Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Podla mna je to zatial vynikajuca sezona co sa tyka pocasia, ved poriadne ani nebola zimna pauza. A dat v marci Skalnatu v letnom obleceni a nestretnut sneh hovori za vsetko.
ja som tento rok este komplet v kratkom nebol ak teda neratam nejake 2 dni pocas Velkej Noci v Chorvatsku
Zimomriavka ) Kratasy a kratke rukavy pravidelne. Na beh rovnako a sem tam tielko na zavody (ale uz si asi nedam, kedze uz ma stihlo opalit v tricku, takze to vyzera trozne..).
Btw. Na zlatych sa nudisti pretrcaju uz od zaciatku aprila )
andrej25 geograficka poloha - Dansko minuly tyzden tu bolo cely cas medzi 5-10 stupnov na obed, pod mrakom a vietor. zimomriavka praveze vobec nie som, ale cloveku ten wind chill da riadne zabrat.
no vyzera to tak, ze najma v tatrach na naveternych stranach zo severu navala teraz viacej snehu ako za celu zimu copyrightwww.shmu.sk www.shmu.sk copyrightwww.shmu.sk www.shmu.sk
To iste ma byt aj v okoli shneberrgu aj ostatnych alpach a asi od 1500m ma nakidat tak do 50cm ,len natom severe uz asi aj budu povodne lebo 200mm za den je mrtneee poliaci sa maju naco tesit
na schneebergu to zatial podla ZAMG vyzera na cca 60 cm noveho snehu, drzia si tuto liniu predpovede od pondelka, co som kukal, len zvysili hranicu snezenie z cca 1000 mnm na 1300 mnm... lyze myslim budu moct dalej odpocivat jedine ked tak napr. na kredaricu ich oprasit
no rano sa vtipne slo ked som chytil narazovy bocny vietor na ceste pomedzi auta , pri poluse som myslel ze ani nevytocim 90tku zakrutu, ze mi zhodi predne koleso a drbnem o zem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zimomriavka
Btw. Na zlatych sa nudisti pretrcaju uz od zaciatku aprila
http://www.shmu.sk/sk/?page=1744&ocid=342
http://www.topky.sk/cl/10/1396741/Na-strednu-Europu-sa-vali-vlna-silnych-lejakov--Madari-maju-pohotovost--u-nas-su-vystrahy-
ako sa da jazdit v takych podmienkach? nastastie v hustom lese je to lepsie, len cloveku nesmie vadit blato.
toť chata pod Chlebom
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=hydro_zra_all