Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ved potom si transakciu už nájdeš v aplikácii. A napríklad tieto som teraz videl, ale stále ich tam mám, pokiaľ ich nevymazem alebo sa nezmazu automaticky. Automaticky by sa hneď oznámenie zmazalo, ak by som naňho klikol a otvorí sa mi aplikácia.

Dudo, toš, dačo som potreboval po ceste rýchlo zjesť a dať si kávu 😀
Zobraziť komentár 03.03.2024 - 18:17:22
01
Nič si z toho nerob, ja som minule v McD v Trnave stretol túto športovkyňu aj so svojím tímom. Tak jej chutilo a nejedla šalát. :-)
https://www.fis-ski.com/DB/general/athlete-biography.html?sectorcode=al&competitorid=160104
Zobraziť komentár 03.03.2024 - 19:09:53
02
arrow_leftscarinko napísal:
No po precitani ta notifikacia zmizne, nema dovod tam ostavat. K sms sa vies vratit hockedy.

misoR presne tam som smeroval
Prečo by som listoval v sms, keď sa viem roky spätne vrátiť k akejkoľvek transakcii v aplikácii pohodlne cez filter
Aká užitočná informácia navyše je v sms že by som mal za ňu platiť, a aj keby bola zdarma používať

Nechodiace push notifikácie ak som v 2G?(Ani neviem či reálne nechodia v 2G)

Písal si že notifikácie miznú, mysleli sme si viacerí evidentné, že asi po nejakom čase nezávisle na tom či si ju čítal neviem

Nie v zlom len ma zaujíma dôvod, poznám ľudí vo nepoužívajú mobilné aplikácie a aj ľudí, čo ani internet banking a pekne všetko na pobočke
Zobraziť komentár 03.03.2024 - 19:42:57
00
Tak to zas nie 😁 stale mi vyvolavaju z banky nech sa zastavim osobne a ze so mnou chcu prebrat nejake investicie a kreditku ci co. Vzdy ich vyspovedam ci mi daju nizsi alebo ziadny poplatok za vedenie uctu. Urcite ak budem mat 3 ci kolko produktov u nich ktore nepotrebujem a skonci to tak ze nic nevedia a ja tam nejdem. Raz som bol a nic sme nevyriesili. Kedysi boli tie sms zdarma a push vtedy neboli. Vedle som si cez tie ich aktivity urobit 50% zlavu z poplatku ked som pouzival aplikaciu a spending report a vyberal som z bankomatu 4x za mesiac cez apku (to bolo najsrandovnejsie ked som "hral automaty" po 10 eur). Ale uz nic z toho neplati. Je cas na zmenu.
Zobraziť komentár 03.03.2024 - 19:52:05
00
arrow_leftmisoR napísal:
Ps - peňažné príspevky s radosťou prijímam

Musíš poslať celé číslo účtu 😉
Zobraziť komentár 03.03.2024 - 20:23:55
00
Kód banky je 1100, ďakujem 😀 okrem toho je tam cele číslo účtu
Zobraziť komentár 03.03.2024 - 20:30:49
02
Mohli by Ti teraz zacat chodit jednocentove transakcie s odkazmi ala Danko. :)
Zobraziť komentár 03.03.2024 - 20:40:11
03
Kto si neváži centy, nezaslúži si milióny :)
Zobraziť komentár 03.03.2024 - 20:40:55
00
Babka k babce, budú kapce. Ja ich aspoň nemusím vrátiť 😛
Zobraziť komentár 03.03.2024 - 21:01:55
00
arrow_leftJezus napísal:
Pripomenme si povodny bankomatovy podvod (DCC / konverzia):

Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

A teraz dalsi novy (balance / zostatok na ucte):

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

saga so smejdami z Euronetu pokracuje

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 04.03.2024 - 17:50:27
42
aj tak ma najviac bavi napis na tricku :lol:
Zobraziť komentár 04.03.2024 - 18:02:15
03
Aky je rozdiel medzi Visa Classic a MasterCard Debit? Banka mi ponuka na vyber obe a v podstate sa nicim nelisia, ale nejaky rozdiel tam asi je, nie? Obe su embosovane, obe su bezkontaktne, obe maju rovnako dlhu platnost, obe umoznuju bezplatny vyber hotovosti kdekolvek na svete... Tak kde je zrada / ktoru zvolit? :) Co som nasiel neoverene info na nete, tak akurat to, ze VISA umoznuje "car rental" a MC to neumoznuje. Ale neviem ci to je naozaj tak. V kazdom pripade to je teoreticka vyhoda VISY ak to plati.

Alebo je rozdiel v zuctovani platieb realizovanych v inej mene ako EUR a teda je niektora z tych kariet vyhodnejsia pri platbe v krajinach kde nie je euro kvoli nizsim stratam na konverznom kurze? Spominam si, snad spravne, ze v pripade VISY sa pri platbe v inej mene ako EUR deje zuctovanie najprv z danej meny cez USD a az potom cez EUR. V pripade MasterCard je to nejak inak a je to preto vyhodnejsie, alebo to bolo Maestro a MasterCard je v podstate to iste co VISA?
Zobraziť komentár 09.07.2024 - 21:32:20
00
Tak ako pises, Visa ak cestujes mimo Europu, MC ak cestujes po Europe mimo Eurozonu.
Zobraziť komentár 09.07.2024 - 21:57:47
11
Inak sa este opytam, kedze cestovanie mimo Eurozonu nejak velmi neplanujem: Ak nakupim na US e-bayi v USD, tak je jedno ci mam Visu alebo MasterCard, lebo v oboch pripadoch sa to zuctuje len cez jednu konverziu z USD do EUR, ale ak nakupim v CZ e-shope v CZK, tak je vyhodnejsie ak platim pomocou MasterCard, lebo pri Vise by sa to zuctovalo najprv cez CZK/USD a az potom cez USD/EUR a v pripade MC sa to zuctuje len cez CZK/EUR?
Zobraziť komentár 09.07.2024 - 22:19:12
00
ak spravne rozumiem, pod Visa classic hovoris o kreditke.
pod MasterCard debit hovoris o debitke. Ak je to tak, tak toto je ten hlavny rozdiel.

Pozicovne bud pytaju kreditku (a zvacsa, minimalne tie zname) a bude im jedno ktora z tychto dvoch to je, alebo zalohu myslimze (ta moze byt zaplatena aj z debitky)
Pri zuctovani platby neviem, ze ci je tam takyto rozdiel, a ake su realne dopady na vysku poplatkov.
Zobraziť komentár 09.07.2024 - 22:26:51
01
keyboard_arrow_up