Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Čo si myslíte o Rootovi ako moderátorovi
Žeriem ho 15% [ 8 ]
Je dobrý 24% [ 13 ]
Je mi to jedno, nemám názor 45% [ 25 ]
Je mi ukradnutý 9% [ 5 ]
Je zlý 0% [ 0 ]
Červo by ho mal zrušiť 7% [ 4 ]
Celkový počet hlasov : 55
podla mny su taketo temy uplne zbytocne. mozeme byt radi, ze taketo forum existuje a podakovat sa ludom, co ho zriadili.
Zobraziť komentár 14.06.2006 - 14:57:39
00
Si trapny junacik.

A najviac sa mi paci to, ze najvacsie keci maju ma MTB fore ziletkari, ktori na biku v zivote nesedeli.

Toto je presne to, o com JoKo pise. Ty na cloveka utocis len preto, lebo sa ti nepaci, co on napise, aky je jeho a nas nazor.
JoKo by ti mohol byt otcom, junacik
A jasne, ja ako ziletkar tu mam najvacsie kecy, aj ked som na biku sedel urcite viac krat ako ty na ziletke, o com svedcia tvoje prispevky v teme max. speed.
Tiez sa mi nepaci ako reagujes na prispevky, tvoje reakcie su dost arogantne.

Jeden maly dokaz:
Moj uplne prvy prispevok v novej podobe tohto fora bol cely pisany velkymi pismenami, o nic tam neslo, proste zvyk z roboty. Toto mi poslal Root sukromnou spravou:
Mam na teba jednu prosbu, ked pises nepouzivaj CapsLock, lebo vsetky tvoje prispevky vymazem. Neber to ako vyhrazanie ale ako holy fakt. Spravaj sa ako normalny clovek, nic tym nedosiahnes, ked pises velkym.

Pre porovnanie ani Cervovi sa nepacilo, ze pisem velkymi pismenami:
poprosim Ta, vypni si CapsLock, ked pises do fora. Posobi to divne; nie je pre to dovod. Diky

Obe reakcie su doslovne citovane. :(

uprava citacie by PaliG
Zobraziť komentár 14.06.2006 - 15:39:43
00
no z toho vyplyva ze jeden je viac ukecany.. :P
Zobraziť komentár 14.06.2006 - 17:45:52
00
Aj keď väčšinu tém a príspevkov čítam o top speed nie. Je mi jedno kto ako rýchlo ide, či skutočne, alebo sa potrebuje trochu vytiahnúť. Po prečítaní tejto témy som tam ale nakukol. Ale iba po 6 stranu. Ďalej som nevládal. Nechápem však ako sa môžete kvôli tomuto tak vadiť. Ak tomu neverím je to moja vec. Netreba nikoho osočovať. Nech si každý z príspevkov vyberie to čo potrebuje vedieť, to čo ho zaujíma. Nie sa preto pobiť.
Ja osobne jazdím na žiletke výnimočne. Na cestách nemám najlepší pocit. Ale väčšina mojich kamošov jazdí. A viem, že keď sa dohodnú so šoférom väčšej dodávky, tak idú neskutočne rýchlo.

Predpokladám, že väčšina z nás chodí na toto fórum preto, lebo ho jazda na bicykli baví, chce sa niečo dozvedieť, alebo iba podebatovať s virtuálnymi kamarátmi na druhom konci netu. Je to síce MTBiker, ale preto netreba žiletkárov napádať, alebo ich pokladať za menejcenných. Buďme radi, že nemajú svoje fórum, ale máme všetci spoločné. Chcel by som preto všetkých poprosiť, aby si hodne kontroverzné príspevky radšej nechali pre seba. Vďaka
Zobraziť komentár 14.06.2006 - 19:00:58
01
ďakujem za názory...

Giro: nesúhlasím len s poslednou vetou...

root: opäť si sa prejavil, skús aspoň pozornejšie čítať. Alebo aspoň trochu rozmýšľať.
Zobraziť komentár 14.06.2006 - 21:16:48
00
Posledna veta bola v hypotetickej rovine. Gete, napisal si to krasne, najkrajsi prispevok za posledny cas. Tak mi napada, vyhlasujme kazdy tyzden (mesiac) najkrajsi prispevok, mozno sa budeme viac snazit, aby aj tie nase boli hodnotnejsie.
Zobraziť komentár 14.06.2006 - 23:21:46
00
hmm...nato by musel byt nejaky zvlastny mechanizmus navrhnuty...nieco ako bodovanie kazdeho prispevku, alebo aspon moznost dat prispevku pozitivny hlas...mozno by to slo, aj ked neviem ci by sa to nezvrhlo :) ...

no a k teme uz asi niet velmi co povedat...mozno len nacrtnem ako sa ja vysporiadavam s ludmi, co mi nesedia....takze ja hlavne nie som ochotny a schopny sa nasrat kvoli tomu, co napise niekto na druhej strane sveta, hlavne kym ho nepoznam...poznam len jeho pisany prejav, mozno nazivo by to bolo uplne ine, takze osoby ako take definitivne nikdy nehodnotim....keby niekto, koho poznam, pisal nieco co sa mi nepaci, tak by to bolo ine....jasne ze mam predstavu o tom, kto je tu aka povaha, ale nikdy to neberiem ako definitivne, takze na tom predsa nebudem zakladat nejake spory....a vobec...."valky jsou spatne, aano" a "drogy jsou taky spatnee, aano" :P takze heslo dna: "to chce klid a nohy v teple" 8)
Zobraziť komentár 14.06.2006 - 23:44:03
00
amen. :wink:
Zobraziť komentár 14.06.2006 - 23:56:50
00
Ehm, skoda, ze nie je ziletkaforum.sk ; ) Ale nie, je dobre ak su tu aj galuskaci, aspon sa trosku pobavim ked sa tu debatuje...kontroverzia musi byt.

PS: root je v pohode:) niekedy by som ale chcel vediet co presne znamena jemny edit by palig: ))
Zobraziť komentár 15.06.2006 - 00:03:55
00
JoKo by ti mohol byt otcom, junacik

:lol: :lol: pokial viem JoKo je o 3 roky starsi, junacik. Otcom by mohol byt tak akurat tebe.

A jasne, ja ako ziletkar tu mam najvacsie kecy, aj ked som na biku sedel urcite viac krat ako ty na ziletke, o com svedcia tvoje prispevky v teme max. speed.

Na ziletke som odrastol, sedavam na nej od 13-tich rokov, preto ma neopijes rohlikom.

Tiez sa mi nepaci ako reagujes na prispevky, tvoje reakcie su dost arogantne.

Ukaz sem tie moje arogantne prispevky. SS bola pre Teba, tak neviem co si tym chcel dokazat, ked som ti pred pol rokom nieco take napisal. Zaujimaju ma teda tie moje arogantne prispevky. :lol:

TO ALL: Napiste sem prosim vsetci, na ktorych som tu na fore niekedy utocil. Dakujem.

Citaj, kto je arogantny:
Napisem to inak, aby to bola jasne kazdemu: Nepochybujem, ze Armstrong, alebo hocikto z profi pelotonu dokaze ist za autom 100, ale nehovorte, ze to tu s usmevom dokaze kazdy z vas a v beznej premavke a este za kamionom, ktory ide 120. Staci tak?

Nikto ti tu Root nechce do hlavy natlacit, ze to dokaze kazdy, pretoze ty to celkom urcite nedokazes. Ak mas pochybnosti, vybav nejaku dodavku alebo najlepsie nakladne auto za ktore sa da celkom dobre schovat a v pohode a rad ti ukazem, ze sa da ist na kole aj sto. A nepis sem uz prosim ta kraviny len preto, ze ty tomu neveris.

root: opäť si sa prejavil, skús aspoň pozornejšie čítať. Alebo aspoň trochu rozmýšľať.

Hmm, neviem kto by tu mal citat pozornejsie.
A nieco som sa pytal, chcel by som vediet konkretne veci, ktore ti vadia z toho titulu, ze tu nieco moderujem. To ma zaujima najviac. Ale zjavne nemas ziadne, ako vzdy.

Toto tu, junacik o mne nikdy nikto nenapisal:
to JoKo.... ale stale ma (a si myslim, ze viacerych) presviedcas o tom, ze mas viac v nohach, ako v hlave (bez urazky) ....

joko keby som mal dat dohromady vsetky tvoje prispevky, tak z nich celkom jasne vyplynie, ze si nafukany ziletkar, ktory si mysli ze vie vsetko aj o "podradnej" horskej cyklistike (v tvojom slovniku = cykloturistike) a k tomu este s nejakou fobiou resp. averziou voci cykloturistom....ak sa mylim, tak zacni svoje prispevky prosim ta formulovat inak, lebo mi zacinas liezt na nervy :P

Bobo napísal:Joko keby som mal dat dohromady vsetky tvoje prispevky, tak z nich celkom jasne vyplynie, ze si nafukany ziletkar, ktory si mysli ze vie vsetko aj o "podradnej" horskej cyklistike (v tvojom slovniku = cykloturistike) a k tomu este s nejakou fobiou resp. averziou voci cykloturistom....ak sa mylim, tak zacni svoje prispevky prosim ta formulovat inak, lebo mi zacinas liezt na nervy
Ďakujem,konečne to tu niekto napísal tak ako to je.Už dávno ma svrbeli prsty že to napíšem ale nechcel som byť útočný..

Takze citaj pozornejsie skor ty.

A to, ze som napisal, ze si trapny, tak za tym si stojim, pretoze ja tiez nechapem ako ti mohol dat Cervo ten privlastok, ze Uznavany clen a nikdy som tu nedaval hlasovat o tom, ci ti to ma zrusit alebo nie a ani som mu to nijako inak nenavrhoval, bolo to jeho rozhodnutie (asi musel byt po riadnej opici) a beriem to ako fakt. Takze opat nieco na zamyslenie.

AJETO a JoKo, ste mi ukradnuty, cize dalsie pisanie by bolo len zbytocne tyranie klavesnice.

TO ALL: Diky za podporu chalani. A chcem sa vsetkym ospravedlnit, ze ste toto tu museli citat.

Naposledy upravil root dňa 15.06.2006 - 09:01:47, celkovo upravené 4 krát.

Zobraziť komentár 15.06.2006 - 06:56:00
00
Tak zacneme. Bobo, 5 bodov z 5 tich za tvoj prispevok, plne s tebou suhlasim (teraz ako pracujuci clovek ta tusim naozaj angazujem ako svojho hovorcu). Este by ma zaujimalo, root, ty si ako hlasoval? :D
Zobraziť komentár 15.06.2006 - 07:33:35
00
Aby som videl vysledky, musel som zahlasovat:
Je mi to jedno, nemám názor 41% [ 12 ]
Zobraziť komentár 15.06.2006 - 07:38:15
00
Ja si myslím, že pri internetovej komunikácii je veľmi ťažke zachytiť jemnú iróniu či žart zo strany partnera, aj z nevinných poznámok tak často vznikajú zbytočné "krvavé" konflikty...
Zobraziť komentár 15.06.2006 - 10:11:50
00
Moj osobny nazor je, ze chalani sa sem chodia vyburit. Neviem ako je na tom JoKo, ale napr. root je hlava inzenyrska, ostatni urcite tiez nie su nejaki blbci a predsa vedu spory ako tukanek a rasti. Ked pripocitam vek zucastnenych pride mi to ako ventilovanie stresu z roboty, miesto kde si mozem povedat co chcem a s chuti sa povadit. Ako inteligentni ludia by ste sa mali bavit na patricnej urovni a nie ako nejaky bulo od lopaty. Chapem, ze viaceri si sem pridete zarypat do niekoho, ale nech to ma uroven (treba pouzivat odborne argumenty, realne zhodnotit situaciu a nie len - ty si debil a ty este vacsi). Kdesi na pive by sa mozno root s jokom tlapkali po pleciach a spokojne si hovorili ako v lese preskocili nejaky padnuty strom.

Pripajam sa k tomuto nazoru. Éste dodam: je rozdiel medzi polemikou a hadkou, resp. osocovanim. Otazka znie, ci chcel jej autor vyvolat hadku (provokoval), alebo polemiku?
Zobraziť komentár 15.06.2006 - 11:29:22
00
mna tiez root niekedy prekvapujes. a tym dlhocizanskym prispevkom si urcite zopar ludi zase o niecom presvedcil.
Zobraziť komentár 15.06.2006 - 12:19:20
00
keyboard_arrow_up