Mam taku istu dilemu ako Jesus. Konci mi platnost MasterCard a ponukaju mi novu VISA.
Ako stary pes, ked mi niekto nieco "vyhodne" ponuka, bohuzial atomaticky reagujem, ze je to oeb.
Takze neviem. Akoze vyhody som dal boldom.
Citujem mail z FIO.:
Dobrý deň,
blíži sa koniec platnosti platobnej karty číslo xxxxxxx typ Fio SK MC Debit PayPass EUR, držiteľ xxxxxxxxxxx, platnosť do 10/24 s evidovanou adresou pre doručenie: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Aby sme platobnú kartu mohli v poriadku obnoviť, musí byť Vaša súčasná karta aktívna, teda nesmie byť blokovaná alebo zrušená.
Namiesto existujúcej karty Mastercard môžete novo začať používať platobnú kartu VISA.
S našou kartou VISA máte neobmedzené výbery zo všetkých bankomatov na svete zadarmo a môžete ju tiež digitalizovať na platenie mobilným telefónom a hodinkami prostredníctvom Apple Pay, Google Pay a Garmin Pay. V prípade záujmu o prechod na platobnú kartu VISA kliknite TU a to až do 24.09.2024.
Novú kartu zašleme pred koncom platnosti tej existujúcej na adresu, ktorú u nás máte evidovanú. Ak Vám aktuálne nastavená adresa na doručenie karty nevyhovuje či sa zmenila, môžete si korešpondenčnú adresu jednoducho zmeniť v Internetbankingu alebo Smartbankingu. Zmenu je ale možné vykonať najneskôr do 24.09.2024.
Pokiaľ máte k existujúcej karte dohodnuté doplnkové poistenie, budú automaticky prevedené na novú platobnú kartu. Aby nedošlo k prerušeniu poistenia, je dôležité, aby bola nová karta aktivovaná ešte pred skončením platnosti pôvodnej karty. Ak aktivujete novú kartu až po skončení platnosti pôvodnej karty, poistenie k novej karte začne platiť až nasledujúci deň po jej aktivácii.
V prípade nejasností nám napíšte prostredníctvom služby Fio servis, ktorú nájdete priamo v bankovníctve pod ikonou obálky.
Ďakujeme, že využívate naše služby a prajeme Vám pekný deň.
Váš tím klientskej podpory