Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
a ešte si zabudol že aj Gouda - predvčerom 7 kilo Kaufland po 6 e za kilo v akcii 28 e čistý zisk a oproti Jednota Coop 56 e cisty zisk, Kaufland - ked neprší aspon kvapká a vraj Coop Jednota bližšie znamená lacnejšie - podla toho oblbu by som musel íst potom nakúpit do Kaufland Ostrava - Poruba
U nás resp. v Topoľčanoch trochu popršalo no verím tomu, že dnes budem doma ešte polievať.
Hlásili neskutočne veľké úhrny zrážok a bol taký fajinový letný dážďik.
...no určite lepšie, ako keby prišiel nejaký "masaker" ako napríklad u našich južných susedov.
U nás resp. v Topoľčanoch trochu popršalo no verím tomu, že dnes budem doma ešte polievať.
...no určite lepšie, ako keby prišiel nejaký "masaker" ako napríklad u našich južných susedov.
Ten ranny masaker isiel po pohranici smerom na ke, teda ja sa stazovat nemozem... Poliate vydatne. Akurat som ani radio neocul v aute
ty aj polievaš a hnojíš tak ti stíha dorastať, ja kosím teraz záhradu raz za dva týždne skoro na najvyššie co sa dá nastavit na kosačke, okolo domu raz za týždeň na cca trocha menej ako stredné nastavenie, nazačiatku jari možno tri týždne rástla tráva viac, rýchlejšie tak som tie prvé tri týždne kosil záhradu raz týždenne, pred rokmi som okolo domu polieval aj hnojil ale už ma to nebaví
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A este nieco k tym sterilnym travnikom, ktore treba neustale polievat a hnojit:
sused tak kosí, 2 krát týždenne, už len hlinu tam má v lete jak je sucho ale furt bruní s tým vysavačom
Ten ranny masaker isiel po pohranici smerom na ke, teda ja sa stazovat nemozem... Poliate vydatne. Akurat som ani radio neocul v aute
Kosím každé tri dni.
...a teraz pozerám, že u mňa je to niečo medzi prvým a druhým obrázkom.?
ty aj polievaš a hnojíš tak ti stíha dorastať, ja kosím teraz záhradu raz za dva týždne skoro na najvyššie co sa dá nastavit na kosačke, okolo domu raz za týždeň na cca trocha menej ako stredné nastavenie, nazačiatku jari možno tri týždne rástla tráva viac, rýchlejšie tak som tie prvé tri týždne kosil záhradu raz týždenne, pred rokmi som okolo domu polieval aj hnojil ale už ma to nebaví