Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
capulo na hrad! dnes na obed som sedel v kancelarii a smutne pozeral von oknom, hovoril som si, ze na fore sa urcite najdu daki blazni co boli jazdit v kratasoch
tiez dako nechapem ale ta dajme tomu aj ked avatar je z leta dakeho
btw teraz predchvilkou bolo vonku zas 14 stupnov ale uz kleslo na 12 , fakt divoke pocasie
capulo, ty si blazon 19. decembra v kratasoch je este pohoda. niekde v teple. ale pri 12 stupnoch?
uvidis, nebude dlho trvat a pride doba, kedy sa ti klby "podakuju" aj s urokami ako od nebankovky.
budes nadavat ako chora vrana kazde rano, kazdy vecer, pri zmene pocasia, v dazdi aj chlade.
tiez dako nechapem ale ta dajme tomu aj ked avatar je z leta dakeho
btw teraz predchvilkou bolo vonku zas 14 stupnov ale uz kleslo na 12 , fakt divoke pocasie
Po novom budeme AVATARa meniť podľa ročného obdobia???
no dobry napad, dajme to do navrhov na zlepsenie ze nech sa meni avatar podla rocneho obdobia ))
ale inac vcera bolo fakt teplo. Necitil som ziadnu zimu, asi aj preto ze svietilo slnko. Ked to porovnam s inymi vyjazdmi tak som uz vymrzol daleko horsie a aj obleceny )
tak a je to tu..To vaše roz***** , daždivé a hmlisté počasie ste poslali na východ...Ja tvrdím , že všetko zlé prichádza zo západu...
Alibista. Za všetko môžu iní.
Kontroverzný kazateľ. Nefňukaj, buď flexibilný. Sám si tak poučoval.
Takže ,na margo tvojho "poddžubávačného " príspevku len toľko...Nikde som nepísal , že nepôjdem na bike alebo žiletku...Len som sa snažil odlahčiť tému a trošku s vami " požartovať" No beriem to tak , že si nie sme sympatickí...
astro , pozri si sekciu o vyjazdoch v okoli KE a uvidis veci nevidane a dozvies sa nieco o "pytnom" rezime a potom ti uz niesom nepride ako nieco divne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dedo: Vnúčik môj, keď som bol taký ako ty, tak som mal na Vianoce sneh
btw teraz predchvilkou bolo vonku zas 14 stupnov ale uz kleslo na 12
uvidis, nebude dlho trvat a pride doba, kedy sa ti klby "podakuju" aj s urokami ako od nebankovky.
budes nadavat ako chora vrana kazde rano, kazdy vecer, pri zmene pocasia, v dazdi aj chlade.
btw teraz predchvilkou bolo vonku zas 14 stupnov ale uz kleslo na 12
Po novom budeme AVATARa meniť podľa ročného obdobia???
ale inac vcera bolo fakt teplo. Necitil som ziadnu zimu, asi aj preto ze svietilo slnko. Ked to porovnam s inymi vyjazdmi tak som uz vymrzol daleko horsie a aj obleceny
Kontroverzný kazateľ. Nefňukaj, buď flexibilný. Sám si tak poučoval.
Takže ,na margo tvojho "poddžubávačného " príspevku len toľko...Nikde som nepísal , že nepôjdem na bike alebo žiletku...Len som sa snažil odlahčiť tému a trošku s vami " požartovať" No beriem to tak , že si nie sme sympatickí...
iron.hide dúfam , že toto stačí ako odpoveď
téma : Dnešný švih: post897819.html#p897819
Edit: astro už dobre?