ine. ja od isteho momentu (v centre BA ma trafil kamikadze v bavoraku s rychlostou vyse 120 km/h) pri autach pozeram hlavne na bezpecnost a zvysene naklady (vyssia spotreba) mi za to stoji. vtedy mi pravdepodobne zachranilo zivot, ze som sedel vo van-e (toyota avensis verso). ten bol po 2 mesiacoh a 7.000 km od kupy (funglovka) na totalku, ja som este tu.

/samozrejme, ze sa snazim kvoli peniazom jazdit s co najnizsou spotrebou - styl jazdy, ...

/