Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
dám tu teplotu u nás a scarinko uvedie 26,2 dakde z Poľska, jasné že 51 bolo na slnku, tým chcem povedať že tie niektoré namerané teploty a aj SHMU môžu byť úlet, nemali sme tu dnes 27 ako predpovedalo SHMU ani 26,2 ale 23
ivan, ivan
Dal si sem predpoved modelu Aladin pre Sarisske Michalany (310 m n.m.), na ktorom mali naskor max. teplotu na dnes okolo 27°C, neskor ju upravili na cca 26°C, pricom si argumentoval najma zemepisnou sirkou, ze skratka nie je mozne, aby bola v takej sirke (49°) uvedena teplota (zaciatkom aprila).
Pritom na meteostanici v Jakubovanoch (410 m n.m.), ktore su o chlp severnejsie, namerali dnes max. 25,3°C a este severnejsie v spominanom Plavči (484 m n.m.) kusok od Starej Lubovne bola max. teplota 26,2°C.
Z uvedeneho je kazdemu zrejme, ze si tu zo seba opat raz spravil hlupaka, a to bez ohladu na dnesnu skutocnu T-max priamo v Sarisskych Michalanoch (aj ked tam teplota mozno nedosiahla tych 26-27°C, okolite meteostanice dokazuju, ze model vobec nebol nejako strasne mimo, aby to stalo na zbytocny hejt, ktory si tu predviedol).
ivan, ivan
Dal si sem predpoved modelu Aladin pre Sarisske Michalany (310 m n.m.), na ktorom mali naskor max. teplotu na dnes okolo 27°C, neskor ju upravili na cca 26°C, pricom si argumentoval najma zemepisnou sirkou, ze skratka nie je mozne, aby bola v takej sirke (49°) uvedena teplota (zaciatkom aprila).
Pritom na meteostanici v Jakubovanoch (410 m n.m.), ktore su o chlp severnejsie, namerali dnes max. 25,3°C a este severnejsie v spominanom Plavči (484 m n.m.) kusok od Starej Lubovne bola max. teplota 26,2°C.
Z uvedeneho je kazdemu zrejme, ze si tu zo seba opat raz spravil hlupaka, a to bez ohladu na dnesnu skutocnu T-max priamo v Sarisskych Michalanoch (aj ked tam teplota mozno nedosiahla tych 26-27°C, okolite meteostanice dokazuju, ze model vobec nebol nejako strasne mimo, aby to stalo na zbytocny hejt, ktory si tu predviedol).
ennio, ennio ty si zo seba spravil zas hlupáka aj so scarinkom kedže dávate teploty všede inde ako u nás, ešte včera večer mali u nás SHMU predpoved 27, na 26 znížili z 27 ešte prevčerom večer, včera dali zas na 27, ja nie som Jakubovany, u nás nebolo 27 ani 26 stupňov, chapandos hlupáci - už ked tu s tým hlupáctvom operuješ
Ked si kuknes predpoved pre Sarisske Michalany, ci odkial to si, tak predpovede sa od 30.3. pohybovali s Tmax okolo 26 stupnov. Ziadna neobsahovala informaciu o 27 stupnoch. Ani v Kapusanoch tolko byt nemalo, ani v Presove, ani v Chminianskych Jakubovanoch...
Ked si kuknes predpoved pre Sarisske Michalany, ci odkial to si, tak predpovede sa od 30.3. pohybovali s Tmax okolo 26 stupnov. Ziadna neobsahovala informaciu o 27 stupnoch. Ani v Kapusanoch tolko byt nemalo, ani v Presove, ani v Chminianskych Jakubovanoch...
aj ty trepeš hlúposti, pozri co som tu dal včera od SHMU, 27 stupňov bola ich predpoved na dnes, tolko nebolo, v Prešove bolo 23,9 u nás 23
ennio, daj nameranú teplotu dnes tam kde bola predpoved nie Jakubovany, ináč ty zo seba robíš hlupáka, to co si dal je mimo - aj geograficky, vybral si Jakubovany ja môžem vybrať takmer rovnako vzdialený Veľký Šariš kde SHMU stanica namerala 23,4 stupňa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked nechas teplomer na priamom slnku tiez tolko ukaze preto sa meria teplota v tieni, ale ved skoda vysvetlovat
Ja som mal dnes max 25 (10,00-12,00)
21°
👍
https://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=oko_mapy#koTab
ivan, ivan
https://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=oko_mapy#koTab
ivan, ivan
ennio, ennio ty si zo seba spravil zas hlupáka aj so scarinkom kedže dávate teploty všede inde ako u nás, ešte včera večer mali u nás SHMU predpoved 27, na 26 znížili z 27 ešte prevčerom večer, včera dali zas na 27, ja nie som Jakubovany, u nás nebolo 27 ani 26 stupňov, chapandos hlupáci - už ked tu s tým hlupáctvom operuješ
aj ty trepeš hlúposti, pozri co som tu dal včera od SHMU, 27 stupňov bola ich predpoved na dnes, tolko nebolo, v Prešove bolo 23,9 u nás 23
ennio, daj nameranú teplotu dnes tam kde bola predpoved nie Jakubovany, ináč ty zo seba robíš hlupáka, to co si dal je mimo - aj geograficky, vybral si Jakubovany ja môžem vybrať takmer rovnako vzdialený Veľký Šariš kde SHMU stanica namerala 23,4 stupňa