Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Čo si myslíte o Rootovi ako moderátorovi
Žeriem ho 15% [ 8 ]
Je dobrý 24% [ 13 ]
Je mi to jedno, nemám názor 45% [ 25 ]
Je mi ukradnutý 9% [ 5 ]
Je zlý 0% [ 0 ]
Červo by ho mal zrušiť 7% [ 4 ]
Celkový počet hlasov : 55
Pardon, chytam sa toho az dnes, bol som prec (koncert RHCP v Prahe - juhu :twisted: ). Tema je podla mna od zaciatku bezpredmentna.

Root robi moderatora dobrovolne a robi to, podla mna, spolu s geroyom a PaliG, velmi dobre. Cize ani nebudem uvazovat o odobrani privilegii moderatora (ak ma niekto presvedcite, ze to spravite lepsie a root bude suhlasit, potom...). Toto nie je parlament a nikto (ani ja) nema pravo dat hlasovat o dalsom postupe s niekym. Ked su porusene pravidla, dovidenia; ale za odlisne nazory sa ban nedava; to by sme dopadli velmi zle.

Ja si myslim, ze toto forum je zatial velmi schopne a nerad by som ho nechal kazit podobnymi malichernymi hadkami. Vybavte si to cez sukromne spravy, alebo na biku, alebo hocijako, ale nie verejne a takto vykricne.

PS: dal som JoKovi dole visacku Uznavany clen. Snad ho to nenahneva a prestane to urcitych ludi provokovat

PPS: AJETO: sukromne spravy su preto sukromne, lebo nie su verejne :) ...

PPPS: to all: take it easy :wink:
Zobraziť komentár 15.06.2006 - 13:31:47
00
Ja by som to chcel uzavriet.

JoKo, ak mas nieco proti mne, napis mi SS, pokecame.
Zobraziť komentár 15.06.2006 - 14:57:19
00
niekedy by som ale chcel vediet co presne znamena jemny edit by palig: ))

vacsinou to znamenaa, ze nejaky user napise 2 prispevky hned zasebou a v kazdom je jedna veta(bezne to moze riesit sam user editom prveho prispevku). vtedy ich spojim do jedneho a dopisem jemny edit(aj ked to edit vlastne nie je). trochu sa mi zda z tvojho prispevku, akokeby som ti niekedy upravil prispevok...na to si ale nepamatam a ked som ti nieco z textu vymazal tak to bolo omylom :oops: sorry.

k teme: mozno to rootovi nebude prijemne(sorry), ale ja som sa na tejto teme velmi dobre pobavil :P JoKa tieto dni hadam raz prejdu a ani si nespomenie aku temu zalozil...
Zobraziť komentár 15.06.2006 - 16:28:58
00
Nie, neupravil, som rad: ) Snazim sa aby moje prispevky boli zrozumitelne a pod., tak aby ich ani upravovat nebolo treba...
Zobraziť komentár 15.06.2006 - 19:05:03
00
a vsetci zili stastne, az kym nespadli z biku :lol:
Zobraziť komentár 15.06.2006 - 20:06:39
00
Aha, tak že, JoKo je vlastne BAJKERKA :idea: podla PalihoG
citujem:
JoKa tieto dni hadam raz prejdu a ani si nespomenie aku temu zalozil...
:P a ako dlho a uspešne to tajil, hold moderátor vie všetko :lol:

no ale svoj 100. príspevok som si predstavoval ozaj lepšie :oops:
Zobraziť komentár 16.06.2006 - 10:22:10
00
:D huste
Zobraziť komentár 16.06.2006 - 14:08:06
00
Aha, tak že, JoKo je vlastne BAJKERKA :idea: podla PalihoG
citujem:
JoKa tieto dni hadam raz prejdu a ani si nespomenie aku temu zalozil...
:P a ako dlho a uspešne to tajil, hold moderátor vie všetko :lol:

kua odhalil si Joka :oops: ale nie. vazne som to nemyslel ako "zenske dni" :P
Zobraziť komentár 16.06.2006 - 16:20:10
00
Root, členom som krátko, ale forum čítam dosť dlho a nemyslím si že si tu niekto svoju prácu nerobí dobre. Asi sme nepochopili význam slova "forum". Je tu dovolené viac ako debata na akademickej pôde. Ja k tomu len toľko. Ste fajn. Robte to tak aj ďalej a všetci budú spokojní. Ja som. Ďakujem.
Zobraziť komentár 13.02.2007 - 09:56:10
00
no tak useri ako billes, pepo(neurazte sa) urcite ee :?
Zobraziť komentár 13.02.2007 - 17:56:39
00
dam ti jednu radu - staraj sa o seba, a ak sa ti to ze tu chodim nepaci, tak tu nemusis chodit ty a vyriesene.
Zobraziť komentár 13.02.2007 - 19:41:33
00
:evil: a nemam sa za to urazit? :evil:
uz sa do nas neobuvajte a sa pozrite na seba co pisete ;) :D ok?
takze to je len jedno co sa da povedat na to ako sa furt strapnujete :D
daj si Pohov Roch Shox!
Zobraziť komentár 13.02.2007 - 19:48:43
00
Uz som normalne cakal, ktory z vas "odpovie" ako prvy vyhraznou formou :evil: neviem co mate proti kazdemu, ktory sa trosku nad vami....
no radsej to nechajme tak, lebo uz aj tak ste v presile a nechcem dopadnut ako PaliG :P :P
a hlavne to nechajte kvoli rootovi, o ktorom bola tato tema a mozno aj aby sa toto forum zbytocne nezapratavalo prispevkami( keby chcete tak, napiste SS, ale po jednom prosim :) :) )
Zobraziť komentár 13.02.2007 - 20:29:28
00
OK
Zobraziť komentár 13.02.2007 - 20:53:44
00
Myslim, ze zalozenie tejto temy bolo zbytocne... ale budiz, autor si pravdepodobne myslel, ze ziska velku podporu od clenov fora a bude pokracovat v dost nevrazivom pisani na adresu Roota.
Opak sa stal pravdou... a som rad!

Prosim, uvedomte si, ze tolerancia moderatorov na tomto fore je doslova nadstandardna, co ale casto byva na chybu veci...

Som clenom (aktualne uz viac menej len cestnym) diskusneho fora, kde je viac ako 11.000 zaregistrovanych clenov, takmer 50.000 tem a viac ako 600.000 prispevkov! (Uvedene forum bezi na vBulletine a samozrejme sa pouziva karma/hodnotenie uzivatelov.)
A neviem si predstavit, ako by tak velke forum vyzeralo bez poriadnej prace moderatorov.

Pre porovnanie MTBiker forum ma aktualne len 1033 uzivatelov a len 44.200 prispevkov!!!

Ja si vazim pracu vsetkych moderatorov, na vsetkych forach ktore navstevujem.
Robia to ako uz bolo spomenute dobrovolne, vo svojom volnom case a vacsinou bez naroku na akukolvek financnu ci materialnu odmenu.

Chcem poziadat vsetkych, aby sa zamysleli a aby pripadna kritika bola aj konstruktivna!
Zobraziť komentár 13.02.2007 - 22:57:11
01
keyboard_arrow_up