Frajerka si svojho času kúpila na jej Ford Mondeo 2.5T kit na podvozok Eibach B12 za polovicu z 1120€ za 650€, lebo e-shop mal akciu. Overený e-shop, doniesla to do servisu zabalené v origo krabiciach s origo dodacími listami. Jej pôvodný
servis sa cukal, keď to chcela meniť, keďže jej praskla pružina na zadnej náprave, že teda chce po 250 tisíc km na tom nový podvozok. Servis že OK, že oni kúpia ten Eibach B12 pre jej Mondeo a že stojí to 1600€. Ona, že či im nehrabe, že na oficiálnej stránke to majú za 1120€ a teraz majú akciu za 650€. Ako sa dostali k 1600€. Že oni majú svojich dodávateľov a oficiálnej stránke Eibachu neveria (ako môžeš neveriť oficiálnej stránke výrobcu?). Tak si našla iný servis a tam nebol problém, že to doniesla, keďže to medzitým kúpila, keďže origo komplet pružiny a
tlmiče od Fordu by vyšli na skoro 900€. Chlapík pozrel, je to nové, spravil a hotovo. Samozrejme, záruku jej dal len na prácu a diely, čo on robil. Tak isto keď sa s ním dohodla, že z auta, čo umrelo, tak tam dávala komplet nerez výfuk od motora, pozrel, či je v poriadku a namontoval. Ja na MGF tiež keď som menil hydragas na tom, tak som im to doniesol, lebo Európe je len jedna firma čo to repasuje a originál už nekúpiš. Tak isto, keď som chcel iné ako OEM brzdy, nebol problém. Je to len o prístupe. Ak vidím, že to, čo zákazník doniesol je vadné, či poškodené, tak to predsa nenamontujem a ozvem sa. Ale sú aj také servisy, kde im to je jedno a dajú to tam a potom sa tvária, že to zákazníkov zlý diel.