Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ano viem co je najlepsie ale nemam na to peniaze :) preto bohuzial musim zlavit z poziadaviek a hladam ludi co jazdia s "normalnymi" pickupmi - zadnokolkami. Otazka teda je, je to naozaj taka katastrofa alebo sa s tym da normalne prezit zima? Momentalne mam este discoveryho co je poctiva 4x4 a to je parada, len teda ta korba by sa hodila...
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 16:55:21
00
Na Danka (ctrl/C - ctrl/V) z Fasaknihy

UŽ STE PREZULI ? UŠETRITE SI PENIAZE. PODLA ŠTATISTÍK 94% NEHÔD V ZIME SPÔSOBIA VODIČI SO ZIMNÝMI PNEUMATIKAMI!!!!
MATOVIČ NÁS SÍCE NÚTI KUPOVAŤ ZIMNÉ PNEUMATIKY, KEĎŽE MÁ Z TOHO MILIÓNY NA DANIACH, NO POZRIME SA NA FAKTY.
VODIČI, KTORÍ POČAS ZIMY JAZDIA NA LETNÝCH PNEUMATIKÁCH SÚ ŠIKANOVANÍ POLÍCIOU NA KAŽDOM ROHU A PRETO SÚ OVEĽA VIAC OSTRAŽITÍ A JAZDIA MENEJ. NAOPAK ZIMŇÁCI JAZDIA PO SLOVENSKU KRÍŽOM KRÁŽOM BEZ OBMEDZENÍ A SPÔSOBUJÚ NEHODY!!!!
TAKŽE NAČO BUDEM KUPOVAŤ GUMY VYROBENÉ Z MŔTVYCH NENARODENÝCH PLODOV KVÔLI UMELOVYTVORENÉMU SNEHU KEĎ MÔŽEM DOSTAŤ ŠMYK AJ TAK?!!!!!!!!
SNÁĎ TO POCHOPIA KONEČNE AJ OVCE KEĎ BUDÚ MUSIEŤ PREZÚVAŤ UŽ 8-MI, 9-TY, 10-TY KRÁT KVÔLI ĎALŠEJ A ĎALŠEJ VIMISLENEJ ZIME!!!!!!!!!!!

A jeden komentár k tomu:
Sú dni, keď ťažké dopravné nehody spôsobia iba vodiči s vodičským oprávnením. Jazdi bez vodičáku - zachraňuješ životy.

Rozhodoval som sa, či to dať do vtipkára alebo do koronavírusu, tak nakoniec sem...
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 18:33:56
06
halopici, nerozporujem, len ma to zaujalo; nevies, preco ma stat ta vymena rozvodov tolke prachy? To tam menia s retazami a napinakmi aj vsetky rozety? Ved ani praca s vyhodenim motora s prevodovkou von nemoze byt az taka draha... Co som narychlo zvedavo kukol, v Tuaregoch a Q7 to byva pod 2k
eg. https://www.kfautoservice.cz/rozvody-3-0tdi-vymena-rozvodu-3-0tdi/
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 18:59:00
00
Elektrické autá sú exteriérovo škaredé, takmer všetky, BMW nie je výnimkou. Prikladám fotografiu novej "elektrickej alternatívy S-class", Mercedesu EQS. S trochou preháňania to podľa môjho názoru naschvál robia tak škaredé, aby si relevantní zákazníci kupovali naďalej klasické limuzíny. Pretože zákazník S-class alebo BMW 7 len málokedy skonzumuje nárazovo také množstvo kokaínu, aby si zakúpil za 170.000 Eur toto.

Nová S-class nanešťastie neprebrala design cockpitu vodiča zo staršej generácie. A dvojicu oddelených tabletov sa im nepodarilo integrovať do okolia tak, aby to nepôsobilo rušivo. Oba tablety sú oddelené od prístrojovej dosky, a hlavne u toho vpravo je pri pohľade zboku taká rušivá medzera. Fotografiu prikladám tiež. Ešte sú 2 detaily, ktoré trocha zamrzia, a síce trošku nudnejšie zadné svetlá, na nerozoznanie od triedy E, tým však trpia aj ich najnovšie SUV. No a predné svetlá resp. celkovo spredu je S-ko málo impozantné, neodlišuje sa od E triedy, gril samozrejme zväčšili, ale svetlá.... A dá sa nadávať na nevkus, na opulentné gýče, na preferencie Čínskeho trhu atď, ale vlajková loď jednoducho musí pôsobiť impozantne z každého pohľadu, nie len zboku. Okrem týchto troch drobností, je samozrejme trieda S skvelá v každom inom ohľade, predáva sa a bude sa predávať, rovnako ako BMW 7. Audi A8 z tejto trojky je na niektorých trhoch jasne najslabšia predajmi, je to vidno aj v ponuke SR a ČR, samé najslabšie motorické verzie 50 TDI resp 55 TFSI, celkovo minimum skladových áut a o dosť menšie predaje najväčších limuzín oproti BMW a MB na mnohých rozhodujúcich trhoch.

Zdroj foto : motor-car.sk

zihadlo 5
Fakt ani zadarmo ? Lebo ak nie, tak si brutálne zásadový človek ;)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Prílohy:

EQS Profile.jpg
EQS Profile.jpg 268.13 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

EQS Front.jpg
EQS Front.jpg 274.55 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

S interior.jpg
S interior.jpg 378.93 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 09.11.2021 - 19:33:32
00
Mam Navaru 3,0 V6 ma to A7 a nemam problem , jazdi to ako osobak len si treba uvedomit, ze auto ma 2,5 t a fyziku neobabres. Komfort jazdy u pic upov ovplivnuje ich nosnost, cim menej odvezu oto su pohodlnejsie. Navara ma nosnost cca 700kg. Hlavne treba vybrat dobry motor, ja ci jazdim sam alebo nalozeny a taham vozik na spotrebe to robi nieco cez liter naviac. Ja som s autom max spokojny, no ak by som ho menil siel by som do Raptora F150 alebo aspon Ranger Raptor.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 19:45:10
00
fak ani zadarmo, som relista, j zatým vidím aj servis a nákady na prevadzku, a tie peniaze viem aj daleko efektívnejšie využiť na rodinu či koníčky. nepatrím k horným 5000 :) ale ani niesom robotník
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 19:47:24
04
Ok. Férové vysvetlenie.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 19:53:34
00
Tak ten medak vypadá strašne ak takto budú vypadať auta tak prisam Bohu začnem chodiť peši
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 19:58:18
01
arrow_leftDredd napísal:
Ok. Férové vysvetlenie.

auto je najhoršia investícia, čím drahšie tým rýchlejšie straca hodnotu ak to potom predavaš....
preto jazdím starý ford kým mi bude jazdiť nemením, a nič nobl ani kupovať nebudem, radsej si urobím niečo na dome ci zoberem niekam rodinu...
monetalne mam 3 auta.. na robotu a rodinne
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 20:07:54
04
zihadlo 5zalezi ake auto 😉
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 20:10:23
00
v dnesnej dobe aj tak mas všetko na 5r.... a to je jedno ci to je od nemca, francuza, či cínana :D Baterkače rovnako, bude to mať 5r po 7 treba novu baterku, myslíš že to na bazare predas, tak možno za 1/3 ceny ked sa ti podarí
to je ekologia EU
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 20:14:45
00
Tak ale su aj investicne auta 😁, ale to zas clovek nebude nicit na bezne pouzivanie 😉
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 20:46:38
00
Aktualne hladame pre mladu auto ale to je ciste peklo co je na trhu. Nestacim zasnut co ti ludia pytaju za tie vergle.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 20:50:35
01
arrow_lefttodam napísal:
Tak ale su aj investicne auta 😁, ale to zas clovek nebude nicit na bezne pouzivanie 😉

su ale to musiš mať krasnu vahrievanu garaž vedla zamočku a a love ktore nepotrebuješ :D
ved budeme v slovenskej realite :)
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 20:53:37
02
arrow_leftZoidberg napísal:
halopici, nerozporujem, len ma to zaujalo; nevies, preco ma stat ta vymena rozvodov tolke prachy?

Tak toto je moja info z dvoch servisov (nie ofiko zastupenie) a ich odhad. Len pracu si uctuju 2000-2500e.(skusenosti z a6,a7 q7) A ostatny material sa pekne nascita. Mal by to byt najnovsi trojliter co ma mat ak som pochopil spravne len jednu kilometrovu retaz a tam preistotu odporucaju menit naozaj vela veci tak mozno aj pre to taka cena.

Lubor1 no dvaapol tonove auto mam aj teraz, to mi starosti nerobi. Len teda ta zadnokolka. Ty teda v zime ked nasnezi jazdis stale 4x2? A ta nosnost, amarok ma az 1t (resp 900kg pri nejakom packete) a prave ta 1t je pre mna zaujimavejsia.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 21:41:41
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up