Čisto osobný, ničím nezaujatý srnčí názor: keď som si pred cca. 4 rokmi kúpila svoj prvý
bicykel s prehadzovačkou a drahý mi začal rozprávať o veciach, čo k cyklistike patria...akosi sa mi preveľmi nevidelo, že také čosi srandovné obtiahnuté za nekresťanské prachy si mám JA obliecť. Veď budem vyzerať ako kosec (známy druh pavúka

), na čo to MNE bude... Vývoj "cyklistického povedomia" však zapracoval, navyše, mne jedinej furt niečo bolo, furt ma niečo tlačilo, furt spotená, mokrá, prechladnutá, pomalá... Teraz bez obtiahnutín ani kilometer...a z kosca sa vyvinulo celkom pekne osvalené srnča (za 4 roky pribudlo 7 kíl svalovej hmoty, jupíííí

). A pre mužov? Nie je nič krajšie, ako nádherne vypracované, osvalené, krásne telo v priliehavých cyklohandrách - najkrajšie však patrí môjmu drahému, čo mu pravidelne pripomínam.

K holeniu nôh: nemám pocit, že ak si športovec pre akýkoľvek dôvod nohy oholí, mení sa nejako jeho sexuálna orientácia.

Profesionáli to berú ako rutinu - ak sa zamotáš do pádu a máš lišaj cez pol stehna, z bohatého ochlpenia sa ťažko dostáva drobný štrk a svinstvíčko z cesty, navyše to môže pekne zahnisať a hojí sa to jedno nekonečno. Holenie však nie je nijaká podmienka, dokonca ani u profesionálov, ale tam to nikto nerieši, ak ide o zdravie. Môj drahý napríklad si nohy neholí - a nepristane mu to o nič menej, ako keby si ich holil.

Holenie je každého osobná vec.