Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Tak necakajte ze ked bude teraz 15 tak v lete bude 25. Je to mozne ze letne mesiace sa jazdit nebude. Inak v Usa tiez presli z minusovych rekordov na plusove len sa otom nikde nepise.
Toto leto bolo masaker. Fakt dlho bolo aspon v TN cele dni cez 30. Mam rekord toto leto vyjazd s priemernou teplotou 36°C. Ked si spomeniem, ako ma vyplo z Harmanca na Sturec po tej ceste na Kralovu studnu, tak fakt po takom lete netuzim. Som lezal v aute na zadnej sedacke asi 15min kym som sa dal dokopy Esteze som mal rezervnu vodu.
Tiez som mal podobny mini upal. Dostal som skvely napad ist na horaku 200km po asfalte a posledny velky kopec (od Nedelista na Staru Hutu, lesom) som skoro umrel. tj. musel som si v lese sadnut na asfalt, aby som si nan mohol lahnut .. vsetko sa mi tocilo, trpnutie ruk, pred ocami mierny ohnostroj..vylial som si na hlavu flasu s vodou a nasukal do seba megadavku elektrolytov s cukrom.. to ma pozbieralo ale nebolo mi vsetko nejdno . Popritom som mal celkom fajn trening, kedze som bol 2 tyzdne predtym 13 dni na balkane a v tych horucavach som presiel 1500km. Dnes viem ze som urobil chybu vo vysokom tempe. Hlavne prvy vacsi kopec z Hrinovej na Latky som v 35C dost podcenil a dost sa odpalil, resp. siel som akoby bolo 25C
Tak necakajte ze ked bude teraz 15 tak v lete bude 25. Je to mozne ze letne mesiace sa jazdit nebude. Inak v Usa tiez presli z minusovych rekordov na plusove len sa otom nikde nepise.
Tak nejde len o nejake jazdenie...
A ked uz, tak vecer v lese to uz bolo lepsie. Skoro cele leto som vychadzal na bajk az okolo 18:00, aj cez vikend.
Tak ja som si dnes ráno romanticky za svitu polárnej žiary vychádzal na bajk pri -11 °C, reku má byť azzuro, keď vylezie slnko, bude teplejšie. No houby. Nedostal som sa ani na druhú stranu mesta, pri -25 °C som zmrzol ako sobolie hovno, nevedel som sa ani pohnúť, tak som sa rozmrazoval v Ikea Fakt som mal čo robiť, aby som sa dnes vôbec dostal naspäť domov.
Nejake rekordy z dneska prakticky v celej Europe. U nas boli rekordy hlavne vo vysokých polohach. Napr Tatranská Polianka takmer 16°C ci chopok takmer 9°C.
Rekordy neboli prekonane len o desatinu ale o cele stupne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiez som mal podobny mini upal. Dostal som skvely napad ist na horaku 200km po asfalte a posledny velky kopec (od Nedelista na Staru Hutu, lesom) som skoro umrel. tj. musel som si v lese sadnut na asfalt, aby som si nan mohol lahnut
Tak nejde len o nejake jazdenie...
A ked uz, tak vecer v lese to uz bolo lepsie. Skoro cele leto som vychadzal na bajk az okolo 18:00, aj cez vikend.
Rekordy neboli prekonane len o desatinu ale o cele stupne.
Môj je -17°C, zima 02/03. Boli sme traja, tak sme sa nejako hecli, ale príjemné to nebolo.
na skialpe aj pri -25 ale to už tiež bola zverina
Nekecaj, hento je v Rakusku.
Toto bolo u nas