Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mercedesu v poslednom čase ide,tie reklamy nemajú chybu(sorry,sorry)
a táto tiež:
http://www.youtube.com/watch?v=rSMQM4ASGRg&feature=player_embedded
Zobraziť komentár 29.12.2010 - 12:27:32
00
Kedy budu aj naši dôchodcovia takto predávať auta...
http://www.youtube.com/watch?v=qG4IaHgqH00&feature=player_embedded
Zobraziť komentár 31.12.2010 - 11:09:48
00
"Najvyššie umiestnenie pre vozdilo, ktoré nepochádza z Nemecka ani z Japonska je 24. priečka pre Kiu cee’d."

Vidno, že to písali v tej pravde nejakí ľudia čo nemajú potuchy kde ktoré autá vznikajú, mapíklad 8. suzuki sx4 sa vyrába v Maďarsku, 17. toyota yaris sa vyrába vo Francúzsku, neviem ako ostatné Toyoty, alebo napr Ford, no ten je tuším made in germany. 3. Toyota Auris je tuším z veľkej británie... :lol: chybyčka se vloudila...
Zobraziť komentár 01.01.2011 - 12:08:21
00
Nie je tam napísané ktoré bolo vyrobené v... Podľa mňa mysleli ktoré navrhli, alebo kde je HQ tej fabriky...
Zobraziť komentár 01.01.2011 - 12:29:47
00
Asi tak. ako píše Deadalus. "Pochádzať" sa v tomto prípade chápe pôvod automobilky. Bez ohľadu na to, v ktorých štátoch sa daný model vyrába.
Zobraziť komentár 01.01.2011 - 12:37:57
00
Nie je tam napísané ktoré bolo vyrobené v... Podľa mňa mysleli ktoré navrhli, alebo kde je HQ tej fabriky...
Skôr to HQ, lebo tak janonci ako aj kórejčania už majú konštrukčné kancelárie v Európe. Najmä pre autá, ktoré chcú predávať v Európe.
Zobraziť komentár 01.01.2011 - 14:27:40
00
Tak potom aj tak Ford nieje ani nemec ani japonec....
aj tak si myslím, že TUV report medzi 2-3 ročnými autami nieje nejak smerodajný pre kvalitu áut, keďže sú ešte v záruke a väčšinou ešte za tú dobu a km sa nemalo čo pokaziť. Skôr sa dá orientovať podľa áut 4-5 ročných...
Zobraziť komentár 01.01.2011 - 15:02:05
00
taaakze.. mam seat cordoba combi r ´99 a nasledovny problem.. je to vidiet ze to robia spanieli, akonahle je totiz teplota okolo nuly tak mi mrzne cele auto, hlavne ma serie zamykanie + klucky, neraz som vyliezal cez kufor a podobne srandy a uz ma to dost nebavi.. mazali sme to, striekali sme to, skusal som vselico, ak mate niekto napad budem vdacny.. prosim len mi nepiste nieco ako daj si to do garaze :D
Zobraziť komentár 02.01.2011 - 00:05:38
00
kúp si náklaďák doňho daj seat a náklaďák so seatom nalož do väčšieho vykurovaného náklaďáku niečo na tento princíp :D

http://www.youtube.com/watch?v=inF-47ibytA&playnext=1&list=PLAA783ECE6CA1ADBA&index=31
Zobraziť komentár 02.01.2011 - 00:48:38
00
taaakze.. mam seat cordoba combi r ´99 a nasledovny problem.. je to vidiet ze to robia spanieli, akonahle je totiz teplota okolo nuly tak mi mrzne cele auto, hlavne ma serie zamykanie + klucky, neraz som vyliezal cez kufor a podobne srandy a uz ma to dost nebavi.. mazali sme to, striekali sme to, skusal som vselico, ak mate niekto napad budem vdacny.. prosim len mi nepiste nieco ako daj si to do garaze :D

Skus pozrieť toto fórum:http://www.seat-club.sk/viewtopic.php?f=125&t=3824
Určite niečo nájdeš. Podľa toho čo píšeš asi budeš musieť všetko rozobrať, vysušiť a premazať. Veď r.v. 99 asi uz bude treba sa pozrieť aj na tesnenie okien atď...

Zaujímave, že ked jazdiš autom a prideš do ciela musiš vystupovať kufrom :lol:. To počas jazdenia zamrzajú dvere???
Zobraziť komentár 02.01.2011 - 01:17:55
00
hellboy vacsia kktina ta uz nenapadla ? :D
nalini dikes za link ;) .. a pocas jazdy mi nezamrznu dvere ako take ale skor klucky resp zamykanie cele, sranda bola ked ma stopli zeleny, pytali sa ci som pil, ja suverenne ze nie, oni ze vystupte si a ja som liezol kufrom :rofl:
Zobraziť komentár 02.01.2011 - 09:04:28
00
a zamky ti funguju vsetky spravne? resp. central?
Zobraziť komentár 02.01.2011 - 11:40:09
00
Mas mat esco, to nastarujes a otvoris aj po -20 st :D
Zobraziť komentár 02.01.2011 - 11:48:17
00

mal si to komplet rozobrane (zamky a mechanizmus v dverach)? Ak ano a aj tak to mrzne, tak mi moze nejako zatekat voda dovnutra dveri (pripadne okolo ramu dveri) a ta potom zmrzne. Mne tiez na felde nedavno zmrzli vsetky dvere, ale to primrzli gumene tesnenia (auto stalo tyzden na parkovisku)
Zobraziť komentár 02.01.2011 - 14:00:54
00
ja striekam gumy a zámok liehom,žiaden problém ani pri -20°C(tento rok viac nebolo :D )
a auto je talianske ^_^
Zobraziť komentár 02.01.2011 - 17:23:54
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up