Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
duves : pranostika na sucasnu zimu bola, ze bude silna a dlha (a naozaj je, staci si spocitaj priemer v noci .. jar stale nic, pretoze v noci mrzlo skoro stale a na zaciatok marca je dost zima v tychto koncinach), pretoze zima minuly rok prisla ked boli listy na stromoch. Nemam to vycitane, len prebrane ako pranostiku od ludi, co ziju dlhsie. Je to ale dost maznute klimatickymi zmenami (hlavne arktida), je to vidno na tom, ako fuka vietor a neustale lietaju teploty hore dole cez den. A bude hur, ponevaz sa arktida zacina silne topit. Posledne articky orkan a arktidy vliezol nad USA a boli tam brutalne mrazy. Ale samozrejme, pocasie je vdacna tema, vzdy sa da najst nieco, aby cloveku sedelo co potrebuje
shmirgel :
ps: ale aladinovi to aj tak nesedi, lebo dnes prsat nemalo .. 2% z dani im urcite neposlem
duves : pranostika na sucasnu zimu bola, ze bude silna a dlha (a naozaj je, staci si spocitaj priemer v noci .. jar stale nic, pretoze v noci mrzlo skoro stale a na zaciatok marca je dost zima v tychto koncinach), pretoze zima minuly rok prisla ked boli listy na stromoch...
Zima 2018/2019 ako celok bola na väčšine územia Slovenska teplotne nadnormálna
Napríklad, v Bratislave na letisku dosiahla priemerná teplota vzduchu za zimu 2,4 °C, s odchýlkou, od normálu 1981-2010, +1,8 °C a +2,5 °C, pri porovnávaní s normálom 1961-1990.
tak aj nad Račou práve prestalo mrholiť,vykuklo aj v lese bude vysoká vlhkosť vzduchu,ale jazdiť sa dá-som zvedavý kolko sa nás dnes zíde v zapadnutom kúte na pitnom režime idem okolo obeda skúsiť po červenej na Kozí chrbát,potom zelenou smer prepadlé,hádam to už bude bez snehu
lto si dosť vedla, asi tak o mesiac, začiatkom aprila by bodlo mať 12-15 st. Dneska OK, ale včera bolo sychravo, aj v BA tak 6 st. ennio ti zalinkoval čo bolo treba ukazať.
I ked chlapi, chapem, že to treba rozdelit, tie zmy. Napr. na zimy kedysi a tie posledne. Posledne roky tragedia. Januar bol taky, ako si pamätam všetky 3 mesiace.
A ako tínežer si spomímam, že sneh v lepšom prípade zliezol takto začiatkom marca, ale nebolo to vždy pravidlom a hned ako v prvej marcovej dekade oschli travniky, resp. teda hlinene plochy a začali sa hrať guľky.
Dnes mi v rakusku ukazalo aj 17 stupnov. Zacinal som cca o 10,30 pri 8°C. Teraz vyzera byt v BA dost teplo. Len ten vietor. Teraz uz aj ten trocha ustal.
Keď je fučiak treba sa schovať medzi kopce... Tu na dolniakoch konečne bez snehu a primerane obschnuté... kto chce ešte stále skúmať polystyrén, máme predsa Ta3.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj ked vlastne neni tam ziadne rozumne vysvetlenie, no hadam pochopia
shmirgel :
ps: ale aladinovi to aj tak nesedi, lebo dnes prsat nemalo .. 2% z dani im urcite neposlem
ok, a teraz trochu faktov
http://www.shmu.sk/sk/?page=2049&id=980
btw: aku aplikaciu pocasia pouzivate? Shmu alebo len google? Ci klasika cez okno
ennio ti zalinkoval čo bolo treba ukazať.
I ked chlapi, chapem, že to treba rozdelit, tie zmy. Napr. na zimy kedysi a tie posledne. Posledne roky tragedia. Januar bol taky, ako si pamätam všetky 3 mesiace.
A ako tínežer si spomímam, že sneh v lepšom prípade zliezol takto začiatkom marca, ale nebolo to vždy pravidlom a hned ako v prvej marcovej dekade oschli travniky, resp. teda hlinene plochy a začali sa hrať guľky.
Je aj na FB: https://www.facebook.com/pocasievstupave