JoKo by ti mohol byt otcom, junacik

pokial viem JoKo je o 3 roky starsi, junacik. Otcom by mohol byt tak akurat tebe.
A jasne, ja ako ziletkar tu mam najvacsie kecy, aj ked som na
biku sedel urcite viac krat ako ty na ziletke, o com svedcia tvoje prispevky v teme max. speed.
Na ziletke som odrastol, sedavam na nej od 13-tich rokov, preto ma neopijes rohlikom.
Tiez sa mi nepaci ako reagujes na prispevky, tvoje reakcie su dost arogantne.
Ukaz sem tie moje arogantne prispevky. SS bola pre Teba, tak neviem co si tym chcel dokazat, ked som ti pred pol rokom nieco take napisal. Zaujimaju ma teda tie moje arogantne prispevky.
TO ALL: Napiste sem prosim vsetci, na ktorych som tu na fore niekedy utocil. Dakujem.
Citaj, kto je arogantny:
Napisem to inak, aby to bola jasne kazdemu: Nepochybujem, ze Armstrong, alebo hocikto z profi pelotonu dokaze ist za autom 100, ale nehovorte, ze to tu s usmevom dokaze kazdy z vas a v beznej premavke a este za kamionom, ktory ide 120. Staci tak?
Nikto ti tu Root nechce do hlavy natlacit, ze to dokaze kazdy, pretoze ty to celkom urcite nedokazes. Ak mas pochybnosti, vybav nejaku dodavku alebo najlepsie nakladne auto za ktore sa da celkom dobre schovat a v pohode a rad ti ukazem, ze sa da ist na kole aj sto.
A nepis sem uz prosim ta kraviny len preto, ze ty tomu neveris.root: opäť si sa prejavil, skús aspoň pozornejšie čítať. Alebo aspoň trochu rozmýšľať.
Hmm, neviem kto by tu mal citat pozornejsie.
A nieco som sa pytal, chcel by som vediet konkretne veci, ktore ti vadia z toho titulu, ze tu nieco moderujem. To ma zaujima najviac. Ale zjavne nemas ziadne, ako vzdy.
Toto tu, junacik o mne nikdy nikto nenapisal:
to JoKo.... ale stale ma (a si myslim, ze viacerych) presviedcas o tom, ze mas viac v nohach, ako v hlave (bez urazky) ....
joko keby som mal dat dohromady vsetky tvoje prispevky, tak z nich celkom jasne vyplynie, ze si nafukany ziletkar, ktory si mysli ze vie vsetko aj o "podradnej" horskej cyklistike (v tvojom slovniku = cykloturistike) a k tomu este s nejakou fobiou resp. averziou voci cykloturistom....ak sa mylim, tak zacni svoje prispevky prosim ta formulovat inak, lebo mi zacinas liezt na nervy
Bobo napísal:Joko keby som mal dat dohromady vsetky tvoje prispevky, tak z nich celkom jasne vyplynie, ze si nafukany ziletkar, ktory si mysli ze vie vsetko aj o "podradnej" horskej cyklistike (v tvojom slovniku = cykloturistike) a k tomu este s nejakou fobiou resp. averziou voci cykloturistom....ak sa mylim, tak zacni svoje prispevky prosim ta formulovat inak, lebo mi zacinas liezt na nervy
Ďakujem,konečne to tu niekto napísal tak ako to je.Už dávno ma svrbeli prsty že to napíšem ale nechcel som byť útočný..
Takze citaj pozornejsie skor ty.
A to, ze som napisal, ze si trapny, tak za tym si stojim, pretoze ja tiez nechapem ako ti mohol dat Cervo ten privlastok, ze Uznavany clen a nikdy som tu nedaval hlasovat o tom, ci ti to ma zrusit alebo nie a ani som mu to nijako inak nenavrhoval, bolo to jeho rozhodnutie (asi musel byt po riadnej opici) a beriem to ako fakt. Takze opat nieco na zamyslenie.
AJETO a JoKo, ste mi ukradnuty, cize dalsie pisanie by bolo len zbytocne tyranie klavesnice.
TO ALL: Diky za podporu chalani. A chcem sa vsetkym ospravedlnit, ze ste toto tu museli citat.