...Videli ste na tomto fóre nejakého ebajkera čo by tu rozpútal takýto flame? ...
Ti
ebike sedlaci nediskutuju vobec, ziju v svojom svete a slusni ebikeri, bud diskutuju slusne bez flame, alebo sa nezapajaju, aby sa na nich nezosypali urazky. Potom nemoze slusny ebiker dat ani fotku z vyjazdu.
Flame hejty vidat, ale zo 40 komentarov jeden, ktoremu vadi, ze ho obehol a nie za svoje. Pritom on sa do kopca nadrel, aby mal emocne pocit ze to vyslapal).
Ostatni sa ho snazia usmernit, sa to zvrhne a on si stale si bude mliet svoje. Keby to malo aspon logiku a podlozene nejakym faktom a bolo by vidiet, ze sa chudak vedomostne bez emocii snazi vyriesit problem. Vsak nikto z neba uceny nespadol.
Mne tak vynadal vzperac ked som riesil hmotnost, lebo ma nepoznal, ze som trieska.
Netreba sudit cloveka pokial ho nepoznate, financne, zdravotne, bytovo. Ja som jazdil s ebikerom a mal zdravotny problem, ktory na nom nieje vidiet. Dalsi kamarat je sice zdravy, ale uz nema 20 rokov a chcel za nim stihat na vysoke rozhladne, tak aby sa navzajom neobmedzovali, kupil si ebik tiez. A ked idu na vyjazd, tak si dohodnu stretnutie s ebikermi, aby nemuseli na klasikara cakat. Obcas idu aj s klasikarmi, su slusni, ale sem sa nezapajaju do diskusie.