Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Vazne by ma zaujimalo co za filter pouzil....lebo pri 81 minutovej expozicii to len tak hocijako nejde :D:D
S pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou to nebola jedna 81minútová expozícia ale veľa, povedzme 16 5minútových expozícií spojených do jednej fotky...
ale naozaj toto niekedy nebolo. posledne roky sa zo zaplav stava rutina. keby prestali, tak by to normalne bolo az divne
zaplavy boli aj budu, akurat ze momentalne je to vdacna tema pre bulvar. casto staci spravne nafilmovana vacsia mlaka + bombasticky komentar a "cele slovensko je v soku"
zaplavy boli aj budu, akurat ze momentalne je to vdacna tema pre bulvar. casto staci spravne nafilmovana vacsia mlaka + bombasticky komentar a "cele slovensko je v soku"
bulvar necitam, je to strata casu. drzim sa toho, co vidim
k tej kanalizacii sa ani niet co cudovat. bytovky rastu jedna radost ludia sa do hlavneho mesta stahuju za pracou a kanalizacia je z cias predrevolucnych kedy tu tolko ludi nebolo. na udrzbu sa tiez kasle kedysi bolo pravidelne vidiet pracovnikov ako ju cistili. dnes ju cistia len ked je problem. listie sa miesto spratania odplavuje dazdom do kanalov tot moj pohlad na vec.
Oproti roku 1990 je narast poctu obyvatelov BA relativne zanedbatelny (cca 10%), takze nevidel by som to zrovna ako hlavnu pricinu. Proste zrazky su intenzivnejsie a cistenie vpustov sporadickejsie ak vobec nejake. Ale aj keby boli vycistene do ligotava, tak ten objem vody co spadol v sobotu nezvladnu bez problemov. Voda so sebou totiz berie aj spinu z ulic a prave ta spina vo velkej miere upchava vpusty. Cize recept je v celkovej cistote ulic, nielen v cisteni vpustov...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://bratislava.sme.sk/c/7347518/viacero-ciest-je-v-bratislave-kvoli-navalovym-dazdom-neprejazdnych.html?ref=trz
edit: v telke to vyzera este ovela horsie. tie kanale musia byt uplne zapchate kadejakym bordelom.
ale naozaj toto niekedy nebolo. posledne roky sa zo zaplav stava rutina. keby prestali, tak by to normalne bolo az divne
S pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou to nebola jedna 81minútová expozícia ale veľa, povedzme 16 5minútových expozícií spojených do jednej fotky...
inak niečo aj k téme:
Části Božího Daru posypal v neděli (24.8.) sníh
ale zas je pravda, ze toto leto je tych zrazok pozehnane aj inde, nielen v horskych oblastiach
http://www.milanlapin.estranky.sk/clanky/tabulka-mesacnych-uhrnov-zrazok-na-slovensku.html
bulvar necitam, je to strata casu. drzim sa toho, co vidim